- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.121
3. ayım bu ay. eğer bu ayda gelmezse minik. giderim doktora... eşimide sürüklerim. nasip..
millet istemeden bebiş sahibi oluyor. onlara imtihan...
isteyenlerde hemen bebiş sahibi olamıyor (biz hariç) oda onlara imtihan...
diğer topiktede yazmıştım. bir tanıdığın 13-15 sene bebeği olmadı. evlat edindiler. bebişi.. çok güzeldi. bu bebiş büyüyünce (4-5 yaşına gelince) kardeş istedi. ama çok istedi. dua et dedik ona. annesi babası mahçuplardı... sonuçta umutları yoktu. sonra kardeşi doğdu....
öyle tabii canımm Allahım yardım etsin bizlere, yüzümüzü güldürsünn inşallah.. Canım şimdi senin için halvet timeeeeeenefes aldınma kocana bi de bi de belinin altına yastık koy tamammı çok işe yarıyomuş :82:
5 gün kaldı canım, bat 1 temmuz ama bu ay da umutlu değilim ben, 3. denemem benim, hiçbir belirti yokki( öyle boş boş bekliyom işte, acık bari ağrı sızı olsa , yyooooookkkk nerdeeee (( bu ay doktora bir uğrıcam ama öylesine bir kontrole, zaten 3 aydır deniyom olmuyor dersem doktor kovabilir beni :)) bi baksın nevar ne yok bakalım, içimi rahatlatsın çünkü benim küçük bir kistim vardı, 2 ay yasmin kullandım geçti, yine bir baksın bakalım
buarada inşallah senin yüzün güler canım, rabbim gönlünden geçeni en tez zamanda versin inşallllllaaaaaaahhhhhh, hepimizn
tabi canımmmm napalım bu ay olmassa diğer aylar tatile gitmediya deneleye devam, accık daha münasebet kurarız kocalarımızlabebiş olunca ben elimi ayağımı çekicem o işlerden hahahaha ayrıca da regli görmeden buay halaa ümidimiz varrrr :82:
yastığı hangi aşamada koyuyoruz yahu
ya aslında belirti olmaması daha iyi yahu insan kendini dinliyor çok.bu sefer umutlanıyor.misal geçen ay göğüslerim acıyormu diye kontrol etmekten kendim acıttım sanrım sonunda
bende aynen öyle diyorum 9 ay boyunca halvet yokdiye
yastığı hangi aşamada koyuyoruz yahu
ya aslında belirti olmaması daha iyi yahu insan kendini dinliyor çok.bu sefer umutlanıyor.misal geçen ay göğüslerim acıyormu diye kontrol etmekten kendim acıttım sanrım sonunda
bende aynen öyle diyorum 9 ay boyunca halvet yokdiye
ilişki sırasında beline koy cnm yarım saat yat gerçi ben sabaha kadar uyuyorum tık yok
yok kız öyle deme diğer topiğe de yazdım bugün.ben 9 ay yanıma yanaştırmadım.sonra lohusalıktı anneliğe alışmaktı birsüre daha geçti.sonra bir soğukluk girdi benden yana.sanki ömrüm boyunca olmasa daha iyi gibi.bu olayda evlilikte önemli.düşük tehlikesi yoksa aradabir yapmakta fayda var.
yok kız öyle deme diğer topiğe de yazdım bugün.ben 9 ay yanıma yanaştırmadım.sonra lohusalıktı anneliğe alışmaktı birsüre daha geçti.sonra bir soğukluk girdi benden yana.sanki ömrüm boyunca olmasa daha iyi gibi.bu olayda evlilikte önemli.düşük tehlikesi yoksa aradabir yapmakta fayda var.
evet ben de dedim bi kerede bi bozulduu bi bozulduu anlatamambende susmak zorunda kaldım amma olacağı o gibi, korkarım gibi geliyo pimpiriğimdir ben
Benide eklermisiniz temmuz 7:)
ya işte ben en fazla 10 dk falan yatıyorum o süreyi uzatamadım bir türlü
birşey diyeyimmi benim kistim vardı ilişki sırasında kanama yapıyordu eşim bana o kistim geçene kadar dokunmadı ve bir kaç ayda enfeksiyon kapar diye yapmadı bu konularda çok anlayışlıdır bebeği benim kadar o da çok istiyor kendiside uzak durur benden eminim.
ekledim gönlüne göre olsun inşallaaah
Kızlar bişey sorucam sizze benim geçen gün açık kahve şeklinde lekelenmem oldu fakat kırmızı değildi bat 7 temmuz ama akıntım sürekli olur benimde bu şekilde ilk oldu nedenini anlamadım sizce neden olabilir böyle bişey yaşayan varmı bebiş için uğraşıyoruz 4 aydır artık herşeyi ona yoruyorum sinirlerim bozuldu((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?