Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

bnm göğüslerim 15 gundur şişş taa yumurtlama gununden beri diorum ki eşimmeeeinş 9 on gun şiş kalırr arada sırada kasıklarımda batma oluyooo ama zaten bunlar hep olan şeyleerr birde göğüs uçlarım yumurtlama gunuden sonra 3 gun cok acıdı o kadar sonra gectii ama göğüslerr bombaaa ( lütfennn bu ayyy olsunnn atrıkk tatili bebişimle yapayımmm birbirimize dua edelımmm bn şimdi namaz kılıp dua etcemmm hepimizeee

bende de hiç belirti yok valla...yorumsuz yani bedenim..
ya kızlar bu arada bişi sorcam.ben gecen ay 25. gün adet olmuştum.genelde 29 28 sürer..hatta bi ara 31 e kadar çıktı.ama gecen ay 25. gün oldum.benim sat 2 hazirandı.bugün 25. günüm.acaba yarın test yapsam çıkar mı benim gebelik?yoksa bekliyim mi 29. günüme kadar?

adet gunume daha 4 gun var ama yapsam test sonuc alırmıyım acaba ya bende sabırsızlar grubundanım esıme test al dıyorum oda daha erken dıo ama cok sabırsızlanıorum 4 gun nasıl gecer ya ..bu ay umıtlıım ınsallah rabbım yuzumu guldursun cumlemızın..

hiç kafana getirme bence test falann..zamanını bekle bence.

olsun canım bak ne güzel herşey normalmiş onu biliyoruz enazından , hsg yi de çekil bu ay tutmazsa ( inşallllllaaaaaaah hayırlısyla tutar ) zaman kaybetme çünkü, ben de bu ay gitcem işte, nevarsa var artık baksın bir kurcalasın :/ ben de 3 ay önce öyle alttan bir muayene oldum okadar , hamilelik için engel yok dedi, eşimin de spermler iyi çıktı ama bilmiyorum işte, rabbim daha ol demiyor demekki, burda çoğu kişinin sorunu yok zaten, nasip işte, bekleyip göreceğiz inşallah, senin de hemen olsun inşallah, sizler bizden daha çok beklemişsiniz, sizlerin hemen olsun hayırlısıyla inşaaaallllllaaaaahhh , bizim de olsun ama :))) AMİİİİİİİİİNNNNN :*

bence yapma canım az daha bekleyelim ben son iki kala yapıcam sanırım ondada dayanmaya çalışıcam günüme kadar ama dayanamazsam bile son 2 sözü verdim kendime

nolursa olsun regl tarihini bekle..en azından 2 temmuza kadr..
normalde bende en son 27 mayıs da oldum 2-3 gün gün önce olmam gerekirdi..o yüzden beklemek istedim ben..

Hayır canım yapma :)) bekle, sabret inşallah, günün 1 geçerse bak bence, garanti olsun, şimdi çıkmaz felan üzülürsün boşyere :))) acık sabret emi ?

ben ebeyle konuşmuştum geçen ay. tarihinden 7-10 gün bekle öle demişti. ama kan testi 1 hafta öncesindende bilinebiliyormuş...

vaaayy ne güzel kalabalık olmuşuz muhabbet süper
bencede dayanamaz yaparsın sen c.tesi pazar yokum ben nasıl haber alsam sizlerden acaba
maş. maş.

geçen ay daha 10 gün varken, test yapmıştım. baktım haziran topiğinde herkez test yapıyor, gaza geldim bir testte ben patlattım (tabi elimde patladı)

hehehe öyle gaza gelmek fena oluyor geçen ay benimde elimde patladı şekerim

selam kızlar..
benimde bat yarın..
bugunde evlilik yıldönümüm eşime süpriz yapmak isterim tabi inşallah regl olmazsam..

inşallah en güzel hediyeyi alırsınız eşinle birlikte.

2-3 gün daha bekleyebilirsen bekle canım.

bu arada meyve ceviz muhabbeti falan olmuş neler oluyor bakim burda

canım en azından haftasonuna kadar bekle bence

arkadaşlar hamile olmadan/öğrenmeden aş ermeye başladılar.. hamiş olduklarında Allah eşlerine sabır versin artık

Artık neler duycaz şu oldu bu oldu diyee

doğru diyosun canım nası dayancam ben yaaaaaa aslında pazartesiyi beklemek en mantıklısı ama nasıl haftasonu ben de yokum, bi arkadaşımın düğününe gidicem şenir dışında, sabahtan yaparım diyordum yola çıkmadan. ama negatifse o morelle nasıl olcek bu işlerrrr 2 gün dahamı umut etsem.. Ama şunu biliyorumkiii testi yapıp yazıcam hemen sizee.. İnşallah hayırlı haberler yazarımmmmmmm ya önümüzdeki pazartesi sendromsuzz bebişle gelsin yaaaaaa

gecen ay gibi 25 günde adet olursam bugün adet günüm..ama o istisnai bir durumdu.doğru diyosunuz kızlar ben en iyisi 1 temmuzu bekliyim.zaten ne kaldı ki şurdaaa

inşallah canım güzel haberler bekliyoruzzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…