- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.161
hoşgeldin şekerimmmm hayırlara çıksın inşallahhhhhhbata kaç var?
bende 9 Temmuz - 23 Temmuz arası yokum ama oraya internet ayarlamaya çalışıyorum şimdiden
bende 9 Temmuz - 23 Temmuz arası yokum ama oraya internet ayarlamaya çalışıyorum şimdiden
canım bal çöreğimmmm yazıcaz inşallahhh, sen şimdi bol çalış düşünme bunları.. stressiz güzel bişekilde geçir şu 4 5 günü de, hayırlı haberlerini alacağıma ben inanıyorum ve hissediyorummm ben tatlım olacak olacakkkk!!!!
ebebebruliböyle yazıcak inş.
ayarla ayarla cnm sensiz naparız biz :)
hoşbulduk tatlımmm bata 10 kaldı,çok heyecan yaptım ben yaa:))
Selam kızlar bende geldimmm...nörüyonuz bakımm.. :)
canım bal çöreğimmmm yazıcaz inşallahhh, sen şimdi bol çalış düşünme bunları.. stressiz güzel bişekilde geçir şu 4 5 günü de, hayırlı haberlerini alacağıma ben inanıyorum ve hissediyorummm ben tatlım olacak olacakkkk!!!!
İnşallah canım benimde umudum var senin bal çöreğin benim soğan cücüğüm bu ay bizi güldürecek:) ve diğer bütün topic arkadaşlarımızı bakalım bu ay ilk kimden hamilelik haberleri alacağız:)
hoşgeldin tatlım bakınıyoruz öyle işte sen napıyorsun
daha benım bat a çok var ama bu aydan bı baska umutluyum sankı yumrtulama gunlerımde tatılde olucagız buna cok guvenıyorum hava degısıme preseed jel kullanıcam e bunada guvenıyorum bırde bu ay 4444 salavatı tefrıcıye duasını okudum bıtmek uzere yer gök dua ustune kurulu allahım hıcbırımızın umıtlerını bosa cıkarmaz ınsllah
benimde 10 gunum var belirtin var mı
offf hem ne heyecan dimi, günler geçmek bilmiyo sankii benim içinde
ay inşallah canım benim inşallah.
bende özlerim çok sizleri birde meraktan çatlarım olmaz internet şart
kız dur beni de heyecanlandırdın şimdi benimde 10 gün var bat ıma:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?