- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.021
43 yaşındayım evlendiğimde 41 dim o yüzden direk istedi anlıyacağınız zaman az ne olsa denemeye çalışıyorum
(( sağlık olsun bitanem bizdede hiç bir sorun yok ama tutmuyor allah hepimize yardımcı olsun rabbim
ozaman canım adetindeki düzensizlikler normal olabilir canım...inşallah en kısa zamanda olur seninde.
yaşıma göre herşey çok normal seyrediyor o yüzde 4 tüp bemeğe giriştim yumurtalıklarımda normal
anladım canımmm takma kafana stres yapmışsın sen heralde..bu aralar kafanı boşalt birazz öyle dene canım.
stres yapmak en büyük etken aslında ama elde değil işteister istemez stres yapılıyor tabiama ne mümkün atmak
43 yaşındayım evlendiğimde 41 dim o yüzden direk istedi anlıyacağınız zaman az ne olsa denemeye çalışıyorum
benimde herşeyim normal ama yumurtam çatlamıyor işte zamanını bekliyor belkide
ekledim canım inşallah hepimize uğurlu gelir bu topik
canım bunun için sürekli sıcak soguk duş uygula vücuduna..bu hormonları hareketlendiriyormuş ve yumurtanın çatlamasına sebeb oluyormuş ben her akşam sıcak soguk duş uyguluyorum kasıklarıma faydası olur inş.ama 11.günümde bir yumurtam çatlamıştı doktor öyle dedi.
sıkıldım ya bu ne sıcak böyle uykum geldi evimde olsam da uyusam keşke
kızlar şu beyaz akıntı devam ediyor benim hala.inşallah yine enfeksiyon falan olmamışımdır ya
kızlar şu beyaz akıntı devam ediyor benim hala.inşallah yine enfeksiyon falan olmamışımdır ya
oooffff ki offf keşke evde olaydım valla klimanın altına kıvrılıp bir o yana yatardım bir bu yana
bugun kaçıncı gunun cnm
ayyy sorma yaaa tv karşısına geçcen bacakları uzatacan açıcan klimayııı ohhhh mayış orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?