- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #6.221
ben de öyle empoze etmeye çalışıyorum kendime ama bi şekilde hep kendimi yoklarken buluyorum kendimi, belirti avcısı gibiınsallah cok ısteyınce olmuyor heralde bende ıstemıyor gıbı yapayım
ınsallah cok ısteyınce olmuyor heralde bende ıstemıyor gıbı yapayım
ay kızlar ben dayanamadım test yaptım çift çizgi net çıktı
dr uc ay korunun dedı ben de 1-2 sene dusunmuyorum belkıde sımdıkı psıkolojım ıyı olmadıgından oyle dusunuyorum
kısmet ama 3 defa ust uste olunca cok uzuluyor ınsan unı ye gıdın arastırma yapılması gerekır dedı dr bakalım haftaya gıdecez.
olur olur ınsallah ben eger baslarsam 3 ay korunun dedı doktor ondan sonra baslarız calısmalara yanı 2013 te sanırım kısmetben de öyle empoze etmeye çalışıyorum kendime ama bi şekilde hep kendimi yoklarken buluyorum kendimi, belirti avcısı gibibir bu ay hakikaten rahatım diğer aylara nazaran, olmasını istiyorum elbette ama ümidim az galba ondan
ıstemez olurmuyum sakasına soyluyorumsen yinede iste cnm nolur nolmaz :)
yok hıc hıssetmedım hemen uyuttular zaten olduktan 15 dk sonra eve gıttım Allaha sukur turp gıbıyım hatta bu gun orucluyumçook sevindim canım güzel bir haber ne mutlu sana ramazanın ilk bereketi sana oldu
canım geçmişler olsun çok korkuyordun korktuğun kadar varmıymış kürtaj ağrın filan varmı rabbim yaşatmasın bidaha inşallah....
1-2 senede neymiş öyle yılmak yok yola devam ne biliyosun 2 sene sonra olabileceğini sen şimdiden başla 2 sene sonra 1yaşında bebeişin olsun misler gibi
yok hıc hıssetmedım hemen uyuttular zaten olduktan 15 dk sonra eve gıttım Allaha sukur turp gıbıyım hatta bu gun orucluyum
doktor soyledı korun dıye ama ınternetten baktım gerek yok dıye okudum aman ne bıleyım kıme ınanıp kıme guvenecez sasırdımsüpersinn işte bu kadarrrkorkulcak bişi yok demiştim gerçi ben kürtaj olmadım ama yinede korkmam rabbim kimselere yaşatmasın sağlıklı evlatlar versin inşallah
sende yıkılma sakın mükafatın elbet var rabbimin gücüne gider öyle korunma filan :)
yok hıc hıssetmedım hemen uyuttular zaten olduktan 15 dk sonra eve gıttım Allaha sukur turp gıbıyım hatta bu gun orucluyum
ne uzak ne yakın rabbım bılır belkı bu ay belkı gelecek ay fazla kafaya takma bence ben oyle yapmıstım demekkı tam yapamamısım kı yarım olduAllah ım kabul etsin bir gun hamileyim diyede yazıcaz buraya inş.sanki uzak gibi amarabbim bilir artık
kuzucuğummm iyiyimm yaa iş güç koşturuyorum.. sen nasılsın? nası gidiyo yımırtlama günlerinpapilloamour kuzum nasılsın
doğumuma neredeyse 3 gün kaldı. ben de listenizde yer almayıı umutla bekliyorum .umarım bebişlerimiz ve bizz hamişler iyi oluruz...
doktor soyledı korun dıye ama ınternetten baktım gerek yok dıye okudum aman ne bıleyım kıme ınanıp kıme guvenecez sasırdım
nasıl yanı bebegı dogurur dogurmaz tekrar mı bebek ıstıyorsun :26:doğumuma neredeyse 3 gün kaldı. ben de listenizde yer almayıı umutla bekliyorum .umarım bebişlerimiz ve bizz hamişler iyi oluruz... <3
merve sende yap sana test belki sendende bebiş haberi gelir ...
bende ınternetten oyle okudum doktor da oyle dıyınce sasırdım yanııSANA ANLATMIŞTIM YA geçen haftada ablam oldu kürtaj istanbuldaki en ii doktorlardan birine başlamışlardı bebek için tabi nasip olmadı ama doktoru ona ilk adetinden sonra başlayabilirsiniz demiş beklemenize gerek yok demiş olma şansı daha yüksekmiş hayırlısı bakalım
kuzucuğummm iyiyimm yaa iş güç koşturuyorum.. sen nasılsın? nası gidiyo yımırtlama günlerin
gunaydın kızlar carsamba gunu kurtaj oldum
kızlar bence keseyı ve kalp atısını gormeden kımseye soylemeyın sonradan hayal kırıklıgı yasayabılırsınız benım gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?