- 16 Mayıs 2012
- 651
- 4
- 48
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #6.281
çok sevindim canım allah sağlıkla kavuştursun bebeğine
remziye canım aklım sendeydi.çok üzüldüm canım ama Allah sağlık versin sana eşine inşallah en yakın zamanda kavuşursunuz bebeğinze
çok sevindim canım allah sağlıkla kavuştursun bebeğine
2013 subat annelerıne baktım oyle neler olmus neler zaten bellıydı sladının mınure oldugu ıspatlanmıs cok enteresan olaylar bı ara bak betul Allah ıslah etsın
aaaaherkez tahmin ediyordu zaten ..
2013 subat annelerıne baktım oyle neler olmus neler zaten bellıydı sladının mınure oldugu ıspatlanmıs cok enteresan olaylar bı ara bak betul Allah ıslah etsın
Evet ya onu bende okudum. Haziran topiğinde olay çıkarmış sladı olarak geri gelmiş münirede kim ben tanımıyorum bana o şekilde mail atılıyor falan diye de bağrınmıştı.
mınure bızım topıge gelmıste hazıran topıgıne ortalıgı karıstırıp gıtmıstı sonrada mınure sladı oldu baska topıgı karıstırdı bakalım sonra ne olarak gerı donecek
ya aslında hep 1 hafta ileri atardı, benim kerata. şubatta işler değişti. bazı ilaçlar kullanmam sonucu hiç gelmedi.
martta 13 de "ilaçla geldi, doktor muayenede bir sebep bulamadı"
nisanda 13
mayısta 6 da
haziranda 13 de
temmuzda ----"ay bekle bekle gelmez..... "
en son 2 gün önce idarar testi yaptım ama negatifi gördüm. negatif olsa bile kırmızılar gelsin artık...
doktora gitmem için bir kaç gün daha mı beklemem lazım sizce.. eğer bir hafta atacaksa bu gün olmam lazım... yarın gidersem erken mi olur ki? varmı geç adet gören aranızda?
gelmez heralde cıddı sorunları var onun bence ıyı degıl Allah yardım etsınnaparsa yapsın bizim topiğide karıştırmasında
sorunum hakkında fikri olan yok mu???
yarın da test yap cıkmassa kan verırsın en azından kafan rahat eder
hmm canım çok sağol Şaşkınlık işte
sıcak ve ramazan dolayısı ile kimseden ses çıkmıyor
toparlandımm allaha sukur ıyıyım artık bakalım kısmet ne zamana olur Allah bılır benıde yazın topıge bu ay olmaz onumuzdekı aylar artık
ya bulamadım ben baktım da halbuki2013 subat annelerıne baktım oyle neler olmus neler zaten bellıydı sladının mınure oldugu ıspatlanmıs cok enteresan olaylar bı ara bak betul Allah ıslah etsın
sıcak ve ramazan dolayısı ile kimseden ses çıkmıyor
kızlar kan sonucumu aldım 1007 çıktı. tabloya göre 2-3haftalık diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?