- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.261
bakalım ilk kim güzel haberi verecek
inşallah tebrikte edecek bu ay hepimizi
herkez başlıyacak şuram ağrıo neden ki, buram ağrıoyo yoksaaa.... ama benim bi tarafım ağrımıoyo ne oluyor bana..... vs....
bende de hiç belirti yok valla...yorumsuz yani bedenim..
ya kızlar bu arada bişi sorcam.ben gecen ay 25. gün adet olmuştum.genelde 29 28 sürer..hatta bi ara 31 e kadar çıktı.ama gecen ay 25. gün oldum.benim sat 2 hazirandı.bugün 25. günüm.acaba yarın test yapsam çıkar mı benim gebelik?yoksa bekliyim mi 29. günüme kadar?
evet canım 1 sene oldu.vala doktora gittik.eşimin değerleri iyi çıktı...benimde hormon değerlerim süper çıktı..vajinal usg yaptı.onda da bi sorun yok.doktor hatta "allah allah..niye olmamış ki gayet iyi dedi." bide hsg çekilmen lazım.kanallara bakalım dedi.ben korktuğum için çekilmedim hala.ama bu ay cekincem.kaçış yok yapack bişi yok.hsg çekilmeden tedaviye başlanmıyor ne yazık ki.inşallah sen çok beklemezsin.ben 30 yaşındayım.bir an önce olsun artık diyorum
adet gunume daha 4 gun var ama yapsam test sonuc alırmıyım acaba ya bende sabırsızlar grubundanım esıme test al dıyorum oda daha erken dıo ama cok sabırsızlanıorum 4 gun nasıl gecer ya ..bu ay umıtlıım ınsallah rabbım yuzumu guldursun cumlemızın..
bence yapma canım az daha bekleyelim ben son iki kala yapıcam sanırım ondada dayanmaya çalışıcam günüme kadar ama dayanamazsam bile son 2 sözü verdim kendime
ben namazımı kılıp gelicem dualarım sizinle...
ya kızlar bu arada bişi sorcam.ben gecen ay 25. gün adet olmuştum.genelde 29 28 sürer..hatta bi ara 31 e kadar çıktı.ama gecen ay 25. gün oldum.benim sat 2 hazirandı.bugün 25. günüm.acaba yarın test yapsam çıkar mı benim gebelik?yoksa bekliyim mi 29. günüme kadar?
bencede dayanamaz yaparsın senyokk canımm benim satım 6 haz. batım 2 temmuz pazartesiivalla yaaa test kolik olduk artık geleyim vallaa ev zaten labarotuar gibi oldu, heryerde testler, bide termometre almıştım ama onu kullanmıyorum hiiiç anlamadım çünkü o methoddan kafam basmadı kuzum ben haftasonu yapcam galiba testi, duramıcam gibime geliyoooooo
maş. maş.
geçen ay daha 10 gün varken, test yapmıştım. baktım haziran topiğinde herkez test yapıyor, gaza geldim bir testte ben patlattım (tabi elimde patladı)
selam kızlar..
benimde bat yarın..
bugunde evlilik yıldönümüm eşime süpriz yapmak isterim tabi inşallah regl olmazsam..
2-3 gün daha bekleyebilirsen bekle canım.adet gunume daha 4 gun var ama yapsam test sonuc alırmıyım acaba ya bende sabırsızlar grubundanım esıme test al dıyorum oda daha erken dıo ama cok sabırsızlanıorum 4 gun nasıl gecer ya ..bu ay umıtlıım ınsallah rabbım yuzumu guldursun cumlemızın..
vaaayy ne güzel kalabalık olmuşuz muhabbet süper
bencede dayanamaz yaparsın senc.tesi pazar yokum ben nasıl haber alsam sizlerden acaba
hehehe öyle gaza gelmek fena oluyor geçen ay benimde elimde patladı şekerim
inşallah en güzel hediyeyi alırsınız eşinle birlikte.
2-3 gün daha bekleyebilirsen bekle canım.
bu arada meyve ceviz muhabbeti falan olmuş neler oluyor bakim burda
bencede dayanamaz yaparsın senc.tesi pazar yokum ben nasıl haber alsam sizlerden acaba
arkadaşlar hamile olmadan/öğrenmeden aş ermeye başladılar.. hamiş olduklarında Allah eşlerine sabır versin artık
Artık neler duycaz şu oldu bu oldu diyee
doğru diyosun canım nası dayancam ben yaaaaaaaslında pazartesiyi beklemek en mantıklısı ama nasıl haftasonu ben de yokum, bi arkadaşımın düğününe gidicem şenir dışında, sabahtan yaparım diyordum yola çıkmadan. ama negatifse o morelle nasıl olcek bu işlerrrr 2 gün dahamı umut etsem.. Ama şunu biliyorumkiii testi yapıp yazıcam hemen sizee.. İnşallah hayırlı haberler yazarımmmmmmm ya önümüzdeki pazartesi sendromsuzz bebişle gelsin yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?