Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

henüz adet olmadım inş. olmam ama umutluda deılım
bakalım ne zaman gelecek

benim bildiğimde sorun olmuyormuş. doktor yasaklamadıkçada birşey olmaz diyorlar.

birşey yok demiş doktorun. üzülme birşey yoktur canım...

canım benim inşalllah sana sürpriz yapar, düşer karnına, günün geçmeden yapma test ama emi canım nolurrr, idrarda hemen gözkmüyorki zaten ,hayırlısı tatlımmmmm

benim bildiğimde sorun olmuyormuş. doktor yasaklamadıkçada birşey olmaz diyorlar.

birşey yok demiş doktorun. üzülme birşey yoktur canım...

ya evet , doktor bu konuda hiçbirşey söylemedi, yap yada yapma diye uyarmadı, ama biz çok temkinliydik, öyle zorlama yada, riskli bişey olmadı zaten ama bu kanama niye oldu anlamadım , artım hayırlısı, birazdan kendi doktorumu arıcam, ona sorcam bakalım ne dicek ?

canım doktoruna sorsaydın keşke ilişki yasak değil dimi diye, gerçi olmaması gerektiğini düşünse söylerdi bence, sıkma canını eğer bi terslik olsaydı söylerdi. sen yine de bir sonraki gidişinde bu konuyu açıklığa kavuştur bence ona göre davranırsınız fıstıkım dombrabrem
inş. bu ay sana süpriz yapar... beklemiyorsun ya geliverir kim bilir... hayırlısı olsun....

inşallah kuzucum gelsin de hayırlısıyla başımızın üstünde yeri var

bence de sorun olmaz ama doktorunu ara bakalım o ne diyecek böyle durumlardda ara verdirtebiliyorlar

dimi bence de sürpriz yapsın kuzun zaten seninde 2 gün falan öne atıyor batın geçince yaparsın testi

bence de sorun olmaz ama doktorunu ara bakalım o ne diyecek böyle durumlardda ara verdirtebiliyorlar

aradım da daha gelmedi yaa, zaten asistana sordurtucam, ben ona soramam, bakalım ne dicek ? hayrlısı işte

Günaydın kızlarrrrrrr..haftasonu giremedim hiç ya neler kaçırdım kim bilir biraz geriye dönük baktım 2 bebişimiz varmış çok sevindim hayırlı olsun canlarım..allahım tamamını erdirir inş.kızlar beni soracak olursanız hafta sonu yogun geçti temizlikti misafir derken öylee canım çıktı..bugün 14.günüm kızlar çalışmalara devam bakalım bu ay nasıl sonuçlanacak kızlar gözüm hep takvimde biraz umut var biraz yok :) hayırlısı artıkın bakalım.

canım benim inşalllah sana sürpriz yapar, düşer karnına, günün geçmeden yapma test ama emi canım nolurrr, idrarda hemen gözkmüyorki zaten ,hayırlısı tatlımmmmm

inşallah kuzucummmmm hayırlısı.. yooookk test yapmam yok zaten evde atmıştım en son hepsini bir daha almam eğer bişiler hissetseydim alabirdim belki amma öyle bi durumda olmadığına göre zamanının geçmesini beklicem, geçerse tabiii :26: hayırlısı diyorum herseferinde, hayırlı hamilelik hayırlı evlat diliyorum inşallah Allahım bana da hepimize nasip eder:109:

dimi bence de sürpriz yapsın kuzun zaten seninde 2 gün falan öne atıyor batın geçince yaparsın testi

öne atması ne güzel birşey ya maş.

bebiş yoksa doktor düzenlemek için d.kontrol ilacımı veriyor ki?. ben ondan kullanmak istemiyorumda. bilgisi olan varmı?

kızlar çoğunuz burdayken fikriniz almak istiyorum biliyorsunuz listeyi güncelliyorum ama ilk sayfada yapamadığımdan oldukça uğraştırıcı ve arada kaynayabiliyor sizler de bazen göremeyebiliyorsunuz.aslında ben bu topikte kalmaktan yanaydım daha önce de söyledim birkaç kere ama bu durumdan dolayı yeni bir topik açsam mı acaba diyorum gelirmisiniz ve eğer olacaksa hepimizin topiği olacağından ismine de beraber karar verelim diyorum ne dersiniz

hayırlısı kuzum yaa.. geçen aylarda hep heyecan olurdu içimde inan artık azaldı git gide neden bilemiyorum belki kendimi yok bu ay olmaz diye koşulladım ya hep, ondandır ama gerçekten umutlanmak istemiyorum sonra daha yıkıcı oluyor sonuç benim için acaba bu ağustosa kür mür yapsakmı diye düşündüm bişiyler de bulamadım içime sinmedi arısütü polenmi yisem acaba

günaydın hatunlar.benim batım 20 temmuzdu hala tık yok 3 gün geçti diye bu sabah test yaptım ama negatif çıktı.çok merak ediyorum ben.

canım başta ben de bu topicte kalalım diye düşünüyordum ama dediğin gibi liste ilk sf da yer alsa hem herkes daha kolay bulur, hemde hamile kalan arkadaşlarımız kaçıncı denemelerinde nasıl gebe kaldıklarını altına 1 cümleyle yazsak daha faydalı olur gibime geliyor.. ben gelirim ve topic adıyla ilgili de ay belirten bi isim olmasa da olur gibime geliyo :26:

papillomaour hayırdır canım..ne alemdesin bişiler mi var yoksa.

öne atması ne güzel birşey ya maş.

bebiş yoksa doktor düzenlemek için d.kontrol ilacımı veriyor ki?. ben ondan kullanmak istemiyorumda. bilgisi olan varmı?

canım benim 28 gün olan döngüm 26 ya indi sebebini bilmiyorum ama aydır böyle, o yüzden yeni batımı 26 ya göre yazmıştık.. eğer gebelik yoksa ve regl baya bi gecikmişse doktor adet söktürü ilaç verebiliyormuş tatlım öyle okumuştum bi kaç yerde (ama uzun süreli gecikmelerdi 3-4 hf gibi)

Nasıl kolayına gidiyorsa öğle yap canım. Adından da şeytan kelimesini çıkaralım bence. Google da bile sayfayı ararken şeytan yazıp buluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…