- 9 Eylül 2011
- 7.562
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #6.021
:128:
Tatlışkomm Allahım yazmışsa kaderine, olur tutar sen hiç merak etme, tabiki de tedavinide aksatma doktorlar ne diyosa aynen uygula amma tam gaz devam et halvet işlerine :128: tam ümitsiz tosbiklermi olduk biz nekardeşim diyorki; abacım senin bebeler senin gibi planlı programlı olmıcak demekki sevmiyolar program yapmayı bırak şu günü bu günü rahatlat kafanı.. Demesi kolay yapması zor ama yapmak lazım Her işte vardır bi hayır Allah çok büyük vakti zamanı en iyi o bilir
:128:
Tatlışkomm Allahım yazmışsa kaderine, olur tutar sen hiç merak etme, tabiki de tedavinide aksatma doktorlar ne diyosa aynen uygula amma tam gaz devam et halvet işlerine :128: tam ümitsiz tosbiklermi olduk biz nekardeşim diyorki; abacım senin bebeler senin gibi planlı programlı olmıcak demekki sevmiyolar program yapmayı bırak şu günü bu günü rahatlat kafanı.. Demesi kolay yapması zor ama yapmak lazım Her işte vardır bi hayır Allah çok büyük vakti zamanı en iyi o bilir
günaydın arkadaşlar...benim kırmızılar geldi..artık önümüze bakcaz...
günaydın arkadaşlar...benim kırmızılar geldi..artık önümüze bakcaz...
ben de acayip plancı, titiz bi tipimdir (burcum başak ) ben plan yaptıkça bebiş bozuyo, yapmıyorum artıkkk gerçekten, hayallerimi azaltmaya çalışıyorum nasola gelince (inşallah) hayal kuracak vaktim olur :109:
eskimek yokkkhepimiz aynı yoldayız ebruşum, hayırlısıyla doğum haberleri vericez inşallah birbirimize :118:
benimde kardeşim ona benzer birşeyler söyledi geçen. kardeşimle buluşacakken geç kalırım. senin kırmızıların aynını sana yapıyor dio sadece kırmızılar değil bebekte yapıo
öyle tabiki cnm Allah ım ol derse olur iyice eskidim ben ondan olsa gerek
hadi ya,aslında hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz,sen ne kadar zamandır bebiş istiyosun canım
Günaydın kızlar,
Bata kaldı bir hafta hiç bir belirti yok. Bu sabah çoçuğu olan iki arkadaşımla konuştum. İkiside hamile olduğu akıntıdan anlamıştık dedi. Sürekli yoğun ıslaklık hissi. İç çamaşırları batıyormuş. Öğle dediler. Bende her tuvalette bakıyorum ama. Hiç bir şey yok.
gunaydın cnmnasıl gidiyor soğan suyu benim her sabah kalktığımda karnım acıkıyor ve midem bulanıyor acaba soğan suyundanmıki sen ne alemdesin kuzumm
Günaydın kızlar,
Bata kaldı bir hafta hiç bir belirti yok. Bu sabah çoçuğu olan iki arkadaşımla konuştum. İkiside hamile olduğu akıntıdan anlamıştık dedi. Sürekli yoğun ıslaklık hissi. İç çamaşırları batıyormuş. Öğle dediler. Bende her tuvalette bakıyorum ama. Hiç bir şey yok.
hahah allah seni :) canım iyi gidiyor işden gelinde koca bir bardak içiyorum işde..ara ara kasıklarımda sancılar başlıyor bugün 10.günümdeyim canım ben.akıntı oluyor sarı şekilde..çalışmalara devam gene işde..bende çok gaz oluyor canım..bu sogan suyu bagırsaklarımı iyi çalıştırdı söylemesi ayıpsenin kaçıncı günün canım sen benden önce olmuştun senin yumurtalama zamanın gelmiş olmalı.
Kızlar kocam beni çok mutlu etti sizinlede paylaşmak istedim.Eve gidince burdan öğrendiğim bilgileri eşimle paylaşırım.en son konumuz ovulasyon testiydi.dedimki eğer buayda olmazsa ovulasyon testimi alsam falan.dün bi baktım bana gitmiş hem ovulasyon hemde gebelik testi almış gelmiş:)
Kocam normalde pek bilmez bana bişeyler almayı.bir güzel yağladım balladım çok zarifsin,çok düşüncelisin diye.Oda mutlu oldu bende
inş..canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin ..zati şu günler de hamile kalmayı çok istiyorum..geçen ay yumurtlama gunum beraat kandılıydı olsun diye çok heveslenmiştim ama kısmet değilmiş...ramazanda olur insallah mubarek mubarek
inş..canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin ..zati şu günler de hamile kalmayı çok istiyorum..geçen ay yumurtlama gunum beraat kandılıydı olsun diye çok heveslenmiştim ama kısmet değilmiş...
ne guzel cnm benim kocam almaz bana öyle şeyler takmayayım kafama diye zaten söyleniyor ben çok istediğim için psikolojik olmuyormuşsenin deneyeli ne kadar oldu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?