- Konu Sahibi lady_eliph
-
evet tabii, annem de çok bilinçli değilmiş zavallım o da bi çocukmuş aslında.. benim nasıl büyüdüğümü çok ta anlamamış.. şuan bizim için en güzel zamanlar.. Sen ne güzel genç anne olmuşsun, bence 24-25 şu dönem için gayet güzelllll..
çok şükür canım Rabbim sizlerde göstersin sağlıkla inşallah en yakın zamanda kızıma da kardeş nasip etsin inşallah sağlıkla
kızlarr ben yemeğe gidiyoru, afiyet olsun hepiciğinizekeşkem kapruz yesek bu sıcaklarda eeennn güzeliiiiii
abimin kızı oldu bugun tam 25 gunluk benden 3 ay sonra evlenmişti solladılar bizi :)
amin canım inşallah Allah hepimize nasip etsin..çok şükür canım Rabbim sizlerde göstersin sağlıkla inşallah en yakın zamanda kızıma da kardeş nasip etsin inşallah sağlıkla
maşallah canım,hızlı çıkmışlar,Allah en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah..
selam kızlar kimse var mı
afiyet bal şeker olsun emi :)
kızlar benim mide çok kötü yaaa..sabah yediğimi çıkardım öğlen yedim peşinden çıkardımoffff bu mide bulantıları psikolojimi bozdu valla hergün şeker ilacı içiyorum doktor hamile kalana kadar kullanıcan dedi o yapıyor herhalde yaaa
o yapabilir cnm havalarda çok sıcak dikkat et kendine bol bol su iç
içebilsem keşke o bile nasıl bulandırıyor midemi
hadi ya mide bulantısı kötü gerçekten birde hamile olmayasın ?
ilaçlara başladığımdan beri çekiyorum bunu tatlımkeşke öyle olsa çekemye razıyım.ama işte ilaç yapıyor..en sinir bozanda mutlaka oldugum heryerde çıkartıyorum buda çevrede tabiiiiiiiikiiii kesin hamilesindir yanıtı bilmiyorlarki ilaçlar napıyor..
bende hamile sandım kendi ama kum döküyormuşum haberim yok bugün öğrendim
kızlar benim mide çok kötü yaaa..sabah yediğimi çıkardım öğlen yedim peşinden çıkardımoffff bu mide bulantıları psikolojimi bozdu valla hergün şeker ilacı içiyorum doktor hamile kalana kadar kullanıcan dedi o yapıyor herhalde yaaa
selam kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?