- Konu Sahibi lady_eliph
-
çok aşırı yok canım oluyor ama süt rengimsi bişi..şu kaygan akıntı uzayan olan onu ben göremiyorum yaaa..
tmm cnm benim bellimi olur belkide böyle olur dimi :))
benimde yok gerçi hep peçete koyduğum için anlayamıyoum akıntının rengini
nasipte varsa hertürlü oluyor tatlım ya biz sadece tüm fırrsatları değerlendiriyoruz işte
hahahha aynen canım bende peçete koyuyorum :) ama görünüyor genede yaaa...hayırlısı hadi bakalım canım.doktor bana cumartesi ve pazartesi ilişki önerdi bakalım.
evet cnm o zaman hepimize rast gele
ne zaman regli olmuştun cnm
12 haziran canım.
aynı gunlerimiz peki kaç gunde bir oluyorsun?
31 -32 canım..aynı gününde oluyorum hep. bazen oluyor 2 3 gün öne geliyor ama çogunluk gününe denk geliyor.
maşallah cnm benimde 25-26 gunde bir oluyor sen ne kadardır istiyorsun amma çok soru sordum ya :)
canım 3 yıldır evliyim 2 yıldır korunmuyorum ama şu son 5 6 aydır istemeye başladım :)
benimde evleneli 2 yıl oldu 1,5 yıldır istiyoruz ama ilk 1 yıl kistim varmış ondan olmuyormuş 4 aydır falan deniyoruz bende yumurta çatlama problemi var bu ayda tarçın çörek otu bal karışımı yedim hayırlısı artık
bendede herşey normal döllenme gerçekleşmiyor bizde deniyoruz işte her ay 2 aydır klomen içtim işte..hayırlısı canım yaa inş. tutar hepimizn
inş.cnm bende 1 ay içtim klomen iğnede oldum ama çatlamadı.
inş.cnm bende 1 ay içtim klomen iğnede oldum ama çatlamadı.
yaramazmış yumurtan. inş. bebişin gelir bu ay.
kist olduğun muayenedeykenmi belli oldu. ayrıca hormon testi yaptırdınız mı?
Ayın ortasında kanamam gelmişti gittiğimde dr.söyledi herşeyim normal testlerim çok iyi çok şükür ama benim anlamadığım 1 kere klomen kullandım iğne oldum 2.ye bana gelme dedi aşılama servisine gönderdi hani 2-3 kere deneseydik bu klomeni dimi?
aaa saçma olmuş evet 3 4 ay bu şekilde olur bununla sonuç alınmazsa o yöntemler denenir doktorum böyle anlattı bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?