Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

kızlarr benım canım mc donalds burger king çekiorrrrr ... kesin hamileyım hahahahahahaha:))))))))))

inş.olur diyelim cnm çünkü ramazana giriyoruz zorlıycak biraz sen ne kadardır deniyorsun cnm

ayın 24 unde 5 aylık evli olacammmm 5 aydır denıyorum hıç doğum kotrolu kullanmadım... 1 55 boyum 73 kilom kilom hıç doktor muaynesi geçirmedim önumuzdeki 2 daha gıtmeyıde düşünmüyorummm...her ay düzenli adet görürürmmm çok şükür ... ama olmuyooo.. artık nasipppp...

Üzülme diyecem ama insan bi mucize bekliyo böyle zamanlarda.İnş gelecek ay alırız müjdeli haberlerini.

benimde kasıklarımda ağrı ve bel ağrısı var 2 gün sonra adet günüm.korkuyorum regl olmaktan

kızlar 3.hafta grubunda olanlar belirtileriniz var mı? bende gögüs ve karın ağrısı var yaklaşık 1 haftadır

kızlar nbr mayıs ayında ct ignesi yaptırmıstım tutmamıstı. haziran ayıda bos gecti kırmızı kartı yemistim. ama temmuz ayında yız veeeeeeee HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM. Almanyada yasıyorum türkiyeye tatile geldik ve bütün stresi tatil yaparak unutum 5 aydir deniyoduk esimle bu ay tuttu. ve 1 ay kk kulübüne girmedim kafamı toplicam dedim. simdi hamileyim az önce test yaptım ve cift cizgi belirdi. Allahım hepinize isteyenlere tez vakitte nasıp etsin. amin

senin için daha erken diyebilirim 1 yıla kadar yolu var ama illa da merak ediyorsan adet olursan 2. günü yada 3. günü git sağlık ocağına hormon testi yaptırmak istiyorum de kan alıp bakılsın değerlerine eşinde sperm testi yaptırsın içiniz rahatlasın ama daha çok erken vücut kendini ancak hazırlıyor canım çok fazla düüşünüp takılma

Bugün sonuçlarımı aldım kızlar. Doktor her şey temiz bir sorunun yok dedi. Ben bir kaç soru soracaktım ki sıradi hastayı çağırdı. Yok yok her şey temiz onlar önemli değil falan dedi. Pek ilgilenmedi. Suratıma bakmadı anlayacağınız.
Hamile kalırsam bu kadına gitmeyeceğim. Gıcık oldum.

benimde daha 10 gün var ama belim çok ağrıyor bide akıntım var birde kasıklarımda sızlamalar çok fazla neyin habercisi acaba bunlar
mrb tatlım.iki gündür Belim feci derecede ağrıyo,kasıklarıma kramp giriyo ara ara.karnım bi huzursuz,hafif akıntım var.bide 4 gündür midem bulanıyo ama hava sıcak ya ondandır diye düşünmekteyiim:)

oo maşallah Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin... darısı başımıza

tekdilekim üzüldüm. ama umudun var, inş. diğer aya nasip olur. bu arada sapıtır bazen takılma çok. hava sıcak belki ondandır. içinde kalmasın diyorsan doktora yada ebeye sor....

çokçok sevindim canımmm hayırlı uğurlu olsun inşalahh :)))

sevindim canım hadi hayırlısı doktoruna gıcık oldysan hemen değiştir bencede motivasyonda çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…