- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.001
istanbulda nerdesinnn..hep bebekmi konuşucaz kafamız dağılsın...kendimizi tanıyalımm :)
yenibosna-bahçelievler cnm
bende istanbul da oturuyorum muhasebe elemanıyım :) yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum
offf offf baya uzaksın ben anadolu yakasındayım..
bende istanbul dayım eminönündeyim kamu personeliyim
kızlar birşey sorcam be bi ay 29 gün de oluyorum bi ay 26 günde hep aynı günde gelirdi ama bir kaç aydır belli değil nedir sizce
kızlar birşey sorcam be bi ay 29 gün de oluyorum bi ay 26 günde hep aynı günde gelirdi ama bir kaç aydır belli değil nedir sizce
bence çok normal bu takılma böyle şeylere cnm
kafayı iğcez bebiş diye bitanem ya ben bu ay umutlıydum bitkisel ilaçlar içtim artık tüp bebe yaptırmak istemiyorum
benimki havadan sudan stresten çok etkilenir.gecikmeler ve erken gelmeler yaşayabiliyoruz bu yüzden belki seninde öyledir
neyse kızlar ben namazımı kılayım da geleyim hepimize dua edicem
siz ne kadardır deniyorsunuzki ?
iki senelik evliğim ama biz geç evlendik oyüzden 4 tüp bebek yaptırdım zamanımız kısıtlı olduğu için
neyse kızlar ben namazımı kılayım da geleyim hepimize dua edicem
iki senelik evliğim ama biz geç evlendik oyüzden 4 tüp bebek yaptırdım zamanımız kısıtlı olduğu için
kaç yaşındasın cnm direk dr.tüp bebek mi istedi
kafayı iğcez bebiş diye bitanem ya ben bu ay umutlıydum bitkisel ilaçlar içtim artık tüp bebe yaptırmak istemiyorum
benimde eşimle aramda 10 yaş var.ben 25 eşim 35 bende eşim için acele ediyorum.3.yılımızı doldurduk mayısta 2 yıldır korunmadık ama olsun diyede çabalamadık açıkcası denk gelirse diye dedik ama olmayınca şüphelendik kontrolerde problem yok ama nasıl bunca zaman tutduramadık anlamadım bende :) şimdi de işte çabalıyoruz şuydu buydu..hayır olsun sonumuz arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?