Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

herkeze iyi akşamlar 13 temmuzdu batım biliyorsunuz. test yaptım negatif. ama gelen giden yok. adetde çok düzenli değil aslında. yarında sahura kalkacağız ya doktora gitsemmi ki? kan testi ordada negtif çıkarsa belk ilaçla gelir... 6 gün sonra olsaydı çıkardı dimi?

tatlim adet cok duzenli degil demissin ama 6 gun gecikmisse kan testi yaptir cikabilir cunku boliyosun idrar testinde dogru sonuc vermedigi zamanda oluyo hayirlisi insallah ramazana hamis olarak cok guzel olur insallah vardir :)

kıslar günaydınn.küçükpisi inşallah hamilesindir canım. eğer normalde de gecikiyorsa bence bekle.ama umut etme canım yok diye düşün.kırmızılar belki sitres yaptığın için gelmiyordur.hakkında hayırlısı olsun canım

günaydın kızlarrr.. bguün kimler haniş bakiimm :)))

benim asıl günüm bugün ama yarın gelirler muhtemelen... 30.gün oluyorum hep. bugün 29.

hiçbir belirtim yok.. zaten halvette olmamıştı yumurtalama günlerinde yani aslında pek ümidim yok..

ama insan yine de Allah ın rahmetinden ümit kesemiyor

inş.olmazsın cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz

günaydınnnn güzel anne adayları :) kucükpisi demek negatif çıktı.canım benim üzülmeni istemem ama umutlanma fazla canım.6 gün geçmiş çoktan silikde olsa 2.cızgısı çıkması gerekirdi..ama sen genede kandan baktır bakalımm bazen bu testler bozuk oluyor yaa..inş..allahım kalbindekini verir canım benimm..ama fazlada kapılıp sonucu görünce üzülme tatlım kısmetüce biliyorsun bu iş yüce rabbim bilir ancak zamanını

günaydın fıstıklar...nasılsınız bakalımmm

inş.bugünde güzel haberlerle gelenler olur...

benimde akşamları göğüslerim patlayacak gibi oluyo,normalde adet öncesi hiç böyle olmazdı...bide belim ağrıyo

acaba bu belirtileri okudukça psikolojik olarakmı ağrıyo anlamadım...offf şu pazartesi bi geçsede bende bi test yapsam,günler geçmek bilmiyo resmen

günaydın cnm :) Allahdan ümit kesilmez cnm bnm '' ol '' dedi mi olur ..

gunaydın kuzucuklarım nasılsınız bakim

günaydın tatlım :) bn uykuluyum uyuyabilirim heran bilgisayar kucağımda iken , kasıklarımda ki batma dewam ediyo sol tarafım ağrıyo zaman zaman falan filan yaaaaaaa sen nasılsın cnm

Canlarım günaydın napıonuz ya hamiş haberlerini okuyunca mutlu oluyorum işlerimden dolayı yazamıorum ama hergün okuyorum dün limon testini okudum önceden yapıyımda nasıl sonra hamile olunca kıyaslarım dedim hiç bişey olmadı aynıydı hiç bi değişiklik olmadı

ballar böcekler şekerler çiçeklerrr :)))

efsun cuma söyleyin de şu listeyi güncellesin bisürü hamiş vardı ama listede hala 6 kişi var(
hepsini yazsın ki bize de motivasyon olsun dee mii:))

hoş ben şimdiden tarihimi 20 ağostoz olarak verebilirim hiç beklentim yok bu aydan.. insanın hiç mi bir belirtisi olmaz ne adet ne hamilelik :))

hiçbirşey yok boş boş öyle gidiyo günler :)

hiç akıntım da yok, hoş o da han gi durumda akıntı oluyor onu da net hatırlamıyorum yani hastalık öncesi mi hamilelik öncesi miii...

falan filan folan yanii

herkeşlere günaydınnnnnnnnnn ballı öpücüklerrr

Günaydın arkadaşlar....

tatlim adet cok duzenli degil demissin ama 6 gun gecikmisse kan testi yaptir cikabilir cunku boliyosun idrar testinde dogru sonuc vermedigi zamanda oluyo hayirlisi insallah ramazana hamis olarak cok guzel olur insallah vardir :)

inş.olmazsın cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz

teşekkürler iyi dilekleriniz için. umutlanmıyorum... genelde 1 hafta gecikir. bazen erken olduğuda oldu. hele şubatta gelmedi... ama ozmn çok hastalandım aciller dokorlar vs derken. geciktirdi... yarında ramazan başlıyor, kan testi yaptırsammı yaptırmasammı bilemiyorum. bişey yok ya boşu boşuna 30 tlemden olacağım... sağlık ocağı yapmıyormuş. nedense... özele gitmem lazım. aman aman kadınların dertleri bitmiyor....

sizler napıyorsunuz....

ya kızlar neden hiç konuşmuyonuz yaa....

herkes burda ama sadece ekrana bakıyoruz e yazın birşeyler daaa..
çıkıcam zaten birazdan (

bak mukabeleye gidiecem dua etmem bak hiçbirinize hee

ya kızlar neden hiç konuşmuyonuz yaa....

herkes burda ama sadece ekrana bakıyoruz e yazın birşeyler daaa..
çıkıcam zaten birazdan (

bak mukabeleye gidiecem dua etmem bak hiçbirinize hee

bak ben 8dk önce yazdım bana yorum yap bali

Son düzenleme:
bak ben 8dk önce yazdım bana yorum yap bali

canımın içi sana hiç yorum yapmak istemiyorum neden biliyormusun çünkü yaşadıklarını aynısını evliliğimin ilk yıllarında çok yaşadım ben, bir keresinde 37 gün üzerine hasta olmuştum...

dedim kesin hamileyim testlerde çıkmıyor ama kesin.. gittim doktora kocaman bir yıkıntıyla geri dönmüştüm, sonrasında iki düşük yaşadım ya artık alıştım bu gibi durumlara o kadar üzülmüyorum ama çabuk da heveslenmemeye çalışıyorum..

ama yine de kadınız yarım akıllıyız en nihayetinde hemen hayal kuruveriyoruz ya öyleyse diye :))

bak işte ben halvet zamanında kocasıyla 1 hafta bir araya gelmeyen kadının içinde hala bir umut var acaba yarın da hasta olmaz mıyım diye ...

ÜMİT ALLAH IN RAMHETİDİR... hiçbirzaman ümitsiz olmaayız biliyorum ama herzaman diğer şıkka da hazır olmamzı lazım gülüm...

çok geçmiş günün testte mukahhak çıkması lazımdı.. çıkmadıysa biyolojik nedenlerden yada psikolojik nedenlerden gecikmiştir, istersen doktora git ilaçla başlatsın istersen evde biraz daha bekle.. ben olsam doktora gitmeyi tercih etmezdim heralde çünkü geliyor eninde sonunda krımızılar... nereye kadar kaçabililerki değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…