- 15 Aralık 2010
- 189
- 3
- 116
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #6.001
Canlarım günaydın napıonuz ya hamiş haberlerini okuyunca mutlu oluyorum işlerimden dolayı yazamıorum ama hergün okuyorum dün limon testini okudum önceden yapıyımda nasıl sonra hamile olunca kıyaslarım dedim hiç bişey olmadı aynıydı hiç bi değişiklik olmadı
herkeze iyi akşamlar 13 temmuzdu batım biliyorsunuz. test yaptım negatif. ama gelen giden yok. adetde çok düzenli değil aslında. yarında sahura kalkacağız ya doktora gitsemmi ki? kan testi ordada negtif çıkarsa belk ilaçla gelir... 6 gün sonra olsaydı çıkardı dimi?
ballar böcekler şekerler çiçeklerrr :)))
efsun cuma söyleyin de şu listeyi güncellesin bisürü hamiş vardı ama listede hala 6 kişi var(
hepsini yazsın ki bize de motivasyon olsun dee mii:))
hoş ben şimdiden tarihimi 20 ağostoz olarak verebilirim hiç beklentim yok bu aydan.. insanın hiç mi bir belirtisi olmaz ne adet ne hamilelik :))
hiçbirşey yok boş boş öyle gidiyo günler :)
hiç akıntım da yok, hoş o da han gi durumda akıntı oluyor onu da net hatırlamıyorum yani hastalık öncesi mi hamilelik öncesi miii...
falan filan folan yanii
günaydınnnn güzel anne adayları :) kucükpisi demek negatif çıktı.canım benim üzülmeni istemem ama umutlanma fazla canım.6 gün geçmiş çoktan silikde olsa 2.cızgısı çıkması gerekirdi..ama sen genede kandan baktır bakalımm bazen bu testler bozuk oluyor yaa..inş..allahım kalbindekini verir canım benimm..ama fazlada kapılıp sonucu görünce üzülme tatlımkısmetüce biliyorsun bu iş yüce rabbim bilir ancak zamanını
kızlarr bu limon testi nedir açıklama yapın bakayımm :)
ya kızlar neden hiç konuşmuyonuz yaa....
herkes burda ama sadece ekrana bakıyoruz e yazın birşeyler daaa..
çıkıcam zaten birazdan(
bak mukabeleye gidiecem dua etmem bak hiçbirinize hee
hoşgeldin çiçemmmm bizdede hiç halvet havası yoknapıcaz bilmemm
canımın içi sana hiç yorum yapmak istemiyorum neden biliyormusun çünkü yaşadıklarını aynısını evliliğimin ilk yıllarında çok yaşadım ben, bir keresinde 37 gün üzerine hasta olmuştum...
dedim kesin hamileyim testlerde çıkmıyor ama kesin.. gittim doktora kocaman bir yıkıntıyla geri dönmüştüm, sonrasında iki düşük yaşadım ya artık alıştım bu gibi durumlara o kadar üzülmüyorum ama çabuk da heveslenmemeye çalışıyorum..
ama yine de kadınız yarım akıllıyız en nihayetinde hemen hayal kuruveriyoruz ya öyleyse diye :))
bak işte ben halvet zamanında kocasıyla 1 hafta bir araya gelmeyen kadının içinde hala bir umut var acaba yarın da hasta olmaz mıyım diye ...
ÜMİT ALLAH IN RAMHETİDİR... hiçbirzaman ümitsiz olmaayız biliyorum ama herzaman diğer şıkka da hazır olmamzı lazım gülüm...
çok geçmiş günün testte mukahhak çıkması lazımdı.. çıkmadıysa biyolojik nedenlerden yada psikolojik nedenlerden gecikmiştir, istersen doktora git ilaçla başlatsın istersen evde biraz daha bekle.. ben olsam doktora gitmeyi tercih etmezdim heralde çünkü geliyor eninde sonunda krımızılar... nereye kadar kaçabililerki değil mi
sorma yaa o iş zorla olmuyor kardeşim :)))
zaten zorla olunca da bebek olmuyor en iyisi bol bol afrodizyak tüketmek
hoşgeldin çiçemmmm bizdede hiç halvet havası yoknapıcaz bilmemm
tatlım bende bazen burda gibi görünsemde kk açık kalıyo ama iş için kalkıyorum az evvel olduğu gibi
enabe benimde ovulasyon zamanı 7-12 arasıydı ama ben eşimle 6-12-16 sı birlikte oldum 12 sinde tutmuşmudurki pek ümidim yok ama .hayırlısı artık ne yapalım
:128::128::128:
ebruşum senin bu zamanlar tam zamanlar olması lazım, havaya giriver şekerim olmas böyleşimdi taaamm zamanı :111:
kızlar bizin dua listemiz bitti herhalde... ay uykum var benim yaa.. size birşeyler yazayım diyorum sonra unutuyorum... ne yazacaktım ki ben şimdi
kuzummm ya birde kist var ya o yüzden tutucağını sanmıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?