- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.221
Asyam ben yapmıcam dediydim ama elimde kalan son 3-5 kalan ovülasyon testlerinden bugün de yaptımve hala belirgin bi şekilde silik çizgi.. bana şey demek istiyo heralde; sürekli ilişkiiimi diyo ne diyo anlamadımkii gebelik testini ise inatla yapmıyorum yapmıcam bata 2 gün kala yaparım en erken
ayıp etmem demi topigimden arada burayada gelsem ismim aranızda olsa ?? bat :20 temmuz hergün ugrarım yınede yanınıza
ugurunuz bulassın
herkese merhaba komşu topikten geldim uğur falan methinizi duydum bir parmak uğur çalmak için buradayım ve yazıyorum.
Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin ve annelik duygusunu herkes yaşatsın. yaşadıklarımız acılarımız ins.son olsun. hepinizi sevgiyle kucaklıyorum duanız duamdır. inşallah uğurunuz bulaşır bebeğim oluşur ve inşallah bende size ugur getiririm de sizlerde bu ay gebiş kalırsınız
zaman geçmiyor sanki 10 gunum var keşke hemen öğrenebilsek
benim midem bulanıyor-kasıklarımda hafif hafif sancılar oluyor-gögüslerim dolgunlaşmaya başladı ama ağrı yok-hafif hafif akıntı oluyor-bugün 15.günüm :) 12 temmuz bekleniyor.
benim midem bulanıyor-kasıklarımda hafif hafif sancılar oluyor-gögüslerim dolgunlaşmaya başladı ama ağrı yok-hafif hafif akıntı oluyor-bugün 15.günüm :) 12 temmuz bekleniyor.
ay hadi inş.olur başlamış belirtilerin bende hiç biri yok
kız bu test bağımlılık yapmasın sende,hani hamiş kalıp da devam edermişsin bu testi yapmaya sen
valla geçen ay daha beter belirtiler yaşadım ama olmadıbakalım canım inşallahh yaa
seval88----------------------------------------------------> 1 Temmuz
secret1985---------------------------------------------------1 Temmuz
funda30----------------------------------------------------> 1 Temmuz
islambol----------------------------------------------------> 1 Temmuz
naz034------------------------------------------------------1 Temmuz
dombrabre----------------------------------------------------1 Temmuz
arkadaslar bat tarıhımız aynı heyecan nasllllınşşş bası cekipppp peşinide gür getirirzzz bu topciğinn (
seval88----------------------------------------------------> 1 Temmuz
secret1985---------------------------------------------------1 Temmuz
funda30----------------------------------------------------> 1 Temmuz
islambol----------------------------------------------------> 1 Temmuz
naz034------------------------------------------------------1 Temmuz
dombrabre----------------------------------------------------1 Temmuz
arkadaslar bat tarıhımız aynı heyecan nasllllınşşş bası cekipppp peşinide gür getirirzzz bu topciğinn (
valla heyecan var ...ama eskisikadar degil.ee 12.deneme olunca eski heyecanın kalmıyor...inş rabbim tez vakit kavuşturur bebişlerimizeee
vallaaaa yaa olacağı o canım en sonundaaabiri benii durdursunnnnnn bebişim bana gelsin beni durdursun artıkk yaaa
canım hadi bakalım hayırlısıııısen çalışmalara devam et gülüm benim 14. gün gördüydüm çifti o ara pasooo halvet halindeydikk
valla heyecan var ...ama eskisikadar degil.ee 12.deneme olunca eski heyecanın kalmıyor...inş rabbim tez vakit kavuşturur bebişlerimizeee
1,5 senedir toplasam 2 kere gebelik testi yapmışımdır :)
Asyam ben yapmıcam dediydim ama elimde kalan son 3-5 kalan ovülasyon testlerinden bugün de yaptımve hala belirgin bi şekilde silik çizgi.. bana şey demek istiyo heralde; sürekli ilişkiiimi diyo ne diyo anlamadımkii gebelik testini ise inatla yapmıyorum yapmıcam bata 2 gün kala yaparım en erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?