Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

Senin bat 6 dıydı sanırım yani 4 ünde bakacaksın o zaman sen bakarken bende bakcam banane banane 15 tane erken gebelik testi almışım yanlışlıkla kullanırım bol bol.kıs sen bize gel hergün yapak bi test

yokk canımm benim satım 6 haz. batım 2 temmuz pazartesii valla yaaa test kolik olduk artık geleyim vallaa ev zaten labarotuar gibi oldu, heryerde testler, bide termometre almıştım ama onu kullanmıyorum hiiiç anlamadım çünkü o methoddan kafam basmadı kuzum ben haftasonu yapcam galiba testi, duramıcam gibime geliyoooooo

benim adetim çok duzenlidir maşallah genelde öne gelir hissediyorum olucağımı yapmıyorum o yuzden :)

maş. maş.

geçen ay daha 10 gün varken, test yapmıştım. baktım haziran topiğinde herkez test yapıyor, gaza geldim bir testte ben patlattım (tabi elimde patladı)

1,5 senedir toplasam 2 kere gebelik testi yapmışımdır :)

kız bu ne sabırrr, ben hemen 2 gün hala yapıveriyorum dayanamıyorum sonraa carrrtttt tek çizgi: üzgünüm kaybettiniz bir dahaki ay tekrar deneyiniz başarılar dileriz (iç sesim konuşuyo) bu ay şey dese keşke: "tebrikler, hamişsiniz 9 ay sonra nur topu gibi ballı lokma tatlısı bebişinizi elinize alacaksınız" deseeee Ah bir dese

diyecek bu ay gör bak ve yine bekleriz diyecek :)))

evet canım 1 sene oldu.vala doktora gittik.eşimin değerleri iyi çıktı...benimde hormon değerlerim süper çıktı..vajinal usg yaptı.onda da bi sorun yok.doktor hatta "allah allah..niye olmamış ki gayet iyi dedi." bide hsg çekilmen lazım.kanallara bakalım dedi.ben korktuğum için çekilmedim hala.ama bu ay cekincem.kaçış yok yapack bişi yok.hsg çekilmeden tedaviye başlanmıyor ne yazık ki.inşallah sen çok beklemezsin.ben 30 yaşındayım.bir an önce olsun artık diyorum

bencede çektir cnm korkulacak gibi değil

sorma canım ya valla bu ay nedense böle bide hep güzel şeyler oldu enerjim tavan yaptı valla:) hayırlısıyla bide hamiş haberleri almaya başladıkmı bizi tutabilene aşk olsun

bakalım ilk kim güzel haberi verecek

inşallah tebrikte edecek bu ay hepimizi

1 hafta sonra herkes tutuşmaya başlıcak :)

herkez başlıyacak şuram ağrıo neden ki, buram ağrıoyo yoksaaa.... ama benim bi tarafım ağrımıoyo ne oluyor bana..... vs....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…