Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

Erkeklerimiz ağız birliği yapmış sanırsam benimkide aynısını söylüyo:) 3 aydır aralıksız çalışıyoruz canım

evet tatlım biliyorumki benden daha fazla istiyor bebeğimiz olsun ama çaktırmıyor sen daha çok yenisin bizim 1,5 seneyi geçti deniyoruz Allah ım gönlüne göre verir inş.doktora falan gitmişmiydin

aynen öyle plan yapmamak lazım psikolojik olmuyordur belkide nerden bilelim ki.Allah ım hayırlı zamanlarda koysun bebişlerimizi karınlarımıza inş.

plan değil belkide hayal kuruyoruz. insan olduğumuz için oda... istenmeyen bebişler için hayal kurulmuyor sadece...

psikolojik olması muhtamel, gerçi bahane ne olursa olsun Allah tarafından aslında...

benim daha 3 ayım. ama yinede stres yapıyorum. napiim fıtratımda var.

düzenli kullandığım ilaç dışında hiç bir ilaç almıyorum.
ağrı kesiciye ihtiyacım olduğunda hafif ilaç kullanıyorum.
ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum.

elimden geleni yapmaya çalışıyorum. yok ya ben eskide olan cahil kadın olmak istiyorum ya.. bişiy bilmiyeceksin kafan rahat olacak. bebek geldimi o hoşgeldi. bebek yok mu birkaç yılı geçti mi ozmn koca karı ilaçlarından kullan.

evet tatlım biliyorumki benden daha fazla istiyor bebeğimiz olsun ama çaktırmıyor sen daha çok yenisin bizim 1,5 seneyi geçti deniyoruz Allah ım gönlüne göre verir inş.doktora falan gitmişmiydin

amin canım inş hepimizin gönlüne göre olur.yok doktora gitmedim.benimde 1,5 senelik evli arkadaşım gitti doktora doktor daha çok yeni evlisin diyip geri kovalamış benide kovar diye korttum:):)

amin canım inş hepimizin gönlüne göre olur.yok doktora gitmedim.benimde 1,5 senelik evli arkadaşım gitti doktora doktor daha çok yeni evlisin diyip geri kovalamış benide kovar diye korttum:):)

sende 6 ay sonra muayene olmaya git tatlım bende gitmedim 1 sene sonunda gittim kist varmış o engel oluyormuş

olucak olucak ama ne zaman :111:

ben doktora gitmiştim. bir kaç test yaptı. sonra ben bebek düşüneceğiz diğer ay test felan yapabilirmisiniz dedim. gerek yok dedi... özel hastaneydi birde.. birdahakine başka doktora gitcem. hormon testlerini yaptırmazsam. eşimide göndercem

baktın olmuyor bebek gidersin cnm yaş kaç senin

Kızlar ben ara sıra hamile olsam kime nasıl haber veririm onu düşünüp planlıyorum. Eşime şöyle derim. Kayınvalide nasıl derim. Kadın sevinçten kafayı yer zaten. Annem babam arkadaşlarım ve iş yerindekiler. Ay düşününce bile tuhaf oluyorum. Sizde de böyle hastalıklı durumlar var mı.

biz özel hastanede kadın doğumun olduğu bölümde yaptırdık ama sende sorun yoksa yapıyor bu testi bizim o da temiz çıktı çok şükür

ay ozman adam strese girer. ben o nedenle ikimiz birden test yaptıralım istiyorum... aynı anda olsun diye....

bendede oluyor cnm biz göya eşimle öğrenince kimseye söylemiycez bir süre ben 1,5 yıl beklemişim söylemeden durucağımı sanmıyorum :111: :111: :111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…