Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

yerleşme lekelenmesidir inşallah.

İmplantasyon ("yerleşme") gerçekleştiğinde bazı anne adayları lekelenme tarzında bir kanama görürler. Buna implantasyon kanaması adı verilir ve döllenmeden sonraki 3-7. günler arasında ortaya çıkar. Kanamanın nedeni aynen bir inşaat yapılmadan önce temel kazılması gibi, rahim iç tabakasında da "temel kazılması" ve bu esnada burada bulunan bir kılcal damara denk gelinmesidir.

Son düzenleme:
yerleşme kanaması olabilir istanbul3474 sen yinede hamileliğe yorma inş.vardır bu ay herşey gönlünce olsun hoş geldin aramıza..
hoş buldum teşekkür ederim ama o kadar çok istiyorumki anlatamam her ay eczanelere test parası dökmekten bi hal oldum :) birazda sabırsızım galiba ama ne bilim işallah bu sefer olur allah herkesin gönlüne göre versin

hepimiz aynıyız canımm burası cok kucuk bı yer bı tane eczane war zaten artık eşim bile dio en iyiysi biz eczane acalım bnmde kahverengi lekenmem oldu taa yumurtlama gununden bu yana dewam edıoo bat 1 temmuz azaldı artıkk..inş bu belirtiler bebiş belirtisidirrrrr gunler yıl gıbı gecmıooo

daha yolun başındasın ama sen böyle yaparsan psikolojik olmaz cnm oluruna bırak daha önünde koskoca aylar var biliyorum sabretmek beklemek çok zor ama elimizden birşey gelmiyor Allah ım hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin.

stres çok etkiliyormuş. çok kafana takmamaya çalış. nasip inş. gelir bebişin...

günaydın kızlar,nasılsınız,ben anca vakit buldum geldim,benimde sağ yumurtalığımda ara sıra bişeyler oluyo,merak ediyorum ama hayırlısı:))

1 hafta sonra şöleee uzunn uzunnnn "hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm" yazıları görmek istiyorum herkestennnnnn

inşallah inşallah ay ne güzel yazabilcezmi bu topicte olan herkeze rabbim yazmayı nasip etsin.valla elimden gelen herşeyi yaptım bu aylarda rahim filmi çektirdim,soğan kürü yaptım,ovulasyon kullandım günü yakalıyoz inşallah,sıkıntı yapmadım bol bol kitap okudum daha ne yapam artık gerisi allaha kalmış.22 ay sonunda ya yüzümü güldürcek yada biraz daha vakit verecek

günaydın canım hoşgeldin..hadi canım hayırlısı
1 hafta sonra burayı merak ediyorum bakalım ne durumda olucaz

bende çok merak ediyorum canım ama malesef tatilde çok sık giremeyeceğim buraya,çünkü gittiğim yerlerde net zor belki telden girerim,güzel haberlerinizi takip etmeye çalışacağım

canım bal çöreğimmmm yazıcaz inşallahhh, sen şimdi bol çalış düşünme bunları.. stressiz güzel bişekilde geçir şu 4 5 günü de, hayırlı haberlerini alacağıma ben inanıyorum ve hissediyorummm ben tatlım olacak olacakkkk!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…