Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

hadi inşallah temmuzu güzel açalım geriside güzel gelsin ya

bir önceki topikte yani haziran topiğinde idrar testi yapanlar ne zaman öğrenmişti?yani battan önce test yapıp gebeliğini öğrenen var mı?

ahtım var nasip olursa tekrar gebe kalırsam eşimin çekeceği var benden,ilki tecrübesizliğime geldi de

ya evvet canım neler duyucaz bakalım

ha hayyyy :)) evet maşallah yaaaaa, gerçekten aşeriyorsunuzdur inşallah canlarım :)))

ben öle dedimde, ben zaten nazlı ve mızmızım, eşim az çok tahmin edebiliyordur. başına ne geleceğini..

19 temmuz eşimin dogum günü.bende 12 temmuz gibi hastalanmamayı bekeliyorum :) ona hediyem olur inş.

benim eşiminde mayıs daydı doğum günü..o ay ona bebiş süprizi çok yapmak istedim ama olmadı..
kısmet bu ay olcakmı bakalım..yarın batım..sabahtan yaparım sizede haber veririm kızlar..

canım sen de belirtiler varmı ? benimde 1temmuz bat, hissediyon mu bişeler :/ herkese soruyorum ben de ama kusura bakmayın , vallahi ben de hiçbişe yok

kan testini erken yaptırıp bnm gıbı uzulmeyınde kımyasal gebelık geciripp )): o yuzden bu seferr herkes gununu beklesınn üzülmeyelimmm

canım sen de belirtiler varmı ? benimde 1temmuz bat, hissediyon mu bişeler :/ herkese soruyorum ben de ama kusura bakmayın , vallahi ben de hiçbişe yok

kızz yokk bende de 0 belirti, hatta geçen 2 ayda inanki belirtim vardı çok üzülüyorum aslında bakma böle güldüğüme sabah depresyondaydım aslında seninde 1 temmuz dimi, benim 2 temmuz işte ama tık yok.. hatta varya azıcık şüpelensem kan testine gidicem o kadar gazdayım da, işte yıkıma uğramak istemiyorum napıyım umut fakirin ekmeğiymiş...

ya kızlar düşünsenize...şu listede kesin birileri hamile olacak..acaba onlar kimler olacak :26:

gögüslerindede mi yokk

ya ama sen benden daha sabırlı ve mutlu gözküküyorsun maşallah , ben hepten saldım kendimi 3. denemede ( yok yapma test felan sakınbak, günün 2 gün felan geçsin onan sonra bak nolur, ben de 2 aydır erkenden hep baktım sonuç hüsran, 1 hafta öönce kanda bakıyordum hemde :/ :) ama bu ay eşim izin vermiyor zaten o bakıyor, bakmıcam dedi, sen de dayan acık hepimiz dayanalım , Allahım inşallah vardır bebişler ya, inşallah hayırlısıyla, AMİİİİİNNNN :))))

gögüslerindede mi yokk

yok canım düşünce gücüyle bu gün biraz sızladı öğlene doğru gerçi o kadar konuşmamızın ardından, ama genel olarak yokkkk... ama şöylede bişi var benim memişler küçük zaten hiç öyle şişivermez reglden önce sonra hiç hatırlamam göğüsler hiç bana belirti vervekmiş gibi hissetmiyorum benim aradığım belirti şu aslında; akıntı.. çünkü hep duyuyorum akıntı çok önemli bi gösterge.. benim akıntım vardı yumrtlama zamanı, sonrada azar azar devam etti şuanda o da olmadığı için umutsuzluğa kapıldım.. bakalım zaman gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…