Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

kahve iyi fikir yaa hemen yapıyorum kendime şimdi, gelin buyrun arkadaşlar sizede ikram edeyim istanbuldakiler koşuunnn, 5 dakkaya kahveler hazır

ben atlayıp geliyorum o zman orta olsun mümkünse

Kızlar ben doktora hiç gitmedim bu ay adet olunca acaba bi doktora görünsemmi 6. Ay olcak bebek yok adet gününde gidiliyor değilmi

canım gidebilirsin aslında aklının bir köşesinde yer edeceğine için rahatlar

teşekkür ederim haftaya devlet hastanesinden gün alayım hayırlısı artık

hoşgeldin topiğe sanada uğur getirsin inşallah..kızlar o zaman ben yarın için doktordan randevu alıyorum yarın reglimin 3,günü çünkü..

günaydın canım iyiyiz sen nasılsın
yanlış hatırlamıyorsam senin bata az kaldı değilmi

evet cnm doğru ama hesaplamalara göre yarın olmam lazım..Tabi ümidim hiç olmaması ama hayırlısı..Eğer olursam 2.günü hastaneye gitmek zorundayım tedavi için.Kalan hormon testi ve ultrason yapılacak..Smear sonucuda bugun çıktı.Çokkkk merak ediyorum sonucu:44:

eminönüdeyim canım ben.
oo fena değil azıcık yakın sayılırız
ben hayali olarak geldim yanındayım doldur bi bardakta bana
ohh hoşgeldin arkadaşım, ayy tam kendime doldurdum tepeme biri geldi deminden beri muhabbete tuttu beni, hadi şimdi bi fırt çekelim karşılıklı
ay canım benim o senin iyiliğin hayırlısı bitanem inş hepimiz hamileyizdir çocuklarımız arkadaş olur

aminnnn inşallah, kızlar hepiniz istanbuldamısınız yaa süpermiş, bayrampaşa yada avcılara yakın olan varmı?

inşallah güzel sonuçlar alırsın canım

aminnnn inşallah, kızlar hepiniz istanbuldamısınız yaa süpermiş, bayrampaşa yada avcılara yakın olan varmı?

yok baya farklı yerlerde var canım aramızda

Bu arada bende ist.dayım kızzlaarrrrr

hoşgeldin topiğe sanada uğur getirsin inşallah..kızlar o zaman ben yarın için doktordan randevu alıyorum yarın reglimin 3,günü çünkü..
canım benim çok sağol yarın 3. günü ise hiç kaçırma, sonra 1 ay daha bekletir yoksa seni mecburen, hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah.
benim şimdiki umudum şu rahim filmi denen şey, tıkalı kanal olup olmadığına bakılıyormuş, hafif tıkanıklık filan varsada bu vesile ile açılıyormuş sonra şıp diye hamiş oluyomuşun
Slm kızlar hepinize günaydın...
Nasılsınız.....

günaydın tünaydın hoşgeldin canım.

canım gidince yazarmısın burdada yanlış anlama bende gitmeyi düşünüyorum nelere baktıklarını merak ediyorum senin sonuçlarını değil

ayy hadi inşallahh..çok mutlu oldum senin adına inan..çalışırken izin istemek çok zor oluyo yaa..hele tedavi verecekse doktor vay halime :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…