Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

bence yoktur öyle birşey cnm ben almasam o ilacı kistim kaybolmazdı kafam kadar olurdu herhalde sonra bebek yerine kistimi doğururdum töbe töbe allah korusun ya

bende 2 yıldır korunmuyorum canım aynen beizde 3 aydır üstüne düşmeye başladık..bende rahim filmi çekindim eşimde sorun yok bendede çıkmadı bişi ama tutduramıyoruz bir türlü..2 sefer klomen kullandım işte..hayatımda bukadar ilaç içmemiştim yaa etkileri kötü tabi mide bulantısı çok yapıyor.ve şeker ilacına devam hala doktorum hamile kalana kadar kullanacaksın bunu dedi hayırlısı geçen doktora gittiğimde ne var neden olmuyor dedim.oda açıklayamayacagımız bir sürü nedenler olabiliyor dedi kontrollerde göremedimiz sebebler olabiliyor bunlardan biri spermin başı zayıf olabilir yumurtayı delemez bu şekilde.bunun gibi nedenlerde olabilir şimdi en basitten başladık duruma göre yol alacagız dedi..

kızlar hadi Allaha emanet olun,ben çıkıyorum,inşallah bu ay hepimize uğurlu gelir de bebişlerimiz gelir,hepinize ii tatiller,uzun bi süre olmayabilirim,hoşçakalın

dombrabre

KULLANICI KONTROL PANELİ
sağdaki menüden SEÇENEKLERİ DÜZENLE
aşağıda ÇEŞİTLİ SEÇENEKLER BÖLÜMÜNDEN
MESAJ EDİTÖRÜ : "Gelişmiş" olanı seçtim ben

tatlım elimden geldiğince uğramaya çalışacağım,yoksa çok öslerim sizi:)inşallah uğradıkça hepinizin ii haberlerini,hamiş hamiş haberlerinizi okurum,size de iyi tatiller

Tatlımmmm iyi tatiller, hayırla uğurla git gel inşallah ara ara gir kız bilgilendir bizi.. inşallah tatilde alırsın güzel haberini, artık internet cafemi bulursun naparsın bilmem habersiz koma bizi

Tatlımmmm iyi tatiller, hayırla uğurla git gel inşallah ara ara gir kız bilgilendir bizi.. inşallah tatilde alırsın güzel haberini, artık internet cafemi bulursun naparsın bilmem habersiz koma bizi
tatlımm telden girerim ara sıra,merak ederim sizi hemde özlerim,elimden geldiğince uğrucam,inşalllllaaaaaaahhhhhhhhhh bende sizin güzel haberlerinizi alırım,Allah hepimizin yardımcısı olsun,görüşmek dileğiyle öptm canımm:79:

hakkımızda hayırlısı olsun artık napalım eğer olmazsa ben aşılama yaptırmayı duşunuyoru çünkü yumutam buyuyor fakat çatlamıyormuş doktorum söylenişti inş.bu ay çatlarda gerek kalmaz

hakkımızda hayırlısı olsun artık napalım eğer olmazsa ben aşılama yaptırmayı duşunuyoru çünkü yumutam buyuyor fakat çatlamıyormuş doktorum söylenişti inş.bu ay çatlarda gerek kalmaz

canım bişe sorcam, yumurtam çatlamıyormuş dedin ya, kontrole hangi dönemde gitmek gerekiyor, bu durumu görebilmesi içi ya da yumurtayla ilgili herhangi bir sorunu görebilmesi için? adetliyken değil dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…