- Konu Sahibi lady_eliph
-
biz de yaşayalım inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh
hayırlı olsun,sağlıkla doğurmayı nasip etsin Allah..
iyimiş maşallah canım, o zaman Allah kızının isteğine karşılık versin inşallah..
günaydın kızlaarr.. yok canım hoplayıp zıplarsan e onlarda zıpzıp yapar :):) bak benim sat 21 mayıstı bugün olması gerekiyor ama henüz olmadı 1 aydır da kendimde hiç yaşamadığım değişiklikler görünce 2 gün önce test yaptım ikinci çizgi nete çok yakın silik ama hissediyorum sanki tutturmuşuz gibi dur bakalım ::: mutlu:::
çok şükür bence de.. Rabb im en yakın zamanda oğluşunu da gönderrir inşallah sana :)
sağol canım benim allah isteyen herkese versin inşallah daha kan testi yaptıracaz bakalım :):) sende nasıl durumlar azıcık anlatsana.. bakın kızlar ilişkiden hemen sonra yerinizden kalkmayın.. yumurtlama günleri arasında bir boş bir dolu birlikte olun gerekirse o gün hiç kalkmayın yataktan öyle uyuyun nolacak sanki dimi ama
sağol canım benim allah isteyen herkese versin inşallah daha kan testi yaptıracaz bakalım :):) sende nasıl durumlar azıcık anlatsana.. bakın kızlar ilişkiden hemen sonra yerinizden kalkmayın.. yumurtlama günleri arasında bir boş bir dolu birlikte olun gerekirse o gün hiç kalkmayın yataktan öyle uyuyun nolacak sanki dimi ama
Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers.
bu adrese giriyorsun bacım sonra kendine bir ticket oluşturuyorsun. bebeğin varsa hamilelik yoksa evlilik yıldönümü gibi şeyler var bi bak istersen
kızım bizim ok yaydan fırladıbi boş bi dolu yalan olduuu hergün hergün bu taktik tutmassaki inşallah tutmuştur, öle deneriz bi daa artık napalım ilişkiden sonrada kalkmıcam diye kocişe tüm ayak işlerimi yaptırıyorum, ohooo çattık valla diyo bu mercimek daha peydah olmadan neler yaptırıyo bize diyo o keçiboynuzunu içirmeye çalışırken.. kendisi yok ama sanki hayatımızda gibi
hadi bakalım hayırlısı,güzel sonuçlarla gel buraya..
benim durumlar,9 aydır evliyim,5 aydır istiyoruz,doktora gitmedim,sorun var mı yok mu bilmiyorum,erken olduğunu düşünüyorum..yumurtlama günlerine dikkat ediyorum,yataktan hemen kalkmıyorum,en az yarım st yatıyorum,wc ye de gitmiyorum,hemen duşa da girmiyorum..ovulasyon testi kullanıyorum 2 aydır..sık ilişki oluyo işte.2 temmuz da bat..ımmmm başka da bişey yok,beklemedeyiz bakalım :))
canım ben yapamadım oluşturduktan sonra nasıl foruma ekliyosun
canım ben yapamadım oluşturduktan sonra nasıl foruma ekliyosun
oluşturduktan sonra alttaki listede: forum sites başlığının yanındaki linklerden ezboard u tıkla. altta yeni bir yer açacak. içinde uzun uzun harfler ve adres var. oradan sadece http://... ile başlayıp .png ye kadar olan bölümü alıp kopyalayıp, buradaki kontrol paneline gelip profil düzenle den çizelge yazan yerin yanındaki kutucuğa kopyalayacaksın
günaydın güzeller.günümüz güzel geçsin inşallah.
ben öğlene doğru doğum yapan bir arkadaşımı ziyarete gidicem.bebişimiz erken doğdu küvezde.
ya ben yumurtlama günleri dışında da yapılması taraftarım kızlar ya ne olur ne olmaz
kızlar sizce olmazsa (ki inşallah sorunsuzca olacak) doktora ne zaman gitmeliyim,5 aydır istiyoruz..1 sene dolmalı mı illa,ne dersiniz??
Valla ben de bi gitmeyi düşünüyorum canım, erken biliyorum ama bir sorun yoksa onun rahatlığıyla acabasız daha iyi olur gibime geliyor.. gerçi ben bebek düşünmeye başladığımızda doktoruma gitmiştim 1 sene sonra olmassa görüşürüz, seni hamile görmek istiyorum bi dahaki görüşümde dedi.. ama bilmiyorum bi kaç ay sonra gidebilirim Allahım inşallah buay tuttururuzda hiç gerek kalmaz...
inşallah tutar da gerek kalmaz..doktorlara gidip bi de bunun stresini yaşamak istemiyorum..ama bişey varsa da bilmek de istiyorum,böyle karışık işte..ama neyse biz içimizi ferah tutalım,gerek kalmıcak inşallah
Valla ben de bi gitmeyi düşünüyorum canım, erken biliyorum ama bir sorun yoksa onun rahatlığıyla acabasız daha iyi olur gibime geliyor.. gerçi ben bebek düşünmeye başladığımızda doktoruma gitmiştim 1 sene sonra olmassa görüşürüz, seni hamile görmek istiyorum bi dahaki görüşümde dedi.. ama bilmiyorum bi kaç ay sonra gidebilirim Allahım inşallah buay tuttururuzda hiç gerek kalmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?