Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

çok çok geçmiş olsun sana bişey olmasında cnm yine olur allahın izniyle...

canım lütfen çok yıpratma kendini, benim yakın bi arkadaşım da aynı şekilde hamile olduğunu öğrendi keseyi gördü ve herkes öğrenmişti tabii bu mutlu haberi, sonra işte 7 yada 8 haftada aynı şekilde kalp atışı duyamadı doktor ya hiç atmamış ya durmuş onu bilemiyoruz çok üzüldü yıprandı doktoru birkaç ay korunun demişti 2 ay sonra yeniden hamile kaldı ve şuan güzeller güzel bir bebeği var.. ben ne yapıcam ne diyeceğim nasıl davranacağım diye hiç düşünme, bu herkesin başına gelebilecek bir şey insani bir durum senin sağlığın söz konusu.. tabii araştırılsın tedavi gerekiyorsa onu da olursun beklemek istiyorsan bekle de, psikolojin ne zaman hazır olursa denersiniz canımm.. bir dahaki bebeğinide uzunca bir süre söylemezsin mesela o arkadaşım 4 aya giriyordu öyle paylaştı hep (tabii yakın ailedesi o kadar değil ama onlarda 3 te öğrenmişti) öyle işte canımmm ben sana kendi adıma hayırlı doğumlar hayırlı bebekler diliyorum bu yaşadıklarını unutturmasını temenni ediyorumm canımın içi

ınsallah bızde morfolojı bozuklugu var 2 kutu ılac ıctı esım 1 kutu daha kaldı onuda ıcsın tekrar bı gıtsın duzelme varmı yokmu dıye cunku benım tahlıllerım temız cıktı hatırlarsınız benım adet tarıhım cok duzenlıdır saatı saatıne dıger hormonlarda ıyı yumurtalıklarda problem yok bı tek sperm kalıtesı cok dusuk gercı unıversıtede arastırılsın belkı bende de vardır problem esım cok uzuluyor benı gorunce gecen gozlerı doldu hep benım yuzumden dedı bende onun ıcın guclu durmaya calısıyorum uzulmuyormus gıbı yapıyorum aman ne yapalım kısmet degılmıs demekkı borclarımız var eger bebek olursa sıkıntı cekerız dıye olmadı Allah kısmet etmedı falan fılan esıme cok uzuluyorum kendını cok suclu hıssedıyor

gunaydın kızlar carsamba gunu kurtaj oldum

gunaydın cnm geçmiş olsun seni çok merak etmiştim Allah ım yardımcın olsun nolur üzülme buda senin sınavın bol bol dua et olucak birgun tutunacak sana bebeğin ben buna inanıyorum.Allah ım ol derse olur keşke elimizden birşey gelse ama bak şükürler olsun ki sen ve eşin iyisiniz bunada şükür dimi

çok guzel cnm benim bende hala birşey yok halvette olmadı malum eşim 10 da geliyor eve bende sonra teraviye gittim akşam 12 de geldim kısmet artık zaten akıntım da yok

Allaha şükür sen de bi sıkıntı yok canım iki tarafta olduğunu düşünsene, inşallah eşinin durumda ilaçlarla düzelir.. Üniversite hastaneleri gerçekten iyi araştırıyor güveniyorum ben, çok iyi Proflarımız var kısa zaman sonra göreceksin tekrar mutlu haber vereceksin bize.. Eşini ne kadar çok seviyorsun ki üzüntünü belli etmemeye çalışıyorsun bu çok önemli ve kıymetli birşey tatlım, o da senin kıymetini biliyor demekki bu şekilde davranışı hakediyor.. Her şeyin bir vakti zamanı var elbette en iyi Yaradan bilir ona sığınmaktan ve dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor..

canım benim güçlü ol hem kendin için hem eşin için benimde moralim bozuk eşimle aram iyi ama kafama taktığım bazı konular var ve çocuk olmasa dahamı iyi die düşünmeye başladım ama hayırlısı çok istiyorum bebek kendim için

sagol canım senle battastık ama sımdı batım ne bılmıyorum bıran once hastalansamda ogrensem yada su ramazan ayı bı gecsın oyle olayım
yok gectı allaha sukur cuma dan carsamba ya cok kotuydum sımdı cok ıyıyım Allaha sukur kafana tokadan baska hıcbırsey takma esınle aran ıyı olsun yeter bence

canım öle kimseyi umursamak istemiyorum kaç gündür çok üzülüyorum hayatım boyunca hep başkalarını düşündüm kendimi düşünmedim evlenince sadece eşimle ben olurum dedim ama olmuyor kendi ailenin sıkıntıları yetmiyor karşı taraf bu yüzden üzerime geliyor çok bunaldım ne yapacağımı bilmiyorum herkese gülüyorum her geçen gün sıkıntılar dahada büyüyor ama içimde ağlıyorum eşimde üzülüyor bu sıkıntılarıma bide bebek olursa bilmiyorum hayırlısı zaten bebekte gelmiyor en iyi zamanı bilio demekki yüce rabbim

bebek olursa daha ıyı olur sadece bebegını dusunursun onunla ılgılenmekten kımseyı gormessın bıle

bebek olursa daha ıyı olur sadece bebegını dusunursun onunla ılgılenmekten kımseyı gormessın bıle

keşke öle bişey olsa ama beni nasıl olsa üzecekler okadar sıkıntı içinde işlerle uğraşmaktan bide onları dinliyorum şu güzel günlerde sabretmeyi öğreniyoruz. Topiğimiz bebek topiği biz bebek konuşalım hiç değilse kafam dağılıor bebek duyunca seviniorum sabah senide duyunca çok üzüldüm neyse unutalım geleceğe bakalım senin bebeğini gelip seveceğiz daha

ınsallah cok ısteyınce olmuyor heralde bende ıstemıyor gıbı yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…