- Konu Sahibi lady_eliph
-
kızlar eğer bir problem yoksa doktorlar 1-2 senden önce müdahale etmeyi uygun görmüyorlar zaten.. bence biraz daha sabırlı olun.. 5-6 ay korunmadan birliklte olup hemn sonuç beklemeyin.. doktorluk bir durumunuz olmayabilir.. ama yine de rahat etmek istiyorusanız gidin bir görünün isterseniz.. ama hemn kendinize müdahakle ettirmeyin, bir süre daha kediniz deneyin. en az 1 yıl..
Valla ben de bi gitmeyi düşünüyorum canım, erken biliyorum ama bir sorun yoksa onun rahatlığıyla acabasız daha iyi olur gibime geliyor.. gerçi ben bebek düşünmeye başladığımızda doktoruma gitmiştim 1 sene sonra olmassa görüşürüz, seni hamile görmek istiyorum bi dahaki görüşümde dedi.. ama bilmiyorum bi kaç ay sonra gidebilirim Allahım inşallah buay tuttururuzda hiç gerek kalmaz...
bende dr.gitmedim 1 yıl sonra gittim keşke daha erken gitseymişim kist varmış o engelliyormuş gebeliği bence eğer bebek duşunuyorsanız muayene olun en azından biz 1 sene boşuna beklemişiz 4 ay oldu kistten kurtulalı ama hala tık yok
bende dr.gitmedim 1 yıl sonra gittim keşke daha erken gitseymişim kist varmış o engelliyormuş gebeliği bence eğer bebek duşunuyorsanız muayene olun en azından biz 1 sene boşuna beklemişiz 4 ay oldu kistten kurtulalı ama hala tık yok
al işte..böyle örnekleri duyunca da geç kalmayalım diyorum,kisttir,iltihaptır,ufak sorunlar filan varsa bilelim de mi..ama bi yandan da işte,erken,olur,stres yapmayalım filan diyoruz...
temmuzdan umutluyuz,buna odaklanalım en iyisi,olmazsa da ben belki giderim artık..bilemiyorum şimdi
Canımmmm bu ay inşallah tık ve gol olur inşallahhhh
Kızlar dün stres yapıodum bugun rahatım niye böle bende bilemedim ama bugun rahatım aklım rahat öle işte bendemi doktora gitsem diorum şimdi sizleri okuyunca hangi doktora gitcem acaba devlet hastenesimi oluyo özel
yok canım ya en eski benimdir diye tahmin ediyorum 6 yıllık evliyim varmı arttıran
merhaba arkadaşlar. öğle arasından istifade bir bakayım dedim.
gerçi sabah da doktordaydım. halsizlik vs var bende, ayarıca keçilerimde kaçmak üzerehalsizlik yorgunluk mevsimsel dedi. keçilere baktırmadım ama . vitamin verdi. bakalım düzelirim inş.
aman dikkat et cnm kendine bendede 1 haftadır migren devam ediyor fena mide bulantısı yapıyor
karanlık yerde dinlen. konuşmadan. birde yediklerinden bazısı tetikliyordur belki. çikolata çilek tetiklerdi sanki migreni... geçmiş olsun bu arada.
ben geldim gittim ziyaret ettim geldim .Rabbim sağlıkla büyütsün biranönce çıksın küvezden.çok güzeldi ama.
hoşgeldin cnm Allah ım uzun sağlıklı ömürler versin minik bebeğe
amin canım hoşbulduk.sizler nasılısınız?
hadi bakalım canım içini hep ferah tut iyi düşün iyi olsun.. hayırlı haberlerini bekliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?