- 9 Eylül 2011
- 7.562
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #6.061
kırmızı kartı görmüş bulunmaktayım
Kızlar ben ara sıra hamile olsam kime nasıl haber veririm onu düşünüp planlıyorum. Eşime şöyle derim. Kayınvalide nasıl derim. Kadın sevinçten kafayı yer zaten. Annem babam arkadaşlarım ve iş yerindekiler. Ay düşününce bile tuhaf oluyorum. Sizde de böyle hastalıklı durumlar var mı.
ben görmedim iki gün geçiktimde ama gelen giden yok bugün yine test yaptım yine tek çizgi akşam orucada kalkıcaz eğer hamileysem aç kalmakta istemem offf offf
ama olsa çıkmazmıydı iki günde acaba kan testimi yaptırsam off çalışıyorumda hastaneyede gidemiyrorum sağlık ocakları yaparmıki
ama olsa çıkmazmıydı iki günde acaba kan testimi yaptırsam off çalışıyorumda hastaneyede gidemiyrorum sağlık ocakları yaparmıki
geçmiş olsun. inş. diğer ay gelir bebişn.. benim durum daha vahim. gelen giden yok. testte negatif
ay bana sıra gelmeden eşim herkeze yetiştirir. ağzında bakla ıslanmıyor. bebiş düşündüğümüzüde güya söylemiyecektik. ama eşim ötmüş
birşey olmaz inş...
pekii hamileysem ( ayy söylemesi bile güzel :)) oruç tutsam bişey olurmiki ilk deneyim kötü olunca her ayrıntıyı düşünmek istiyorum
kızlar acil yardımmmmm lütfenn bildiklerinizi yazınn( adet olmamaaaa 6 7 daha var. dun sabah kahverengi damlacıklar bu sabah ta açık pembemsi kan gördüm iç çamaşırımda... bu nedir????? ben ne yapmalıyımmmm ... adetlerim çok düzenli hiç şaşmaz ???
tutunma kanaması olabilirmi ??
açık pembemşii gelir tuvale kağıdına sildim emın olmak için açık çok açık pembe geldi daha geldimi bilmiom bakmadımmmmmm hemen bılgısayara koştummmm...:)
daha gününe varsa ve açık pembeyse tutunma kanaması olabilir öle duymuştum ben en azındaninşallah öledir ya cok sevinirim senin adına
inş canım allahım hepimize hayırlısını versin.. dun gecede ruya gördüm bebeğimi erkekti esmerdi babası gibi ...ama çok ilginç gi benımle konuşuyodu buyuk adamlar gibi:)))
konu açtım ama kimseden cevap gelmedi.dün çatlatma iğnesi oldum.yarında aşılamam yapılacak.çatlatma iğnesini dün akşam 21.00 vurulmam gerekiyodu.malum devlet hastaneleri ana baba günü oluyo sırayla giriyosun fiş alıp.benim iğnem 9'a 10 kala vuruldu yani 10 dakika önce 21.00dan.vuran doktor herhangi bi sorun olmaz dedi.içim içimi kemiriyo.bukadar stres ve beklemeden sonra bi sorun çıksın istemiyorum.sorun olmaz dimi?
inş.cnm bebeğin tutunmuştur sana bol bol dua et
kızlar size sıcağı sıcağına anlatıyorum yıne tuvalte gittim dedim peçeteyle bi siliyim bakıyım yuklumu gelıo belki adetimdir ama adet olmama 6 gun yada 7 gun daha var..ilk gördüğümden daha az bi lekelenme gördüm yıne toz pembeciktiiiii,,.. allahım bana hayırlısı neyse onu versinn...
hayırlısı olsun cnm belki geç tir o yüzden hala çıkmamıştır tette:44: ne demişler çıkmamaış candan ümit kesilmez
ben sorun olmaz die düşünüyorum Rabbim kolaylıgını verir...
inş. bebişin gelir canım....inşş şuan uzandım bebeğim varsa eğer rahat rahat tutunsun banaçok garipp bişeyy içinde bebeğin oldugu ıhtımali bilee çok değişik güzel bişeymişş..rahımımde uzandıgımda ara ara kıramplarda oluştuuu ...googledan da bakıyorumm içimde bi umut inş gelen bebeğimdir...
Rabbim isteyen tüm herkese nasip etsin..insan kendi başına gelmez sanıyo.helede bukadar çok istenmeyen gebelik yaşayan kadın varken..nedense bu ay çok yaklaştım 2 denememdede ilaç içmekten öteye geçememiştim.bu ay çok dua ettim bi sorun çıkmasın diye.aslında aşılama yaptırmak zorunda değildim benim yumurtalarım güzel gelişti çünkü.ama eşimin sperm kalitesi düşük olduğu için daha doğrusu şubattaki tahlillerinde öyle çıktığı için ben işimi şansa pek bırakmak istemedim.doktorda öyle söyledi hatta tekrar tahlil yapıldığındada o şekilde çıkarsa tüp bebek ihtimali bile var.enazından şimdi spermler ayıklanıp en iyileri seçilcek.biraz daha umut verici.gerçi Rabbim nezaman nasip etmişse ozaman olucak.ama bu ay nebilim yaa çok umutluyum çok istiyorum.hayali bile güzel geliyo.eşime hamileyim dediğim anın hayalini kaçkez kurdum bilmiyorum..herşey gönlümüzce olur inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?