Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

benim bat bugün-yarın geçtiğimiz günler biraz akıntı vardı ama bugün pek birşey yok, hafif sarı bir akıntımsı birşey sadece çamaşırı lekeyecek kadar.. ayy aslında benim umduum yok ama forumu okudukça içim pırpır ediyor acabaaa diyorum içimde :)
kocamı kessem bana böyle bir test alma utanır çok :)
Erkeklerimiz ağız birliği yapmış sanırsam benimkide aynısını söylüyo:) 3 aydır aralıksız çalışıyoruz canım
bence de.. benimki de çok isteme hayırlısı de diyip duruyor bana!
bana eşim dün sen benim en büyük şansımsın iyi değerlendireceğimden şüphen olmasın dedi
çok şık bir iltifat, 10 verdim :)
ben de hep eşime şöyle sürpriz yapar söylerim böyle yapar söylerim diye hayal kurardım.. yol doğumgününde yok yıldönümümüzde yok bayramda yok seyranda... ne oldu sadee avucumu yaladım :)
bendede oluyor cnm biz göya eşimle öğrenince kimseye söylemiycez bir süre ben 1,5 yıl beklemişim söylemeden durucağımı sanmıyorum :111: :111: :111:
söylemek istemiyorsun amaa öyle bir halsizliğin oluyor ki millet yüzünden anlıyor sordular mıda yok değilim diyemiyorsun yalan oluyor
pekii hamileysem ( ayy söylemesi bile güzel :)) oruç tutsam bişey olurmiki ilk deneyim kötü olunca her ayrıntıyı düşünmek istiyorum
birşey olmaz canım korkma, hamileliğin ilk ayında oruç tutmak bebeğin çok sağlıklı ve kanlı olmasını sağlıyor.. çünkü bebek annenin vücudunda besin kalmayınca kendisi hareketleniyor ve kan hücreleri üretiyor.. bu da onun için çok faydalı oluyor diye okumuştum biryerlerde.. bir tıp kitabında..
tutunma kanaması olabilirmi ??
bence olmazan canımıniçi çünkü tutunma genellikle koyu kahve olur eğer açık renge dönerse bu düşük belirtisi olur.. yaşadığım için söylüyorum.. sendeki nedir onu bilemiyorum ama..
sanmam ki bir sorun çıksın..
amin inş ümmet-i muhammedin inşallah..

sen nezamandan beri istiyordun canım ya....

valla ben gençkızlığımdan beri istiyorum :))
o kadar çocuk severim yani :))

evlendik 6 ay eşimin isteği ilekorunduk... sonra oldu, sonra 2 aylıkken kürtaj... sonra biraz bekleme sonra yine oldu sonra 3,5 aylıkken kürtaj sonra 1 ay bekleme, ondan sonra 1 kez hasta oldum.. yani bu ay 2.kürtajımdan sonra ki 3.adetim olacak..
inş olmaz da... bir ümit.. ama iyi değerlendiremedim geçtiğimiz ayı : çok pişmanım hakim beyyy (

en azından sevin. bebişin tutunabiliyor sana. hamile kaldığında dua et sürekli.. benim yiğenim öle doğdu. annesi sayısız düşük yaptı. dualarla doğdu kız. o kadar temiz bir çocuk oldu ki maş. (inş. hep böle devam eder). çok temiz güzel rüyalar görür.

Canım öğle yada böyle hamile kalabilmişsin. Eşinin spermleri yeterli, seninde yumurtanda sonrun yokki tutmuş bir şekilde. Bir kere olursa yine olur nasılsa. Ben mesela bazen hiç başaramayacaz hiç olmayacakmış gibi geliyor. Benim evimin önünde büyük bir park var. Sitedekiler çoçuklarını getiriyor. Bazen kapının önünde oynuyorlar. Apartmandan çoçuk bebek çığlığı hiç dinmiyor. Herkezin kapısının önünde bir bebek arabası. Puset. Yawww diyorum bunlar nasıl oldu. O kadar insanın başardığını neden biz başaramıyoruz.

nasip... o çocuklardan hangisi gerçekten isteyerek olmuştur acaba. belki 1-2si diğerleri kaza kurşunu. kendi k.validem diyor. eşimle ablası arasında 1 yaş var. araları küçük diye az daha eşimi aldırtacakmışmış . . randevuya gitmeden önceki gece rüyasında erkek çocuk gördü diye aldırmamış. o nedenle nasip.... Allah bilir zamanını...

