Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

canım 3 yıldır evliyim 2 yıldır korunmuyorum ama şu son 5 6 aydır istemeye başladım :)

benimde evleneli 2 yıl oldu 1,5 yıldır istiyoruz ama ilk 1 yıl kistim varmış ondan olmuyormuş 4 aydır falan deniyoruz bende yumurta çatlama problemi var bu ayda tarçın çörek otu bal karışımı yedim hayırlısı artık

bendede herşey normal döllenme gerçekleşmiyor bizde deniyoruz işte her ay 2 aydır klomen içtim işte..hayırlısı canım yaa inş. tutar hepimizn

Bende 1 senelik evliyim son 3,4 korunmuyoruz fakat başarılı olamadık henüz idrar yollarımda iltahap var ondan kaynalanıyor olabilir mi..kızlar görüşü olan yardımına ihtiyacım var..

yaramazmış yumurtan. inş. bebişin gelir bu ay.

kist olduğun muayenedeykenmi belli oldu. ayrıca hormon testi yaptırdınız mı?

Ayın ortasında kanamam gelmişti gittiğimde dr.söyledi herşeyim normal testlerim çok iyi çok şükür ama benim anlamadığım 1 kere klomen kullandım iğne oldum 2.ye bana gelme dedi aşılama servisine gönderdi hani 2-3 kere deneseydik bu klomeni dimi?

aaa saçma olmuş evet 3 4 ay bu şekilde olur bununla sonuç alınmazsa o yöntemler denenir doktorum böyle anlattı bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…