- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.581
Anladım arkadaşlar...
İnşallah bu ay çokhaberler çıkar bu topicten
bence yoktur öyle birşey cnm ben almasam o ilacı kistim kaybolmazdı kafam kadar olurdu herhalde sonra bebek yerine kistimi doğururdumtöbe töbe allah korusun ya
kızlar hadi Allaha emanet olun,ben çıkıyorum,inşallah bu ay hepimize uğurlu gelir de bebişlerimiz gelir,hepinize ii tatiller,uzun bi süre olmayabilirim,hoşçakalın
iyi tatiller canımmmm rahat rahatt geçir tatilini :)
kızlar hadi Allaha emanet olun,ben çıkıyorum,inşallah bu ay hepimize uğurlu gelir de bebişlerimiz gelir,hepinize ii tatiller,uzun bi süre olmayabilirim,hoşçakalın
canım iyi tatiller.uğrayabildikçe gel.haberlerini bekliyoruz
yaww buarada kıslarrr , sizin şu gülme simgeleriniz çok tatlı, nasıl yapıyorsunuz onları, birsürü değişik şekilde, süper bişe, bana da müsaitse biriniz yazabilir mi acep ? :))
tatlım elimden geldiğince uğramaya çalışacağım,yoksa çok öslerim sizi:)inşallah uğradıkça hepinizin ii haberlerini,hamiş hamiş haberlerinizi okurum,size de iyi tatiller
tatlımm telden girerim ara sıra,merak ederim sizi hemde özlerim,elimden geldiğince uğrucam,inşalllllaaaaaaahhhhhhhhhh bende sizin güzel haberlerinizi alırım,Allah hepimizin yardımcısı olsun,görüşmek dileğiyle öptm canımmTatlımmmm iyi tatiller, hayırla uğurla git gel inşallahara ara gir kız bilgilendir bizi.. inşallah tatilde alırsın güzel haberini, artık internet cafemi bulursun naparsın bilmem habersiz koma bizi
sana da ii tatiller canımm:)iyi tatiller canım,
bende 2 yıldır korunmuyorum canım aynen beizde 3 aydır üstüne düşmeye başladık..bende rahim filmi çekindim eşimde sorun yok bendede çıkmadı bişi ama tutduramıyoruz bir türlü..2 sefer klomen kullandım işte..hayatımda bukadar ilaç içmemiştim yaaetkileri kötü tabi mide bulantısı çok yapıyor.ve şeker ilacına devam hala doktorum hamile kalana kadar kullanacaksın bunu dedi hayırlısı geçen doktora gittiğimde ne var neden olmuyor dedim.oda açıklayamayacagımız bir sürü nedenler olabiliyor dedi kontrollerde göremedimiz sebebler olabiliyor bunlardan biri spermin başı zayıf olabilir yumurtayı delemez bu şekilde.bunun gibi nedenlerde olabilir şimdi en basitten başladık duruma göre yol alacagız dedi..
Bende öptüm canımmmmm koskocumuan hemdeeetatlımm telden girerim ara sıra,merak ederim sizi hemde özlerim,elimden geldiğince uğrucam,inşalllllaaaaaaahhhhhhhhhh bende sizin güzel haberlerinizi alırım,Allah hepimizin yardımcısı olsun,görüşmek dileğiyle öptm canımm:79:
dombrabre
KULLANICI KONTROL PANELİ
sağdaki menüden SEÇENEKLERİ DÜZENLE
aşağıda ÇEŞİTLİ SEÇENEKLER BÖLÜMÜNDEN
MESAJ EDİTÖRÜ : "Gelişmiş" olanı seçtim ben
hakkımızda hayırlısı olsun artık napalım eğer olmazsa ben aşılama yaptırmayı duşunuyoru çünkü yumutam buyuyor fakat çatlamıyormuş doktorum söylenişti inş.bu ay çatlarda gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?