Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

çook sevindim canım güzel bir haber ne mutlu sana ramazanın ilk bereketi sana oldu
ay kızlar ben dayanamadım test yaptım çift çizgi net çıktı

canım geçmişler olsun çok korkuyordun korktuğun kadar varmıymış kürtaj ağrın filan varmı rabbim yaşatmasın bidaha inşallah....
1-2 senede neymiş öyle yılmak yok yola devam ne biliyosun 2 sene sonra olabileceğini sen şimdiden başla 2 sene sonra 1yaşında bebeişin olsun misler gibi

olur olur ınsallah ben eger baslarsam 3 ay korunun dedı doktor ondan sonra baslarız calısmalara yanı 2013 te sanırım kısmet
sen yinede iste cnm nolur nolmaz :)
ıstemez olurmuyum sakasına soyluyorum

yok hıc hıssetmedım hemen uyuttular zaten olduktan 15 dk sonra eve gıttım Allaha sukur turp gıbıyım hatta bu gun orucluyum

süpersinn işte bu kadarrr korkulcak bişi yok demiştim gerçi ben kürtaj olmadım ama yinede korkmam rabbim kimselere yaşatmasın sağlıklı evlatlar versin inşallah
sende yıkılma sakın mükafatın elbet var rabbimin gücüne gider öyle korunma filan :)
yok hıc hıssetmedım hemen uyuttular zaten olduktan 15 dk sonra eve gıttım Allaha sukur turp gıbıyım hatta bu gun orucluyum

doktor soyledı korun dıye ama ınternetten baktım gerek yok dıye okudum aman ne bıleyım kıme ınanıp kıme guvenecez sasırdım

doğumuma neredeyse 3 gün kaldı. ben de listenizde yer almayıı umutla bekliyorum .umarım bebişlerimiz ve bizz hamişler iyi oluruz... <3

SANA ANLATMIŞTIM YA geçen haftada ablam oldu kürtaj istanbuldaki en ii doktorlardan birine başlamışlardı bebek için tabi nasip olmadı ama doktoru ona ilk adetinden sonra başlayabilirsiniz demiş beklemenize gerek yok demiş olma şansı daha yüksekmiş hayırlısı bakalım
doktor soyledı korun dıye ama ınternetten baktım gerek yok dıye okudum aman ne bıleyım kıme ınanıp kıme guvenecez sasırdım

Kızlar bu arada biz 8-15 Temmuz arası eşimle hiçbişey yapamadık, kayınvalidemde tatildeydik demekki bebiş temmuz başı olmuş

bende ınternetten oyle okudum doktor da oyle dıyınce sasırdım yanıı

kuzucuğummm iyiyimm yaa iş güç koşturuyorum.. sen nasılsın? nası gidiyo yımırtlama günlerin

bende iyiyim tatlım aynen çalışıyorum oruçluyum midem azcık kötü gibi kız ben daha yumurtlayamadımki sadece 8.gunumde halvet olmuştu yapamıyoruz eşim 10 da geldi teravi falan vardı akşam derken saat 12 oldu öle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…