Son düzenleme:
çok şükür evet allah hamileliği nasip ediyor ama her defasında kürtaj olmak ve bir yıkımla yıkılmak ne kadar can acıtıcı biliyor musunuz 2 yıllık evliliğimde 2 kürtaj bir de normal doğum var 2.gebeliğim ikiz bebeklerde ve 3,5 aylık oldukları için önce normal doğum yaptırdılar sonra kürtaj.. herşeyin hayırlısını versin Allah... ama dediğin gibi duaya çok inanıyorum.. ben yavrucum eğer şu an içimdeyse bile onun için hatimlerime başladım bile.. biri bitti, ikincicine başladım bugün.. eğer yoksa da devam edeceğim belki ramazanda gelir diye..
öyle düşünme, demek ki onlar kaldırabildğin bu imtahanı kaldıramayavklardı Rabb im seni seçti, seni tercih etti seni imtihan ediyor ki sabrettiğin sürece seni kendisine yalaştıracak.. o bizim dua etmemizi seviyor, o yüzden bize dua edecek fırsatlar çıkarıyor.. bçyle düşün o bizi çok seviyor ve üzülmemizi istemez ama diğer dünyada rahat edebilmemiz için burda biraz içimiz sıkılıyor, o kadar da olacak değil mi ama canlarr...

aynen cnm katılıyorum sana bol bol dua et Allah ım hayırlı bir zamanda verecektir elbet benim 1,5 yılı geçti hala hiçbirşey yok olmuyor yumurtam çatlayıp kiste dönüşüyor namaz kıl ne bileyim belkide Allah ım senden birşeyler istiyordur cnm

yaşamadım bilemem tabi. Allah kimseyede yaşatmasın.

ama sevdiklerini kaybetme korkusu bile yeter insana... kabuslarla uyanırsın bazen. sevdiğine birşey olursa diye...
kaybetmeyi düşünmek bile canımı acıtmaya yeter....

yengem hatimlerde doğurdu bebeğini. o kadar çok düşük yaptı üzüldü ki ben bile sayısını unuttum. Allah nasip etti ve kızı doğdu. okula gidiyor şimdi.

ben namaza başlıyacağım hayırlısı ile bu gün gece. bebeğim bana kızıyor ondan gelmedi hissediyorum. "daha annem babam namaz kılmayı bile beceremedi. onlar başlasın öle gelcem" diyor....

başla cnm benim namaza dua et Allah ım yardım eder sen emin ol ben resmen ağlıyorum dua ederken artık yoruldum ama diyorum belkide Allah ım sınıyor bizi bunların hepsi birer sınav Allah ım tez zamanda hayırlı evlatlar versin bize biz eşimle ikimizde kılıyoruz çok şükür seneyede Allah ım nasip ederse umreye gidicez kısmet artık.

oo maş. Allah herkeze nasip etsin, hacıya gitmeyi, umreye gitmeyi....

ama olsa çıkmazmıydı iki günde acaba kan testimi yaptırsam off çalışıyorumda hastaneyede gidemiyrorum sağlık ocakları yaparmıki

ben sağlık ocaağında hemşireye sormuştum zorda kalmadıkça yapmıyoruz demişti ama aile hekimine deyince hemen yaptırdı dr.a sor bence bir çok arkadaşta yaptırdı sağlık ocağında. ben bide akşam kadın doğum hastanesinde acilde yaptırmıştım 1.5 saatede sonucu çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…