Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

İnşallah canım benimde umudum var senin bal çöreğin benim soğan cücüğüm bu ay bizi güldürecek:) ve diğer bütün topic arkadaşlarımızı bakalım bu ay ilk kimden hamilelik haberleri alacağız:)

daha benım bat a çok var ama bu aydan bı baska umutluyum sankı yumrtulama gunlerımde tatılde olucagız buna cok guvenıyorum hava degısıme preseed jel kullanıcam e bunada guvenıyorum bırde bu ay 4444 salavatı tefrıcıye duasını okudum bıtmek uzere yer gök dua ustune kurulu allahım hıcbırımızın umıtlerını bosa cıkarmaz ınsllah

inşallah canım ya bende umutluyum bu ay senin çörek otun benim soğan cücüğüm yüzümüzü güldürecek inşallah bu toppicdeki herkez hamiş olacak.bakalım ilh hamiiiiileyim diye kim yazacak

Allah ım kabul etsin cnm takdir Allah ımın ol derse olur inş.

benimde 10 gunum var belirtin var mı

canım tek belirti sağ yumurtalığım bikaç gündür garip,inşallah tabi souç ii olur,çünkü artık olsun istiyorum hayırlısı tabi ama ilk bebek erkendi,daha yeni evliyim diyodum o da kısmet olmadı yaşamadı,hepimiz için hayırlısı olsun inşallahh tatlım,sende ne gibi belirtiler var

ay inşallah canım benim inşallah.
bende özlerim çok sizleri birde meraktan çatlarım olmaz internet şart

kız dur beni de heyecanlandırdın şimdi benimde 10 gün var bat ıma:18:

neredeyse aynı zamanlarda öğrenicez batlara az kaldı kalbim farklı atıyormuş gibi Allah ım nolursun duy sesimizi yalvarıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…