Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

ya bu bal çörek otu tarçın karışımı ne işe yarıyor kardeşler?
ben de yapsam mı acaba?
ne zaan başlamak gerekiyor?
şu an adetimin 3. günündeyim

doğru diyorsun canım da işin içine çocuk isteği girince daha bir farklı oluyor sanki.en azından ben daha talepkar oldum

valla ben de talepkar oldum :) ama hani sırf çocuk için yapmıyoruz ya biz bu işi o bakımdan şeyettim..bi de dediğim gibi sık ilişki oluyo zaten,yeni evliyiz diye sanırım,üstüne bu günler de eklenince fenaaaaaa :) ama çocuk için yapmıyomuş gibi davranmak lazım,streslenmemek içinmiş ya

ayy güzelim bende öyleyim yaptıktan sonra içimden dualar ediyorum olsun diye

ben bu yaptıgınızı hiç yapmadım :) bence yapmayın kafanız hep orda olur stres olursunuz arkadaşlar akışına bırakın bencee :)

Evet belki biraz stres unsuru olabiliyo belki ama benim bi çok arkadaşım ovü. testi ile gebe kaldı çok kısa bi sürede.. bi de ben akışına bırakıncada aklım orda oluyo ki

vALLA BUKADAR UĞRAŞACAĞIMI BİLSEYDİM.BU İŞE DAHA ERKEN KARAR VERİRDİM :)

ne kadar uğraştın ki bacım :) ben iki yıllık evliliğimde iki kez hamile kaldım ama ikisinin sonucuda hüsran kürtaj şimdi yeni umutlar peşindeyiz..

2.5 yıldır gelinim eski benimdir heralde

aynı sayılırız canım, pek fark yok :) ne zamandır bebek istiyorsunuz peki?

yok canım ya en eski benimdir diye tahmin ediyorum 6 yıllık evliyim varmı arttıran

evet rekor senin :) ama istemişsindir belki bebek ilk başlarda. biz evlendiğimizde 6 ay falan düşünmedik sonra hep istedik elhamdülillah :))

3.yılımı doldurdum mayıs ayı 4.yılıma girdim 25 yaşındayım :)

evlilik yaşında geçmişsin ama ömür yaşında ne yazıkki benden önde kimse yok, ben biraz geç evlendim :) pek beğenmem de kolay kolay :))) 30 yaşındayım

ben de 9 aylık evliyim..ilk korunmasız ilişkide hamile kalınacağını zannederek evlendim..çok sonra öğrendim işin iç yüzünü yumurtlamalar,ovulasyon testleri,sonrasında hemen kalkmamak,gün aşırı deneme vs vs vs oy oy oyyyyy

Ben de yaa ben de ne saftirikmişim, 8 aydır evliyim 2 kere ertesi gün hapı içtim yaa.. ya bişi olduysa diye.. şimdi diyorum mal gibi niye içmişim, ne gerek varmış, sanki çarşaf düşse hamile kalıcam nası bi bilinçle yetiştiysem

günaydın kızlaarr.. yok canım hoplayıp zıplarsan e onlarda zıpzıp yapar :):) bak benim sat 21 mayıstı bugün olması gerekiyor ama henüz olmadı 1 aydır da kendimde hiç yaşamadığım değişiklikler görünce 2 gün önce test yaptım ikinci çizgi nete çok yakın silik ama hissediyorum sanki tutturmuşuz gibi dur bakalım ::: mutlu:::

ya bu bal çörek otu tarçın karışımı ne işe yarıyor kardeşler?
ben de yapsam mı acaba?
ne zaan başlamak gerekiyor?
şu an adetimin 3. günündeyim

canım yumurtlamayı artırıyomuş, ben reglin 2. günü başladım, sabah akşam açkarna 1 tatlı kaşığı tarçın, 1 tatlı kaşığı çörekotu, 1 yemek kaşığı balı karıştırıp çiğneyerek yedim.10 gün yedim. öyle işte, bi araştır istersen belki daha değişik tarifler bulabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…