Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

ayyy aynen bende bi kere içtim ertesi gün hapını :) bilseydim içmezdim,şimdi ona yanıyorum :) yaa çok cahil yetişmedik ama ne bilim,bunları hiç duymamıştim ben,şimdi yeni evlenen bi arkadaşım var,ona anlattım da şoka girdi,o da bizdenmiş :)))

hiç korunmadık ama ilk başlarda ben hiç istemezdim ilişkiden sonra deli gibi hoplayıp zıplardım

günaydın kızlaarr.. yok canım hoplayıp zıplarsan e onlarda zıpzıp yapar :):) bak benim sat 21 mayıstı bugün olması gerekiyor ama henüz olmadı 1 aydır da kendimde hiç yaşamadığım değişiklikler görünce 2 gün önce test yaptım ikinci çizgi nete çok yakın silik ama hissediyorum sanki tutturmuşuz gibi dur bakalım ::: mutlu:::

hayırlı olsunnnn, ne mutlu bi haber :) belirtilerin neydi, neler yaşadın ?

canım benim gerçekten bu kadar kendini sıkacak birşey yok.. hiçbirşey bizim elimizle olmuıyor ki.. tabi ki yumurtlamanı takip et uygun zamanda bir araya gelmeye çalışın ama O "OL" demedikten sonra hiçbirşey olmaz.. Kurban olduğum Rabb im şu mübare üç ayların hürmetine hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

hiç korunmadık ama ilk başlarda ben hiç istemezdim ilişkiden sonra deli gibi hoplayıp zıplardım

Rabb im tez zamanda nasip etsin inşallah..

canım ben kazara 6 .ayımda hamile kaldım.ilk ay şok oldum ama sonra hep şükrettim kızımın gelişine.

çok şükür bence de.. Rabb im en yakın zamanda oğluşunu da gönderrir inşallah sana :)

ayyyy inşallah olmuşturrrrrrrrrrrrrrr...

helal olsun yaa.. bugüne kadar nasıl bekledin test yapmadan , bebek artık 2 aylık falan olmuştur herhalde :))
tebrik ediyorum canım

Valla bende bilmiyodum böyle olduğunu bu işlerin, kocam demişti de inanmamıştım beni kandırıyo sanmıştım türk filmlerinde dizilerde herkes tek bi ilişkiyle hamile kalıyor arkadaş, onların yumurtaları spermleri süpersonik herhalde

hahaha aynen canım yaaa :) bizde çok konuşuruz bunu.bir tecavüzle hamile kalan oluyor şok oluyorum biz kaç yıldır ugraşıyok anam yaa..

öyle tabii enabe,biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahın takdiri,inancımı hiç kaybetmedim,umutsuzluk yok,olacaktır inşallah,Allah ne zaman nasip ederse..en yakın zamanda inşallah,hepimize hem de hepimize......

hep bu diziler yüzünden işte!!!!!!!!!!!!
sevgili olurlar tek gecede hamile kalırlar,sıkıntı olur
evli olurlar çocukları olmaz,bu sıkıntı olur :))))

kızlar sizde kendinize ticket yapsanıza böyle, evlilik yılınız hamileyseniz bebeeniz falan neyim görünsün bilgileriniz yanee

hayırlı olsunnnn, ne mutlu bi haber :) belirtilerin neydi, neler yaşadın ?

canım bendeki en büyük belirti normalde adetimden 4-5 gün önce göğüslerim şişerdi ve sızlardı ama bu ay adetimden 2 hafta öncesinden göğüs uçlarım sızladı sadece ve şimdide büyüdüler.. diğer bir belirtimde iştahım açıldı aynı zamanda bel ağrıları inanılmaz oturamıyordum bile.. birde oturduğum yerde uyuklamaya başladım gündüz saatlerinde masaya başımı koyduğum gibi transa geçiyordum.. ama midem falan bulanmadı daha.. haaa birde kasık bölgemin içinde sanki gaz varmış gimi sanki puf puf puf edyormuş gibi hissederdim ara sıra birde göğüs uçlarım büyüdü canım ben bunları yaşadım..

biz de yaşayalım inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh
hayırlı olsun,sağlıkla doğurmayı nasip etsin Allah..

Son düzenleyen: Moderatör:

teşekkürler canımm.. genelde göğüste belirtiler yazıyor hamişler inşallah bu ay bizde de olur Allah hayırlısıyla, sağlıkla, sıhatle, mutlulukla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…