- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.061
canım çok korktum doktorada bişey sölemedim bakıyımı dedi yok dedim. sırtım ağrıo ama bişey olsa yerimde duramam heralde dedim oda tamam dedi
Tüh yaa çok geçmiş olsun tekrardan.. Bolca yat dinlen eğer şiddetli ağrın olursa gidersin olmasa bir daha.. inşallah olmaz geçer hemencik
teşekkür ederim canım bu ay önce grip oldum şimdide bu daha ümidim yok bu ay için
teşekkür ederim canım bu ay önce grip oldum şimdide bu daha ümidim yok bu ay için
bence yarın yapın.çünkü çift çizgiyi gmrdükten 24-36 saat sonra yumurta çatlıo...yani şuan hala çatlamadın.çatlamaya az kaldı demek...
bence yarın yapın.çünkü çift çizgiyi gmrdükten 24-36 saat sonra yumurta çatlıo...yani şuan hala çatlamadın.çatlamaya az kaldı demek...
Cevabın için teşekkür bende diyorumki bu gece yapayım sonuçta yarın işteyiz yarın akşam eve gelince gene yaparım ve ertesi ertesi de yaparım:) sanırım arkadaşlar öyle yapmıştı.
göğüslerimin uçları sızlıyor
başka bir belirtin var mı cnm seninle aynı günlerdi bat ımız dye hatırlyom bnm sadece yumurtlama akıntım var yoğuuun
kızlar meraba napıosunuz dün kötü bişey oldu merdivenden düştüm sırtım ve kalçam morardıbişey olmaz dedi annem ama kımıldıyamıorum doktorada gitmedim sağlık ocağına gittim film çektirmiyim diye
göğüslerimin uçları sızlıyor
gönlüne göre olsun llistemizdeymişsin zaten :)benimde bu ay 2.denemem olucak
inşallah bu ay bebeğim olur hayırlısıyla
batım 13 temmuz
12 mayısta başlamıştık denemelere... çok sık kanama geçirdimbu ayki de dün bitti...
denemeye korkar oldum ama vazgeçmeyeceğim temmuzda ben de hamileyiiiiiiiiiiiiiim
hepimiz inşallah :124:
günaydın kızlarrrrr
dün doktora gittik yumurtam 16 mm olmuş yakında çatlıcam inşallah. haftaya kan testi yapcak ben battan 1 hafta önce öğrenicem yani sonucu. eğer bu ay da olmazsa doktor değiştirecez gıcık olmaya başladım bu doktora ağzından zorla laf alıyoz bizi oyalıyomuş gibi geliyor. uyuz
ankaraya gitmeyi düşünüyoruz bildiğiniz iyi bi hastane veya doktor varmı şekerler:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?