- Konu Sahibi lady_eliph
-
herkes yeni gelin :) en eski benim galiba:)
senin çift çizgi bittimii? benim silik silik çıkıyor hala, silik sonucu dikkate almayın yazıyor ama kafam karıştı.. acaba diyorum ben bal çörekotu tarçın yapmıştım ya değerlerimimi yükseltti naptı.. teste devam edicem bi süre daha, yine yükselir mükselir kaçırmak istemem doğrusu
2.5 yıldır gelinim eski benimdir heralde
doğru diyorsun canım da işin içine çocuk isteği girince daha bir farklı oluyor sanki.en azından ben daha talepkar oldum
hadi bakalım kolay gelsin tatlımm, en zevkli aşamaya geçmişsinizbiz de giderek paranoyak belirti avcısı bi sürece doğru yelken açtık yaaa hadi bakalım inşallah varsındır, tutmuşsundur, mercimeksindir diyorum boşluğa öyle
ben bu yaptıgınızı hiç yapmadım :) bence yapmayın kafanız hep orda olur stres olursunuz arkadaşlar akışına bırakın bencee :)
vALLA BUKADAR UĞRAŞACAĞIMI BİLSEYDİM.BU İŞE DAHA ERKEN KARAR VERİRDİM :)
2.5 yıldır gelinim eski benimdir heralde
yok canım ya en eski benimdir diye tahmin ediyorum 6 yıllık evliyim varmı arttıran
3.yılımı doldurdum mayıs ayı 4.yılıma girdim 25 yaşındayım :)
3.yılımı doldurdum mayıs ayı 4.yılıma girdim 25 yaşındayım :)
yok canım ya en eski benimdir diye tahmin ediyorum 6 yıllık evliyim varmı arttıran
Evet belki biraz stres unsuru olabiliyo belki ama benim bi çok arkadaşım ovü. testi ile gebe kaldı çok kısa bi sürede.. bi de ben akışına bırakıncada aklım orda oluyo ki[/
YA KAFAMI ORAYA FAZLA TAKMAK İSTEMİYORUM BU YÜZDEN DOKTOR NE DERSE ONU YAPIYORUM..YA BİRDE BEN BİŞİ DİCEM ARKADAŞLAR BUGÜN 10.GÜNÜM.YA YUMURTLAMA DÖNEMİ YUMURTA AKI GİBİ KIVAM OLUYOR YA..BEN BUNU GÖREMİYORUM YAAA.BENDE GENELDE SÜT RENGİNDE AKINTI GELİYOR KOKUSUZ.KAFAM KARIŞTI YAA NASIL OLACAK.
aynı sayılırız canım, pek fark yok :) ne zamandır bebek istiyorsunuz peki?
ben de 9 aylık evliyim..ilk korunmasız ilişkide hamile kalınacağını zannederek evlendim..çok sonra öğrendim işin iç yüzünüyumurtlamalar,ovulasyon testleri,sonrasında hemen kalkmamak,gün aşırı deneme vs vs vs oy oy oyyyyy
evet rekor senin :) ama istemişsindir belki bebek ilk başlarda. biz evlendiğimizde 6 ay falan düşünmedik sonra hep istedik elhamdülillah :))
canım 5 yaşında, kardeş delisi, kardeşi olması için üzerimizde inanılmaz bir psikolojik baskı yaratan bir kızım varefsuncum kısmetse ilk çocuğun mu olacak,yoksa var mı başkaa??
canım 5 yaşında, kardeş delisi, kardeşi olması için üzerimizde inanılmaz bir psikolojik baskı yaratan bir kızım var
ya bu bal çörek otu tarçın karışımı ne işe yarıyor kardeşler?
ben de yapsam mı acaba?
ne zaan başlamak gerekiyor?
şu an adetimin 3. günündeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?