Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

yok yokkk evet haklısın o konuda, müdahale hemen yapılsın gibisinden değil de, mesela bi enfeksiyon vs. bi durum varsa giderilebilir, yada doktorun bi sıkıntı yok devam demesi bile moral kaynağı, daha kaygısız devam edilir.. içimizi ferah tutuyoruz inşallah tez zamanda bizde hamişler kervanına katılırız hayırlısıyla

bende dr.gitmedim 1 yıl sonra gittim keşke daha erken gitseymişim kist varmış o engelliyormuş gebeliği bence eğer bebek duşunuyorsanız muayene olun en azından biz 1 sene boşuna beklemişiz 4 ay oldu kistten kurtulalı ama hala tık yok

al işte..böyle örnekleri duyunca da geç kalmayalım diyorum,kisttir,iltihaptır,ufak sorunlar filan varsa bilelim de mi..ama bi yandan da işte,erken,olur,stres yapmayalım filan diyoruz...
temmuzdan umutluyuz,buna odaklanalım en iyisi,olmazsa da ben belki giderim artık..bilemiyorum şimdi

herşeyin hayırlısı olsun kötü şeyler getirme aklına ben yaşadıklarımı yazdım ama bundada vardır bir hayır demekki zamanı değil daha inş.bu ay umudumuz olur cnm.

Kızlar dün stres yapıodum bugun rahatım niye böle bende bilemedim ama bugun rahatım aklım rahat öle işte bendemi doktora gitsem diorum şimdi sizleri okuyunca hangi doktora gitcem acaba devlet hastenesimi oluyo özel

merhaba arkadaşlar. öğle arasından istifade bir bakayım dedim.

gerçi sabah da doktordaydım. halsizlik vs var bende, ayarıca keçilerimde kaçmak üzere halsizlik yorgunluk mevsimsel dedi. keçilere baktırmadım ama. vitamin verdi. bakalım düzelirim inş.

aman dikkat et cnm kendine bendede 1 haftadır migren devam ediyor fena mide bulantısı yapıyor

aman dikkat et cnm kendine bendede 1 haftadır migren devam ediyor fena mide bulantısı yapıyor

karanlık yerde dinlen. konuşmadan. birde yediklerinden bazısı tetikliyordur belki. çikolata çilek tetiklerdi sanki migreni... geçmiş olsun bu arada.

benım bat temmuz 9 kızlar off beklemek cok zor ben bu ay gonal f ıgne oldum rabbım ısteyen herkeze nasıp etsın

hadi bakalım canım içini hep ferah tut iyi düşün iyi olsun.. hayırlı haberlerini bekliyorum canım

hamileyiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlaaaarrrrrrrrrrrr çok mutluyum deli gibi bağırmak istiyorummmm ya hamileyimmmm inanılmaz bir mutluluk buuuu yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…