Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

çok sevindim canım allah sağlıkla kavuştursun bebeğine

remziye canım aklım sendeydi.çok üzüldüm canım ama Allah sağlık versin sana eşine inşallah en yakın zamanda kavuşursunuz bebeğinze

toparlandımm allaha sukur ıyıyım artık bakalım kısmet ne zamana olur Allah bılır benıde yazın topıge bu ay olmaz onumuzdekı aylar artık

2013 subat annelerıne baktım oyle neler olmus neler zaten bellıydı sladının mınure oldugu ıspatlanmıs cok enteresan olaylar bı ara bak betul Allah ıslah etsın

kızlar soğan kürünü adetliyken yapabiliyozmu..kistim yok ama adetlerim çok sancılı oluyor...sancının şiddetinden çıkartıyorum..iyi gelirmi sizce bu soğan kürü..

aaaa herkez tahmin ediyordu zaten..

arada takıp edıyordum oyle okuyordum bugun bı baktım kıyamet kopmus nasıl bır ınsan anlamadım gıttı akıl var mantık var yanı ayırt etmek hıcte zor degıldı nereye gıtse mutlaka karısıtırıyor ortalıgı Allah akıl versın

2013 subat annelerıne baktım oyle neler olmus neler zaten bellıydı sladının mınure oldugu ıspatlanmıs cok enteresan olaylar bı ara bak betul Allah ıslah etsın

Evet ya onu bende okudum. Haziran topiğinde olay çıkarmış sladı olarak geri gelmiş münirede kim ben tanımıyorum bana o şekilde mail atılıyor falan diye de bağrınmıştı.

Evet ya onu bende okudum. Haziran topiğinde olay çıkarmış sladı olarak geri gelmiş münirede kim ben tanımıyorum bana o şekilde mail atılıyor falan diye de bağrınmıştı.

mınure bızım topıge gelmıste hazıran topıgıne ortalıgı karıstırıp gıtmıstı sonrada mınure sladı oldu baska topıgı karıstırdı bakalım sonra ne olarak gerı donecek

sorunum hakkında fikri olan yok mu???

toparlandımm allaha sukur ıyıyım artık bakalım kısmet ne zamana olur Allah bılır benıde yazın topıge bu ay olmaz onumuzdekı aylar artık

yazarız canım inşallah en yakın zamanda alırsın yavrunu kucağına

ya bulamadım ben baktım da halbuki
sıcak ve ramazan dolayısı ile kimseden ses çıkmıyor

aynen öyle canım

slm kızlar hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum..bu mübarek günlerde Rabbim gönlünüzden geçeni hayırlısıyla nasip etsin.

kızlar kan sonucumu aldım 1007 çıktı. tabloya göre 2-3haftalık diyor

tekrardan tebrik ederim cnm ilk 2 aşamayı geçtin değerinde çok güzel.Birde keseyi ve kalp atışını gördünmü tamamdır haftaya görünür heralde usg de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…