Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

benimde kardeşim ona benzer birşeyler söyledi geçen. kardeşimle buluşacakken geç kalırım. senin kırmızıların aynını sana yapıyor dio sadece kırmızılar değil bebekte yapıo

öyle tabiki cnm Allah ım ol derse olur iyice eskidim ben ondan olsa gerek

inş.cnm benim o gunleride görürüm senin burcun ne tatlım

benimde kardeşim ona benzer birşeyler söyledi geçen. kardeşimle buluşacakken geç kalırım. senin kırmızıların aynını sana yapıyor dio sadece kırmızılar değil bebekte yapıo

ben de acayip plancı, titiz bi tipimdir (burcum başak) ben plan yaptıkça bebiş bozuyo, yapmıyorum artıkkk gerçekten, hayallerimi azaltmaya çalışıyorum nasola gelince (inşallah) hayal kuracak vaktim olur :109:

öyle tabiki cnm Allah ım ol derse olur iyice eskidim ben ondan olsa gerek

eskimek yokkk hepimiz aynı yoldayız ebruşum, hayırlısıyla doğum haberleri vericez inşallah birbirimize :118:

Günaydın kızlar,
Bata kaldı bir hafta hiç bir belirti yok. Bu sabah çoçuğu olan iki arkadaşımla konuştum. İkiside hamile olduğu akıntıdan anlamıştık dedi. Sürekli yoğun ıslaklık hissi. İç çamaşırları batıyormuş. Öğle dediler. Bende her tuvalette bakıyorum ama. Hiç bir şey yok.

aynen canim benim batta 8 gun sonra hiiiiiicccc bir belirti yok valla Allah buyuktur canim hayirlisi olsun

gunaydın cnm nasıl gidiyor soğan suyu benim her sabah kalktığımda karnım acıkıyor ve midem bulanıyor acaba soğan suyundanmıki sen ne alemdesin kuzumm

hahah allah seni :) canım iyi gidiyor işden gelinde koca bir bardak içiyorum işde..ara ara kasıklarımda sancılar başlıyor bugün 10.günümdeyim canım ben.akıntı oluyor sarı şekilde..çalışmalara devam gene işde..bende çok gaz oluyor canım..bu sogan suyu bagırsaklarımı iyi çalıştırdı söylemesi ayıp senin kaçıncı günün canım sen benden önce olmuştun senin yumurtalama zamanın gelmiş olmalı.

tatlım akıntı çok oluyo diyolar ama herkeste aynı belirtiler olmuyo.İnş iyi haberlerini alırız.

bugun 11.gunum cnm hala akıntım yok evet kız bendede gaz yaptı ben yumurtlamadım ki daha ayrıca 1 kere çalışma oldu cnm

Kızlar kocam beni çok mutlu etti sizinlede paylaşmak istedim.Eve gidince burdan öğrendiğim bilgileri eşimle paylaşırım.en son konumuz ovulasyon testiydi.dedimki eğer buayda olmazsa ovulasyon testimi alsam falan.dün bi baktım bana gitmiş hem ovulasyon hemde gebelik testi almış gelmiş:)

Kocam normalde pek bilmez bana bişeyler almayı.bir güzel yağladım balladım çok zarifsin,çok düşüncelisin diye.Oda mutlu oldu bende

ne guzel cnm benim kocam almaz bana öyle şeyler takmayayım kafama diye zaten söyleniyor ben çok istediğim için psikolojik olmuyormuş senin deneyeli ne kadar oldu cnm

inş..canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin ..zati şu günler de hamile kalmayı çok istiyorum..geçen ay yumurtlama gunum beraat kandılıydı olsun diye çok heveslenmiştim ama kısmet değilmiş...

tabii canim bu isler kismet Rabbim ol deyice oluyor bizde kendimizce planlar yapiyoruz ama en dogru zamani o biliyor hayirlisi olur insallah

ne guzel cnm benim kocam almaz bana öyle şeyler takmayayım kafama diye zaten söyleniyor ben çok istediğim için psikolojik olmuyormuş senin deneyeli ne kadar oldu cnm

Erkeklerimiz ağız birliği yapmış sanırsam benimkide aynısını söylüyo:) 3 aydır aralıksız çalışıyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…