- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #6.121
yavrucum sen niye hamile takvimi yapmıyorsun yaa
evet arkadaşlar benim kırmızılar yine gelmedi ama testtede çıkmadı. onun için şimdi hastaneye gitti kan verdim hcg 5 çıktı. gebelik yok dedi yani bu ay boş geçmiş oldu. artık kırmızılar gelsin bu ay için umut bitti
ya canım birisi bana öğretmişti geçenlerde, birincisi ogün yapmadığım için unuttum nasıl yapıldığını, ikincisi de ne bileyim öyle takvim felan ilgi alanıma girmiyor benim bilmemki , zevk melesesi ,tamam bu sefer yapcam , sizi mi kırcam güzellerim yaaaa, sen biliyorsan söylermisin bana
ilk hamişimiz secret vardı ya o yazmıştı
hoş geldin. bebişin nası sen nasılsın?...
sağol tatlım hoşbuldum,iyiyiz çok şükür vallahi, ama hafif bulantılarım başladı malesef, daha çok değil ama, 8 haftadan sonra artarmış, ben de 7 'ye girdim , bakalım siz de ne var ne yok
sağol tatlım hoşbuldum,iyiyiz çok şükür vallahi, ama hafif bulantılarım başladı malesef, daha çok değil ama, 8 haftadan sonra artarmış, ben de 7 'ye girdim , bakalım siz de ne var ne yok
merhaba kızlar,
meryem suresini 41 gün aralıksız okumanız gerekiyor siz regliyken sizin yerinize başka birine okutabilirsiniz, bende okumuştum, şu anda hamileyim, 4 ay sonra kaldım
merhaba kızlar,
meryem suresini 41 gün aralıksız okumanız gerekiyor siz regliyken sizin yerinize başka birine okutabilirsiniz, bende okumuştum, şu anda hamileyim, 4 ay sonra kaldım
ya doktor çok net söyledi hiç bişey yok dedi kestirdi attı. nisanda düşük yaptığımı söyledim zaten ne acelen var 6 ay korunman lazımdı dedi ama doktor korunma vermedi dedim öle saçma şeymi olurmuş falan dedi çok moralimi bozdu sonra değerin 5 çıkmış hamile değilsin korun dedi belik olabilir falan demiş olsaydı umudum olurdu ama umut falan bırakmadı bende devlet hastanesine gittim orda yaptırdım yok ben dediğiniz gibi hap falan içmicem beklicem belki bebeğim bana gelmek için biraz yavaş davranmıştır onun için daha değer küçüktür.
kuzum napıyosunnn dönmedin dimi istanbula.. benim internet kafayı yedi, sapıttı yaa :84: sıcak başına vurdu netimin:86:
ya doktor çok net söyledi hiç bişey yok dedi kestirdi attı. nisanda düşük yaptığımı söyledim zaten ne acelen var 6 ay korunman lazımdı dedi ama doktor korunma vermedi dedim öle saçma şeymi olurmuş falan dedi çok moralimi bozdu sonra değerin 5 çıkmış hamile değilsin korun dedi belik olabilir falan demiş olsaydı umudum olurdu ama umut falan bırakmadı bende devlet hastanesine gittim orda yaptırdım yok ben dediğiniz gibi hap falan içmicem beklicem belki bebeğim bana gelmek için biraz yavaş davranmıştır onun için daha değer küçüktür.
Beş ve üzeri hamile sayılıyor. Seninkide olabilir. Ben mi yanlış biliyorum. Ben test yaptırdığımda 0,01 gibi bir şey çıkmıştı.
yok canım ya c.tesi dönücem pzt mesai
tatil ne zamn senin
tam 5 mi çıktı değerin çünkü ben ilk denediğimiz ay yaptırmıştım 5ten büyükse hamilelik haftaları başlıyordu
amaninnn işler güçler çok sıkıcı geliyo bana gayrı, çoluğum çocuğum olsun evimin kadını olayım istiyorum
amaninnn işler güçler çok sıkıcı geliyo bana gayrı, çoluğum çocuğum olsun evimin kadını olayım istiyorum
ol canım tabi istiyorsan
ama çalışmaya alışmış kişileri bir süre sonra sıkıyor o da.ben 2.5 sene evde geçirdim o dönem çalışmayı özlemiştim
ben evdeyken işi işteyken evi özleyenlerdenim dengesizim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?