- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.281
arkadaşlar hamile olmadan/öğrenmeden aş ermeye başladılar.. hamiş olduklarında Allah eşlerine sabır versin artık
hadi inşallah temmuzu güzel açalım geriside güzel gelsin yadoğru diyosun canım nası dayancam ben yaaaaaaaslında pazartesiyi beklemek en mantıklısı ama nasıl haftasonu ben de yokum, bi arkadaşımın düğününe gidicem şenir dışında, sabahtan yaparım diyordum yola çıkmadan. ama negatifse o morelle nasıl olcek bu işlerrrr 2 gün dahamı umut etsem.. Ama şunu biliyorumkiii testi yapıp yazıcam hemen sizee.. İnşallah hayırlı haberler yazarımmmmmmm ya önümüzdeki pazartesi sendromsuzz bebişle gelsin yaaaaaa
hadi inşallah temmuzu güzel açalım geriside güzel gelsin ya
ahtım var nasip olursa tekrar gebe kalırsam eşimin çekeceği var benden,ilki tecrübesizliğime geldi de
ya evvet canım neler duyucaz bakalım
ha hayyyy :)) evet maşallah yaaaaa, gerçekten aşeriyorsunuzdur inşallah canlarım :)))
bir önceki topikte yani haziran topiğinde idrar testi yapanlar ne zaman öğrenmişti?yani battan önce test yapıp gebeliğini öğrenen var mı?
10 gün önceden bile öğrenen vardı. silik çizgileri çıkmıştı...
hadi yaaa...e bizim bata daha az kalmış.niye çıkmasın dimi?gazza getireyim milleti heheeee
19 temmuz eşimin dogum günü.bende 12 temmuz gibi hastalanmamayı bekeliyorum :) ona hediyem olur inş.
doğru diyosun canım nası dayancam ben yaaaaaaaslında pazartesiyi beklemek en mantıklısı ama nasıl haftasonu ben de yokum, bi arkadaşımın düğününe gidicem şenir dışında, sabahtan yaparım diyordum yola çıkmadan. ama negatifse o morelle nasıl olcek bu işlerrrr 2 gün dahamı umut etsem.. Ama şunu biliyorumkiii testi yapıp yazıcam hemen sizee.. İnşallah hayırlı haberler yazarımmmmmmm ya önümüzdeki pazartesi sendromsuzz bebişle gelsin yaaaaaa
benim eşiminde mayıs daydı doğum günü..o ay ona bebiş süprizi çok yapmak istedim ama olmadı..
kısmet bu ay olcakmı bakalım..yarın batım..sabahtan yaparım sizede haber veririm kızlar..
benim eşiminde mayıs daydı doğum günü..o ay ona bebiş süprizi çok yapmak istedim ama olmadı..
kısmet bu ay olcakmı bakalım..yarın batım..sabahtan yaparım sizede haber veririm kızlar..
hadi hayırlısı tatlım yaaa inşallahhhh tutmuştur..
canım sen de belirtiler varmı ? benimde 1temmuz bat, hissediyon mu bişeler :/ herkese soruyorum ben de ama kusura bakmayın , vallahi ben de hiçbişe yok
kızz yokk bende de 0 belirti, hatta geçen 2 ayda inanki belirtim vardı çok üzülüyorum aslında bakma böle güldüğümesabah depresyondaydım aslında seninde 1 temmuz dimi, benim 2 temmuz işte ama tık yok.. hatta varya azıcık şüpelensem kan testine gidicem o kadar gazdayım da, işte yıkıma uğramak istemiyorum napıyım umut fakirin ekmeğiymiş...
kızz yokk bende de 0 belirti, hatta geçen 2 ayda inanki belirtim vardı çok üzülüyorum aslında bakma böle güldüğümesabah depresyondaydım aslında seninde 1 temmuz dimi, benim 2 temmuz işte ama tık yok.. hatta varya azıcık şüpelensem kan testine gidicem o kadar gazdayım da, işte yıkıma uğramak istemiyorum napıyım umut fakirin ekmeğiymiş...
gögüslerindede mi yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?