- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #6.181
gunaydın kızlar carsamba gunu kurtaj oldum
kızlar bence keseyı ve kalp atısını gormeden kımseye soylemeyın sonradan hayal kırıklıgı yasayabılırsınız benım gıbı
dr uc ay korunun dedı ben de 1-2 sene dusunmuyorum belkıde sımdıkı psıkolojım ıyı olmadıgından oyle dusunuyorumayy canım geçmiş olsunnüzülme kısmet işte canımm..rabbim böyle olmasını istemiş...en kısa zamanda tekrar başlarsın çalışmalara üzülme..
kısmet ama 3 defa ust uste olunca cok uzuluyor ınsan unı ye gıdın arastırma yapılması gerekır dedı dr bakalım haftaya gıdecez.canım benim çok üzüldüm çokk ne dicemi bilmiyorum allahım sana bol bol bebiş verir inş
ya tabıkı hayırlısını dılıyoruz oncelıkle demekkı hayırlısı degılmıs ama ınsan ıster ıstemez cok uzuluyor tekrar tekrar yasayıncacanım geçmiş olsun çok üzüldümhayırlısını dile her zaman. ben hep Allahım ne zaman hayırlısı ise o zaman olsun dedim. evet çok istedim ama hep böyle dua ettim. benim 3.ayda oldu, yaş 29 geç kaldım diye üzülüyordum sonra dua ettim hayırlısı için
gunaydın kızlar carsamba gunu kurtaj oldum
canım çok geçmiş olsun. inş en kısa zamanda yeniden hamile haberlerini alırızgunaydın kızlar carsamba gunu kurtaj oldum
ay kızlar ben dayanamadım test yaptım çift çizgi net çıktı
dr uc ay korunun dedı ben de 1-2 sene dusunmuyorum belkıde sımdıkı psıkolojım ıyı olmadıgından oyle dusunuyorum
kısmet ama 3 defa ust uste olunca cok uzuluyor ınsan unı ye gıdın arastırma yapılması gerekır dedı dr bakalım haftaya gıdecez.
inş vardırda sağlıklı kanlı canlı olur. onun içimde hareketlendiğini düşünmek bile güzelbirşey olmaz canım korkma, hamileliğin ilk ayında oruç tutmak bebeğin çok sağlıklı ve kanlı olmasını sağlıyor.. çünkü bebek annenin vücudunda besin kalmayınca kendisi hareketleniyor ve kan hücreleri üretiyor.. bu da onun için çok faydalı oluyor diye okumuştum biryerlerde.. bir tıp kitabında..
..
dr uc ay korunun dedı ben de 1-2 sene dusunmuyorum belkıde sımdıkı psıkolojım ıyı olmadıgından oyle dusunuyorum
kısmet ama 3 defa ust uste olunca cok uzuluyor ınsan unı ye gıdın arastırma yapılması gerekır dedı dr bakalım haftaya gıdecez.
sonsy çok sevindim gerçekten özellikle de önümüzdeki aylarda deneme sanşınız olmayacağını söylemiştin ya o sebepten ayrıca da sevindimay kızlar ben dayanamadım test yaptım çift çizgi net çıktı
Canım remziye, seni çok merak ettik inanki herkesin aklındaydın, dualarımızdaydın... Hayırlısı böyleymiş demekten başka çaremiz yok.. Eşinle ailenle birbirinize destek olarak bu zorlu süreci çok kolaylıkla atlatacaksın ve çok güzel bebeklerin olacak ben buna çok inanıyorumgunaydın kızlar carsamba gunu kurtaj oldum
evet 1 dusuk bı kımyasal gebelık 1 de kurtaj oldu bakalım hayırlısı demekkı hayırlısı buymus aslında esımde morfolojı bozuklugu var buyuk ıhtımalle ondan kaynaklanıyor dr unıversıteye yonlendırdı orda arastırılacakmıs nedenıgünaydım canım çok geçmiş olsun. Umarım bebişine tez vakitte hayırlısıyla kavuşursun. Senin daha öncede düşüğün vardı diye hatırlıyorum. Neden böyle oluyormuş.
tskkr ederım tedavı gerekecekmı bakalımcanım çok geçmiş olsun. inş en kısa zamanda yeniden hamile haberlerini alırız
kafam cok karısık bıraz zaman gecsınde sımdı yazmasınlar benı temmuz lıstesıne cunku halıyle adet tarıhım degıstı ne zaman olurum bılmıyorumcanım seni teselli edemem ama bi akrabamdan örnek vereyim 6 aylık hamile iken çocucuğun kalbinde sorun varmış ve başka sorunlardan bebek ölecekmiş ve anneye zarar verecekmiş almışlar. 4 yıl ara vermiş korkmuş şimdi çok güzel bi kızı var. bana keşke ara vermeseydim dedi
1 2 sene çok uzun canım nediyorsun üzgün oldugundan böyle düşünüyorsun 3 4 ay korunun bir süre sonra hemen tekrar başlayın gene canım.. böyle düşünme..
Günaydın kızlarrrrr, sabahtan bir iyi bir de kötü haber var sanırımsonsy çok sevindim gerçekten özellikle de önümüzdeki aylarda deneme sanşınız olmayacağını söylemiştin ya o sebepten ayrıca da sevindimAllah inşallah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip eder tatlımmmmmmmmmmCanım remziye, seni çok merak ettik inanki herkesin aklındaydın, dualarımızdaydın... Hayırlısı böyleymiş demekten başka çaremiz yok.. Eşinle ailenle birbirinize destek olarak bu zorlu süreci çok kolaylıkla atlatacaksın ve çok güzel bebeklerin olacak ben buna çok inanıyorum
geçmiş olsun cnm .mutlaka araştırılsın ama tekrar bu sıkıntıları yaşama eminim 1-2 yıl bekliyemezsin bekleme sürecindede tedavini olursun belki .gunaydın kızlar carsamba gunu kurtaj oldum
evet bızımde aynı sekılde ben keseyı gordum sevıncten delıye dondum herkese soyledım keseyı gormeden kımseye soylemıycektım cunku dıger dusuklerde keseyı goremeden dusmustu yanı anlıyacagın kalp atısı duyulduktan sonra ıcınız rahat etsıngeçmiş olsun cnm .mutlaka araştırılsın ama tekrar bu sıkıntıları yaşama eminim 1-2 yıl bekliyemezsin bekleme sürecindede tedavini olursun belki .
bende eşime diyorum bebek olursa kalp atışını görmeden kimseye demeyelim diye hele k.v.ye desek tüm akrabalar komşular duyar hemen
bebek karnımda 6 haftalıkken olmus bıraz daha beklesem zehırleyecektı benı ben 9+2 de gıttım doktorakürtajın nedeni ne kalp atışımı duyulmadı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?