- 9 Eylül 2011
- 7.562
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #5.981
kızlar benim bata daha 7-8 gün var ama her an regl olcam sanki sürekli wc ye gitme ihtiyacım var
herkeze iyi akşamlar 13 temmuzdu batım biliyorsunuz. test yaptım negatif. ama gelen giden yok. adetde çok düzenli değil aslında. yarında sahura kalkacağız ya doktora gitsemmi ki? kan testi ordada negtif çıkarsa belk ilaçla gelir... 6 gün sonra olsaydı çıkardı dimi?
herkeze iyi akşamlar 13 temmuzdu batım biliyorsunuz. test yaptım negatif. ama gelen giden yok. adetde çok düzenli değil aslında. yarında sahura kalkacağız ya doktora gitsemmi ki? kan testi ordada negtif çıkarsa belk ilaçla gelir... 6 gün sonra olsaydı çıkardı dimi?
günaydın kızlarrr.. bguün kimler haniş bakiimm :)))
benim asıl günüm bugün ama yarın gelirler muhtemelen... 30.gün oluyorum hep. bugün 29.
hiçbir belirtim yok.. zaten halvette olmamıştı yumurtalama günlerinde yani aslında pek ümidim yok..
ama insan yine de Allah ın rahmetinden ümit kesemiyor
gunaydın kuzucuklarım nasılsınız bakim
ekliyorum canım şimdi
listemize ekliyorum canım seni de
Canım Allah kavuştursun sağlıkla bebişine tebrik ederim
kızlar sevgi nerde acaba bugün hiçgözükmüyor
betüşüm dün internet yoktu yaa akşama kadar gelmedi namussuz
canım düzenli değilse gecikme normal olabilir ama bence git doktora gebelik yoksa bile adet gecikmesi ile ilgili bi ilaç falan verebilir ya da biraz daha bekle diyebilir ama tabiiikii inşallah o körolasınca testler hatalıdır ve hamişsindir
tatlim adet cok duzenli degil demissin ama 6 gun gecikmisse kan testi yaptir cikabilir cunku boliyosun idrar testinde dogru sonuc vermedigi zamanda oluyo hayirlisi insallah ramazana hamis olarak cok guzel olur insallah vardir :)
kıslar günaydınn.küçükpisi inşallah hamilesindir canım. eğer normalde de gecikiyorsa bence bekle.ama umut etme canım yok diye düşün.kırmızılar belki sitres yaptığın için gelmiyordur.hakkında hayırlısı olsun canım
inş.olmazsın cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz
ya kızlar neden hiç konuşmuyonuz yaa....
herkes burda ama sadece ekrana bakıyoruz e yazın birşeyler daaa..
çıkıcam zaten birazdan(
bak mukabeleye gidiecem dua etmem bak hiçbirinize hee
bak ben 8dk önce yazdım bana yorum yap bali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?