- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.141
siz bilirsiniz kızçeler benimki nacizane bir tavsiyeydi sadece.tabiki insan korkuyor haklısınız ama uzun vadede kendi yaşadığımı paylaşmak istedim
Kızlar bişey sorucam sizze benim geçen gün açık kahve şeklinde lekelenmem oldu fakat kırmızı değildi bat 7 temmuz ama akıntım sürekli olur benimde bu şekilde ilk oldu nedenini anlamadım sizce neden olabilir böyle bişey yaşayan varmı bebiş için uğraşıyoruz 4 aydır artık herşeyi ona yoruyorum sinirlerim bozuldu((((((((((
hoş buldum teşekkür ederim ama o kadar çok istiyorumki anlatamam her ay eczanelere test parası dökmekten bi hal oldum :) birazda sabırsızım galiba ama ne bilim işallah bu sefer olur allah herkesin gönlüne göre versinyerleşme kanaması olabilir istanbul3474 sen yinede hamileliğe yorma inş.vardır bu ay herşey gönlünce olsun hoş geldin aramıza..
hoş buldum teşekkür ederim ama o kadar çok istiyorumki anlatamam her ay eczanelere test parası dökmekten bi hal oldum :) birazda sabırsızım galiba ama ne bilim işallah bu sefer olur allah herkesin gönlüne göre versin
hoş buldum teşekkür ederim ama o kadar çok istiyorumki anlatamam her ay eczanelere test parası dökmekten bi hal oldum :) birazda sabırsızım galiba ama ne bilim işallah bu sefer olur allah herkesin gönlüne göre versin
günaydın kızlar,nasılsınız,ben anca vakit buldum geldim,benimde sağ yumurtalığımda ara sıra bişeyler oluyo,merak ediyorum ama hayırlısı:))
günaydın kızlar,nasılsınız,ben anca vakit buldum geldim,benimde sağ yumurtalığımda ara sıra bişeyler oluyo,merak ediyorum ama hayırlısı:))
günaydın canım hoşgeldin..hadi canım hayırlısı
1 hafta sonra burayı merak ediyorum bakalım ne durumda olucaz
1 hafta sonra şöleee uzunn uzunnnn "hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm" yazıları görmek istiyorum herkestennnnnn
yumurtan çatlıyor olabilir kaçıncı gunun bugun
günaydın canım hoşgeldin..hadi canım hayırlısı
1 hafta sonra burayı merak ediyorum bakalım ne durumda olucaz
1 hafta sonra şöleee uzunn uzunnnn "hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm" yazıları görmek istiyorum herkestennnnnn
inşallah inşallah ay ne güzel yazabilcezmibu topicte olan herkeze rabbim yazmayı nasip etsin.valla elimden gelen herşeyi yaptım bu aylarda rahim filmi çektirdim,soğan kürü yaptım,ovulasyon kullandım günü yakalıyoz inşallah,sıkıntı yapmadım bol bol kitap okudum daha ne yapam artık gerisi allaha kalmış.22 ay sonunda ya yüzümü güldürcek yada biraz daha vakit verecek
bende 9 Temmuz - 23 Temmuz arası yokum ama oraya internet ayarlamaya çalışıyorum şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?