Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

kızlar bence keseyı ve kalp atısını gormeden kımseye soylemeyın sonradan hayal kırıklıgı yasayabılırsınız benım gıbı

canım geçmiş olsun çok üzüldüm hayırlısını dile her zaman. ben hep Allahım ne zaman hayırlısı ise o zaman olsun dedim. evet çok istedim ama hep böyle dua ettim. benim 3.ayda oldu, yaş 29 geç kaldım diye üzülüyordum sonra dua ettim hayırlısı için

Son düzenleme:
ayy canım geçmiş olsunn üzülme kısmet işte canımm..rabbim böyle olmasını istemiş...en kısa zamanda tekrar başlarsın çalışmalara üzülme..
dr uc ay korunun dedı ben de 1-2 sene dusunmuyorum belkıde sımdıkı psıkolojım ıyı olmadıgından oyle dusunuyorum
canım benim çok üzüldüm çokk ne dicemi bilmiyorum allahım sana bol bol bebiş verir inş
kısmet ama 3 defa ust uste olunca cok uzuluyor ınsan unı ye gıdın arastırma yapılması gerekır dedı dr bakalım haftaya gıdecez.

ya tabıkı hayırlısını dılıyoruz oncelıkle demekkı hayırlısı degılmıs ama ınsan ıster ıstemez cok uzuluyor tekrar tekrar yasayınca

canım seni teselli edemem ama bi akrabamdan örnek vereyim 6 aylık hamile iken çocucuğun kalbinde sorun varmış ve başka sorunlardan bebek ölecekmiş ve anneye zarar verecekmiş almışlar. 4 yıl ara vermiş korkmuş şimdi çok güzel bi kızı var. bana keşke ara vermeseydim dedi

inş vardırda sağlıklı kanlı canlı olur. onun içimde hareketlendiğini düşünmek bile güzel

1 2 sene çok uzun canım nediyorsun üzgün oldugundan böyle düşünüyorsun 3 4 ay korunun bir süre sonra hemen tekrar başlayın gene canım.. böyle düşünme..

Günaydın kızlarrrrr, sabahtan bir iyi bir de kötü haber var sanırım
ay kızlar ben dayanamadım test yaptım çift çizgi net çıktı
sonsy çok sevindim gerçekten özellikle de önümüzdeki aylarda deneme sanşınız olmayacağını söylemiştin ya o sebepten ayrıca da sevindim Allah inşallah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip eder tatlımmmmmmmmmm
gunaydın kızlar carsamba gunu kurtaj oldum
Canım remziye, seni çok merak ettik inanki herkesin aklındaydın, dualarımızdaydın... Hayırlısı böyleymiş demekten başka çaremiz yok.. Eşinle ailenle birbirinize destek olarak bu zorlu süreci çok kolaylıkla atlatacaksın ve çok güzel bebeklerin olacak ben buna çok inanıyorum

günaydım canım çok geçmiş olsun. Umarım bebişine tez vakitte hayırlısıyla kavuşursun. Senin daha öncede düşüğün vardı diye hatırlıyorum. Neden böyle oluyormuş.
evet 1 dusuk bı kımyasal gebelık 1 de kurtaj oldu bakalım hayırlısı demekkı hayırlısı buymus aslında esımde morfolojı bozuklugu var buyuk ıhtımalle ondan kaynaklanıyor dr unıversıteye yonlendırdı orda arastırılacakmıs nedenı
canım çok geçmiş olsun. inş en kısa zamanda yeniden hamile haberlerini alırız
tskkr ederım tedavı gerekecekmı bakalım
kafam cok karısık bıraz zaman gecsınde sımdı yazmasınlar benı temmuz lıstesıne cunku halıyle adet tarıhım degıstı ne zaman olurum bılmıyorum
1 2 sene çok uzun canım nediyorsun üzgün oldugundan böyle düşünüyorsun 3 4 ay korunun bir süre sonra hemen tekrar başlayın gene canım.. böyle düşünme..
bıraz toparlıyayım kendımı cok yıprandım gercekten cok ıstıyordum cunku

sagol canım sagolsun herkes cok destek oldu cok kotu bırsey tam sevındım tuttu dıye 2 ay adet olmadım sorun olsa kanamam falan olur dıyordum kendı kendıme her dr gıttıgımde kalp atısını bugun duyarım dıye sabırsızlanıyorum olmadı haftaya kesın duyarım oyle oyle bı baktıkkı olu bebekmıs

gunaydın kızlar carsamba gunu kurtaj oldum
geçmiş olsun cnm .mutlaka araştırılsın ama tekrar bu sıkıntıları yaşama eminim 1-2 yıl bekliyemezsin bekleme sürecindede tedavini olursun belki .
bende eşime diyorum bebek olursa kalp atışını görmeden kimseye demeyelim diye hele k.v.ye desek tüm akrabalar komşular duyar hemen

evet bızımde aynı sekılde ben keseyı gordum sevıncten delıye dondum herkese soyledım keseyı gormeden kımseye soylemıycektım cunku dıger dusuklerde keseyı goremeden dusmustu yanı anlıyacagın kalp atısı duyulduktan sonra ıcınız rahat etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…