- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.241
1,5 senedir toplasam 2 kere gebelik testi yapmışımdır :)
vayy nasıl sabırlıymışsın... ben gak desem test guk desem test yapıyorum
Senin bat 6 dıydı sanırım yani 4 ünde bakacaksın o zaman sen bakarken bende bakcam banane banane15 tane erken gebelik testi almışım yanlışlıkla kullanırım bol bol.kıs sen bize gel hergün yapak bi test
sen de dirayetlisin demekki ne güzel.
Senin bat 6 dıydı sanırım yani 4 ünde bakacaksın o zaman sen bakarken bende bakcam banane banane15 tane erken gebelik testi almışım yanlışlıkla kullanırım bol bol.kıs sen bize gel hergün yapak bi test
benim adetim çok duzenlidir maşallah genelde öne gelir hissediyorum olucağımı yapmıyorum o yuzden :)
topiğimizin en heyecanlı ve en meraklı kuzusu seni
1,5 senedir toplasam 2 kere gebelik testi yapmışımdır :)
sorma canım ya valla bu ay nedense böle bide hep güzel şeyler oldu enerjim tavan yaptı valla:) hayırlısıyla bide hamiş haberleri almaya başladıkmı bizi tutabilene aşk olsun
maş. maş.
geçen ay daha 10 gün varken, test yapmıştım. baktım haziran topiğinde herkez test yapıyor, gaza geldim bir testte ben patlattım (tabi elimde patladı)
bu ay da yapma bekle gununu cnm
kız bu ne sabırrr, ben hemen 2 gün hala yapıveriyorum dayanamıyorum sonraa carrrtttt tek çizgi: üzgünüm kaybettiniz bir dahaki ay tekrar deneyiniz başarılar dileriz (iç sesim konuşuyo) bu ay şey dese keşke: "tebrikler, hamişsiniz 9 ay sonra nur topu gibi ballı lokma tatlısı bebişinizi elinize alacaksınız" deseeee Ah bir dese
1 sene oldu demek , peki doktor ne diyor, eşininde senin de herşeyin normalmiymiş? ya ben 6-8 ay deneyip en kısa yoldan nasipse hamile kalmaya bakcam diyorum ama, yaşım 26 oldu, benimde 3. denemem, çok sabırsızım galiba, evet öyleyim tama biliyorum :/
hayırlısı olsun canım yaaa, 1 temmuza odaklanalım bariii :)))
evet canım 1 sene oldu.vala doktora gittik.eşimin değerleri iyi çıktı...benimde hormon değerlerim süper çıktı..vajinal usg yaptı.onda da bi sorun yok.doktor hatta "allah allah..niye olmamış ki gayet iyi dedi." bide hsg çekilmen lazım.kanallara bakalım dedi.ben korktuğum için çekilmedim hala.ama bu ay cekincem.kaçış yok yapack bişi yok.hsg çekilmeden tedaviye başlanmıyor ne yazık ki.inşallah sen çok beklemezsin.ben 30 yaşındayım.bir an önce olsun artık diyorum
kızlarrrrrr yaaa şuan deli gibi meyve istiyorum yaaaa...işdeyim ve meyve yokkkksoguk soguk kirazzz olsaaa
sorma canım ya valla bu ay nedense böle bide hep güzel şeyler oldu enerjim tavan yaptı valla:) hayırlısıyla bide hamiş haberleri almaya başladıkmı bizi tutabilene aşk olsun
kız bu ne sabırrr, ben hemen 2 gün hala yapıveriyorum dayanamıyorum sonraa carrrtttt tek çizgi: üzgünüm kaybettiniz bir dahaki ay tekrar deneyiniz başarılar dileriz (iç sesim konuşuyo) bu ay şey dese keşke: "tebrikler, hamişsiniz 9 ay sonra nur topu gibi ballı lokma tatlısı bebişinizi elinize alacaksınız" deseeee Ah bir dese
1 hafta sonra herkes tutuşmaya başlıcak :)
kızlarrrrrr yaaa şuan deli gibi meyve istiyorum yaaaa...işdeyim ve meyve yokkkksoguk soguk kirazzz olsaaa
ben de işteyim ve karpuzz istedi canım sen öle diyince buz gibi karpuzzzzzz
eyvah eyvah kız netten istede getirsinler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?