Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

canlarım ben geldim ama geçmişe bakıcam biraz
şimdi ddünkü güncellediğim liste zaten güncel .yani biizim topikten yani listemizden 7 kişi hamile kaldı 1 i kimyasal gebelikmiş onu sildim.buraya hamiş haberini yazan topiğimize ilk defa giren arkadaşlar oluyor onları almadım listeye .he onları da al derseniz yazarım ama .

hoşgeldin kuzummm sefalar getirdin nasılsın bakim nasıl istiyorsan öyle yap

anlşadım bacım eyvallah.. yoo benim için fark yapmaz arkadaşlar nasıl istiyorsa öyle olsun. ben kaçar pazara gidip vişne alacağuım sahur için komposto yapmam lazım.. hadi güzeller size iyi muhabbetler :)

evet arkadaşlar benim kırmızılar yine gelmedi ama testtede çıkmadı. onun için şimdi hastaneye gitti kan verdim hcg 5 çıktı. gebelik yok dedi yani bu ay boş geçmiş oldu. artık kırmızılar gelsin bu ay için umut bitti

Allah ım iyilik versin size bende bilmiyorumki kimmiş kimyasal gebelik yaşayan ?

oooooooooo kimleri görüyoruz kimleri iyiyiz cnm ne olsun işte sen nasılsın bebişin nasıl özledik yahu senii :111: :111:

canııımmmmm yaaaa, öyle takılıoss bebişlle, iş güç unutuyorum bile bazen onu bilsen, umarım iyidir, 2 ağustosta gitcem doktora, bakalım işte, hayırlısı ya kimyasal gebelik kimmiş yaaaa, üzüldüm lale miymiş ?

hayırlısı olsun kuzum.... nasip. nane limon iç. kısa sürede geliyor. nerde yaptırdın testi...

hoş geldin. bebişin nası sen nasılsın?...

Kızlar meryem suresi çoçuğu olmayanlar için çok önemliymiş. Burda yazacaktım. Unutmuşum. 41 gün boyunca hergün okuyormuşsun. Bizim bir abla söyledi. Bu sure sayesinden birçokları hamile kalmış. Tüp bebekleri tutmuş. Zaten türkçe çevirisi çok anlamlı duygusal.

ya... ozaman ramazanda okumak lazım. da 41 gün arka arkaya okuyamayız, malum kırmızılar

hayırlısı olsun cnm pes etmek yok çalışmalara devam Allah ım hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…