- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #6.041
inş.. işte insanoğlu aceleciyiz..tabii canim bu isler kismet Rabbim ol deyice oluyor bizde kendimizce planlar yapiyoruz ama en dogru zamani o biliyor hayirlisi olur insallah
Erkeklerimiz ağız birliği yapmış sanırsam benimkide aynısını söylüyo:) 3 aydır aralıksız çalışıyoruz canım
inş.. işte insanoğlu aceleciyiz..
aynen öyle plan yapmamak lazım psikolojik olmuyordur belkide nerden bilelim ki.Allah ım hayırlı zamanlarda koysun bebişlerimizi karınlarımıza inş.
evet tatlım biliyorumki benden daha fazla istiyor bebeğimiz olsun ama çaktırmıyor sen daha çok yenisin bizim 1,5 seneyi geçti deniyoruz Allah ım gönlüne göre verir inş.doktora falan gitmişmiydin
amin canım inş hepimizin gönlüne göre olur.yok doktora gitmedim.benimde 1,5 senelik evli arkadaşım gitti doktora doktor daha çok yeni evlisin diyip geri kovalamış benide kovar diye korttum:):)
plan değil belkide hayal kuruyoruz. insan olduğumuz için oda... istenmeyen bebişler için hayal kurulmuyor sadece...
psikolojik olması muhtamel, gerçi bahane ne olursa olsun Allah tarafından aslında...
benim daha 3 ayım. ama yinede stres yapıyorum. napiim fıtratımda var.
düzenli kullandığım ilaç dışında hiç bir ilaç almıyorum.
ağrı kesiciye ihtiyacım olduğunda hafif ilaç kullanıyorum.
ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum.
elimden geleni yapmaya çalışıyorum. yok ya ben eskide olan cahil kadın olmak istiyorum ya.. bişiy bilmiyeceksin kafan rahat olacak . bebek geldimi o hoşgeldi. bebek yok mu birkaç yılı geçti mi ozmn koca karı ilaçlarından kullan .
amin canım inş hepimizin gönlüne göre olur.yok doktora gitmedim.benimde 1,5 senelik evli arkadaşım gitti doktora doktor daha çok yeni evlisin diyip geri kovalamış benide kovar diye korttum:):)
ben doktora gitmiştim. bir kaç test yaptı. sonra ben bebek düşüneceğiz diğer ay test felan yapabilirmisiniz dedim. gerek yok dedi... özel hastaneydi birde.. birdahakine başka doktora gitcem. hormon testlerini yaptırmazsam . eşimide göndercem
adamların testi nerde yapılıo hangi doktora gitmek lazım
baktın olmuyor bebek gidersin cnm yaş kaç senin
biz özel hastanede kadın doğumun olduğu bölümde yaptırdık ama sende sorun yoksa yapıyor bu testi bizim o da temiz çıktı çok şükür
kırmızı kartı görmüş bulunmaktayım
Kızlar ben ara sıra hamile olsam kime nasıl haber veririm onu düşünüp planlıyorum. Eşime şöyle derim. Kayınvalide nasıl derim. Kadın sevinçten kafayı yer zaten. Annem babam arkadaşlarım ve iş yerindekiler. Ay düşününce bile tuhaf oluyorum. Sizde de böyle hastalıklı durumlar var mı.
ben 28 yaşındayım eşim 37. hayır birşey değil eşime yakında dede dicek . Allahtan yaşını göstermiyor.
vaktimiz geldi bizim. ondan istiyorum çokkkk.
kırmızı kartı görmüş bulunmaktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?