- 23 Temmuz 2011
- 1.955
- 165
- 173
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #6.081
benim bat bugün-yarın geçtiğimiz günler biraz akıntı vardı ama bugün pek birşey yok, hafif sarı bir akıntımsı birşey sadece çamaşırı lekeyecek kadar.. ayy aslında benim umduum yok ama forumu okudukça içim pırpır ediyor acabaaa diyorum içimde :)Günaydın kızlar,
Bata kaldı bir hafta hiç bir belirti yok. Bu sabah çoçuğu olan iki arkadaşımla konuştum. İkiside hamile olduğu akıntıdan anlamıştık dedi. Sürekli yoğun ıslaklık hissi. İç çamaşırları batıyormuş. Öğle dediler. Bende her tuvalette bakıyorum ama. Hiç bir şey yok.
kocamı kessem bana böyle bir test alma utanır çok :)Kızlar kocam beni çok mutlu etti sizinlede paylaşmak istedim.Eve gidince burdan öğrendiğim bilgileri eşimle paylaşırım.en son konumuz ovulasyon testiydi.dedimki eğer buayda olmazsa ovulasyon testimi alsam falan.dün bi baktım bana gitmiş hem ovulasyon hemde gebelik testi almış gelmiş:)
Kocam normalde pek bilmez bana bişeyler almayı.bir güzel yağladım balladım çok zarifsin,çok düşüncelisin diye.Oda mutlu oldu bende
bence de.. benimki de çok isteme hayırlısı de diyip duruyor bana!Erkeklerimiz ağız birliği yapmış sanırsam benimkide aynısını söylüyo:) 3 aydır aralıksız çalışıyoruz canım
çok şık bir iltifat, 10 verdim :)bana eşim dün sen benim en büyük şansımsın iyi değerlendireceğimden şüphen olmasın dedi
ben de hep eşime şöyle sürpriz yapar söylerim böyle yapar söylerim diye hayal kurardım.. yol doğumgününde yok yıldönümümüzde yok bayramda yok seyranda... ne oldu sadee avucumu yaladım :)Kızlar ben ara sıra hamile olsam kime nasıl haber veririm onu düşünüp planlıyorum. Eşime şöyle derim. Kayınvalide nasıl derim. Kadın sevinçten kafayı yer zaten. Annem babam arkadaşlarım ve iş yerindekiler. Ay düşününce bile tuhaf oluyorum. Sizde de böyle hastalıklı durumlar var mı.
söylemek istemiyorsun amaa öyle bir halsizliğin oluyor ki millet yüzünden anlıyor sordular mıda yok değilim diyemiyorsun yalan oluyorbendede oluyor cnm biz göya eşimle öğrenince kimseye söylemiycez bir süre ben 1,5 yıl beklemişim söylemeden durucağımı sanmıyorum :111: :111: :111:
birşey olmaz canım korkma, hamileliğin ilk ayında oruç tutmak bebeğin çok sağlıklı ve kanlı olmasını sağlıyor.. çünkü bebek annenin vücudunda besin kalmayınca kendisi hareketleniyor ve kan hücreleri üretiyor.. bu da onun için çok faydalı oluyor diye okumuştum biryerlerde.. bir tıp kitabında..pekii hamileysem ( ayy söylemesi bile güzel :)) oruç tutsam bişey olurmiki ilk deneyim kötü olunca her ayrıntıyı düşünmek istiyorum
bence olmazan canımıniçi çünkü tutunma genellikle koyu kahve olur eğer açık renge dönerse bu düşük belirtisi olur.. yaşadığım için söylüyorum.. sendeki nedir onu bilemiyorum ama..tutunma kanaması olabilirmi ??
sanmam ki bir sorun çıksın..konu açtım ama kimseden cevap gelmedi.dün çatlatma iğnesi oldum.yarında aşılamam yapılacak.çatlatma iğnesini dün akşam 21.00 vurulmam gerekiyodu.malum devlet hastaneleri ana baba günü oluyo sırayla giriyosun fiş alıp.benim iğnem 9'a 10 kala vuruldu yani 10 dakika önce 21.00dan.vuran doktor herhangi bi sorun olmaz dedi.içim içimi kemiriyo.bukadar stres ve beklemeden sonra bi sorun çıksın istemiyorum.sorun olmaz dimi?
amin inş ümmet-i muhammedin inşallah..inş. gelir bebişde pek sanmıyorum. aman ne bileyim. kan testide yaptırmadım. oruçken kan testi yaptırılabiliyordu dimi?. dahada gelmezse kan testine giderim. en azından nane limon içip getirtirim kırmızıları....
yaptırabiklirsin oruçlu iken kan alınmaz ama kan verilebilir..
inş. hepimiz bir gün o hayallere kavuşuruz. Rabbim yüzümüzü gündürsün tez zamanda....