Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

Kızlar çok hoşsunuz...size bir sorum var lütfen cevaplayın.
1. ovulasyon testi ile hamilelik regliye kaç gün kala anlaşılır?
2. bu amaçla ovulasyon testi yaptığımızda hafif bir ikinci çizgi yeterli midir yoksa illaki yumutlamadaki gibi çok koyu mu olması gerekir..?

bu test konusunda çok bilgim yok ama aramızda uzmanlar var bu konuda

yani açıkçası bilmiyorum ama ovülasyon testi ve gebelik testinde ölçülen hormonlar farklı değil mi? en azından ben öyle biliyorum.. Birde ovülasyon testlerindeki silik çizgi bildiğim kadarıyla negatif demek (öyle yazıyor içinde) ama gebelikte ise silik pozitif anlamı taşıyor yüksek ihtimalle..

birde benim koyu çizgiyi gördüğümden beri hep silik çizgi çıkıyo, ha belki bi daha koyu görürüm diye yapıyordum hala (bugün sabahta yaptım hatta aynı şekilde silik) ne doyumsuz kadınım naapcaksam 2. koyuyu.. bi umut işte, bağımlılık yaptı bende senin batına ne kadar var?

ovulosyon testi ovulasyon gününüzü belirlemek için kullanılıyor(LH, östrojen). gebelik için gebelik testi(HCG) ... ikiside farklı hormonları ölçmeye yarıyor. öle biliyorum ben....

ovulosyon testi ovulasyon gününüzü belirlemek için kullanılıyor(LH, östrojen). gebelik için gebelik testi(HCG) ... ikiside farklı hormonları ölçmeye yarıyor. öle biliyorum ben....

evet söylediklerin doğru Canım fakat hamilelikde bir miktar lh hormonunun idrarda sürekli varlığından bahsediliyor ve burda da pek çok kişi bunu tecrübe ettiğini söylüyor. tecrübe edenler varsa katılabilir sohbetimize.

kızlar meraba napıosunuz dün kötü bişey oldu merdivenden düştüm sırtım ve kalçam morardı bişey olmaz dedi annem ama kımıldıyamıorum doktorada gitmedim sağlık ocağına gittim film çektirmiyim diye

selam tatlım hoşgeldin.. geçmiş olsun yaa nazaramı geldin ne oldun öyle sağlık ocağında ne dediler? soğuk kompleks vesaire bişey önerdiler mi? gebelik şüphem var deseydin ona göre bi tedavi önerselerdi

canım çok korktum doktorada bişey sölemedim bakıyımı dedi yok dedim. sırtım ağrıo ama bişey olsa yerimde duramam heralde dedim oda tamam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…