Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

günaydın kızlar, bende izindeydim giremedim o yüzden, yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum. geçmiş sayfaları okuyabildiğim kadarını okudum. bu limon testi neymiş göremedim bakayım bir daha. bu arada benden bu ayda hayır yok, izinde olunca kocişimle çok ilgilenemedim

gunaydın cnm iyiyiz sen nasılsın bence yapma bu limon testini nimet sonuçta gunah yani tatlım

başka bir test alıpda yapsaydın tekrar bazen doğru son uç vermiyor idrar testleri.inşallah öyledir

hoşgeldin çiçemmmm bizdede hiç halvet havası yok napıcaz bilmemm

gunaydın cnm nasıl gidiyor soğan suyu benim her sabah kalktığımda karnım acıkıyor ve midem bulanıyor acaba soğan suyundanmıki sen ne alemdesin kuzumm

enabe benimde ovulasyon zamanı 7-12 arasıydı ama ben eşimle 6-12-16 sı birlikte oldum 12 sinde tutmuşmudurki pek ümidim yok ama .hayırlısı artık ne yapalım

canlarım bu limon karbonat ve billimum nimetle alakalı testleri lütfen dikkata almayın doğru çıkanı olduğu kadar yanlış çıkanı da var...

içine gireceğimiz bu mübarek ayda nimetin kıymatinin katlarca arttığı bu ayda lüten böyle gereksiz şeylere girmeyin...

zaten onların çıkabilmesi için de eminim çok yogun hcg gerekiyordur oda zaten idrarınızda oldugunuda testle de öğrenebilirsiniz, ben hiç tavsiye etmiyorum zaten çıkmıyor da...

diğer topiklerden araştırdım ben, çıkmayanlarda azımsanmayacak derecede çok...

benim hep öleydi genelde 35-36 gün sonra gelir kırmızılarım.. 1 ay kadar kaçtı benim oda ilaçla getirmiştik. umutlanmıyorum zatende ramazanda muayene içime sinmiyor. bu kırmızı baya bi gecikirse napcam ben ya

tatlım bende bazen burda gibi görünsemde kk açık kalıyo ama iş için kalkıyorum az evvel olduğu gibi

anladım gülüm, canın sağolsun :) yeterki buaralar hareketli olsun :)

enabe benimde ovulasyon zamanı 7-12 arasıydı ama ben eşimle 6-12-16 sı birlikte oldum 12 sinde tutmuşmudurki pek ümidim yok ama .hayırlısı artık ne yapalım

inş gülüm Allah isterse en olmadık zamanda bile olur..
dün başka topikleri gezerkenmiydi burdamıydı hatırlamıyorum şöyle birşey konusuluyordu, kadının biri doğum yaptıktan sonraki hafta tekrar hamile kalmış !!!!!
bunu da lohusalık bittikten sonra kontrole gittiğinde öğrenmiş!!!
şok şok şok flaş flaş flaş!!!
yani Allah isterse herşey olabilir..
(yau bunu efsun mu anlatmıştı acaba:)) ben de kafa biraz yarım da şeyyy))

bizim bir arkadaş ramazanda hamile kalmıştı ramazanda niye olmasın kızlar denemekten vazgeçmeyin benim bu ay tutmazsa bir sonraki ovulasyon ramaznda onuda es geçersem kalıyor eylüle

kızlar bizin dua listemiz bitti herhalde... ay uykum var benim yaa.. size birşeyler yazayım diyorum sonra unutuyorum... ne yazacaktım ki ben şimdi

:128:
kuzummm ya birde kist var ya o yüzden tutucağını sanmıyorum ki

Tatlışkomm Allahım yazmışsa kaderine, olur tutar sen hiç merak etme, tabiki de tedavinide aksatma doktorlar ne diyosa aynen uygula amma tam gaz devam et halvet işlerine :128: tam ümitsiz tosbiklermi olduk biz ne kardeşim diyorki; abacım senin bebeler senin gibi planlı programlı olmıcak demekki sevmiyolar program yapmayı bırak şu günü bu günü rahatlat kafanı.. Demesi kolay yapması zor ama yapmak lazım Her işte vardır bi hayır Allah çok büyük vakti zamanı en iyi o bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…