Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

sıkıldınmıııı bu sıcaklarda gezip tozmakta zor gerçi ama ne bileyim ayakları uzatıp aylak aylak tv izlemeyi özledim ben de sabahları geç uyanmak falan zevkli olsa gerek

kiyamam ben size yaa valla bende bekarken calisiyodum ne kadar zor oldugunu gayeeet iyi biliyorum evlendikten sonra esim istemedi calismami 2 senedirde calismiyorum yani nisandan sonra biraktim isi cok iyi valla boyle rahat sadece evim ve esimle ilgileniyorum paso geziyorum :) ama iyi yani kadar kotu yanlarida var tabi calismaya alisan evde oturup tv izleyemiyo malesf cani sikiliyo ne kadar gezerse gezsin bende simdi diyorum ki bebisim olsada onunla ilgilensem butun can sikintilarimi alsin butun vaktimi onunla gecireyim diyorum

ben beklemedeyim bat 20 temmuz adet olucakmış gibi ağrılarım devam ediyor.

peki düşüklerin nedeni bellimi ??

peki düşüklerin nedeni bellimi ??

yok gülüm ama birbiri ile ilintili düşükler değiller.. doktor korunma vermedi.. ilki boş gebelikti ikincisi ikiz gebelikti biraz riskliydi zaten..

bu araa şu an sol kasığım ağrımaya başladı..

kızlar soğan suyu sanırım adetımı söktüüüü((((( pembe kan pıhtı olarak peçetemde boy gösterdi banaaaaaaa şansım olsun ağustossssss:)))))

hayırlısı olsun cnm :S ..

benim de ağrılarım war kasıklarım genellikle,bazen de belim... adetime 5 gün fln war ama adet belirtilerim bukadar erkenden olmazdı .. ama heralde bnm de kırmızılar geliyor ...

hayırlısı olsun cnm :S ..

benim de ağrılarım war kasıklarım genellikle,bazen de belim... adetime 5 gün fln war ama adet belirtilerim bukadar erkenden olmazdı .. ama heralde bnm de kırmızılar geliyor ...

benimde adete 7 gün var ama belirtiler yokluyor bu akşamda belimde ağrılar oldu.erken gelsede beklemesem boşuna yaaa

kızlar günaydın bugun 30.günüm hala kırmızılar yok. gogus uclarım cok acıyor. ilk defa boyle bir bekleyise girdim. gecen aylar biliyorsunuz 15.gun gelmisti adetim.

ayyyyyyyyyy sonsy çokk güzellll oldu demekkk canım benim yaa hayırlı olsunnnn.kan vermeyede git hemen degerlerine bak tatlımm..

evet canım ben de hemen araştırdım bizim burda bir tıp merkezi var bugun sonucu da veriyormuş oraya kan vermeye gidicem. çok sağol. çok şaşkınım. kimseyi aramadım. boşa sevinmesinler diye. kanda da çıksın.. ama bu idrar yanıltmaz herhalde di mi yoksa çıkmazdı. Allahım hepinize nasip etsin. eşim gitmeden nasip oldu. döndüğünde inşallah 4 aylık hamile olmuş olurum.

ben matbaada muhasebeciyim

ebebebruliii kızzz sogan suyu gerçekten işe yarıyor :) noldu diceksik kız benim hiç bu yumurta akı kıvamında akıntım olmadı..sabah tuvalete gittiğimde aman allahım oda nee bildiğin yumurta akı uzuyor böyle ayyyy çokkk sevindim anlatamam bu ay çok umutlandım valla :)şimdi bu ne anlama geliyor yumurtamın çatladığınımı gösteriyor allahtan gece halvet yapmıştık

kızlar bence keseyı ve kalp atısını gormeden kımseye soylemeyın sonradan hayal kırıklıgı yasayabılırsınız benım gıbı

:) bugün güne güzel başladık yaaa...canım bende ilk defa bu yumurta akı kıvamında akıntı oluyor ya sabah onla karşılaştım :) nasıl mutlu oldumm anlatamam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…