- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.181
Allah ım kabul etsin cnm takdir Allah ımın ol derse olur inş.
Ayarlaaaa canımmm bis sensizz naparıss, boynumuz bükük kalıraz da değil bide koca temmuz, süper bi tatilll tam zamanı
ben 2 ay yokum canım malum öğretmen olunca ve doğudan memlekete gidince tatil sonuna kadar değerlendirilio,ama ben eşimin telinden girip bakarım ara sıra,yoksa özlerim sizii:))
allah kabul etsin canım dualarını..daha benım bat a çok var ama bu aydan bı baska umutluyum sankı yumrtulama gunlerımde tatılde olucagız buna cok guvenıyorum hava degısıme preseed jel kullanıcam e bunada guvenıyorum bırde bu ay 4444 salavatı tefrıcıye duasını okudum bıtmek uzere yer gök dua ustune kurulu allahım hıcbırımızın umıtlerını bosa cıkarmaz ınsllah
valla bende çok meraktayım canım inşallah birçok çıkar bol bol dua edelim.İnşallah canım benimde umudum var senin bal çöreğin benim soğan cücüğüm bu ay bizi güldürecek:) ve diğer bütün topic arkadaşlarımızı bakalım bu ay ilk kimden hamilelik haberleri alacağız:)
nabalım canım takılıyoruz burda.sen nasılsın..Selam kızlar bende geldimmm...nörüyonuz bakımm.. :)
oy kuzucum bende özlerim sizleri eşime biraz daha baskı yapayım ben en iyisi
bizde öyle canım.fırsat buldukça gel mutlaka..
allah kabul etsin canım dualarını..
valla bende çok meraktayım canım inşallah birçok çıkar bol bol dua edelim.
nabalım canım takılıyoruz burda.sen nasılsın..
canım tek belirti sağ yumurtalığım bikaç gündür garip,inşallah tabi souç ii olur,çünkü artık olsun istiyorum hayırlısı tabi ama ilk bebek erkendi,daha yeni evliyim diyodum o da kısmet olmadı yaşamadı,hepimiz için hayırlısı olsun inşallahh tatlım,sende ne gibi belirtiler var
hani öğrenmenin bi yolu olsa bi dakika bile durmam ama yapcak bişi yokk:/
ay evet yaaa keşke hemen öğrenebilsek, inan şu süreç çok yıpratıcı esas, tuttumu tutmadımı hamişmiyim diye düşünmekten helakkk oluyo insan
amin cnm hayırlı zamanda hayırlısıyla hepımıze nasıp olsun ınsallah..
sen ne zmn dır ıstıyorsun?
hayırlısı olsun cnm bende pek belirti yok ya bilmiyorum yani olurmu olmazmı
canım kişiden kişiye değişiyormuş,bazılarında hiç belirtiolmuyomuş bazılarıda ilk günden başlıyomuş belki biz o belirtisiz gruptanızdır:))
evett belirtisiz gruptanım bendeeAllahım yardım et bize, mutlu haberi alalım bu ay...
Kıslarrrr ben yemeğe gidiyorummm bi acıktım ki sormayın hapur hupur yiyeceğimmmöpüyorum koccuman :90:
Kıslarrrr ben yemeğe gidiyorummm bi acıktım ki sormayın hapur hupur yiyeceğimmmöpüyorum koccuman :90:
afiyet olsun canlar.bende sipariş ettim koltuğumdan kalkmamaya kararlıyım yine
afiyet olsun canlar.bende sipariş ettim koltuğumdan kalkmamaya kararlıyım yine
hele ben bu sabah varya o kadar zor geldimki çok evde oturasın var benimde bu sıralarçalışmasak keşke of ya sıkıldım ben böyle
çalışmasak keşke of ya sıkıldım ben böyle
hele ben bu sabah varya o kadar zor geldimki çok evde oturasın var benimde bu sıralar
sana da afiyet olsun canım,bizde sıcaktan pişiyoruz öğretmenler odasında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?