- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.761
kahve iyi fikir yaa hemen yapıyorum kendime şimdi, gelin buyrun arkadaşlar sizede ikram edeyim istanbuldakiler koşuunnn, 5 dakkaya kahveler hazır
Kızlar ben doktora hiç gitmedim bu ay adet olunca acaba bi doktora görünsemmi 6. Ay olcak bebek yok adet gününde gidiliyor değilmi
sağol cnm benim ist.nin neresi
canım bende 6 aydır düşünüyorum git kesinlikle, adetin üçüncü günü gidersen tam isabet olur, çünkü o gün herşeyi net görebiliyor, ve isteyeceği tahliller varsa hemen yaptırırsın o gün, bidaha gidip gelmezsin
efsuncum yakınmısın buraya? su kaynadı vallahi, şuanda bardağa nescafe koyuyorum süt te istermisin ?
teşekkür ederim haftaya devlet hastanesinden gün alayım hayırlısı artık
efsuncum yakınmısın buraya? Su kaynadı vallahi, şuanda bardağa nescafe koyuyorum süt te istermisin ?
inşallah hamişsindir de onun için gitmek nasip olur canım
Slm kızlar hepinize günaydın...
Nasılsınız.....
canım bende 6 aydır düşünüyorum git kesinlikle, adetin üçüncü günü gidersen tam isabet olur, çünkü o gün herşeyi net görebiliyor, ve isteyeceği tahliller varsa hemen yaptırırsın o gün, bidaha gidip gelmezsin
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın
yanlış hatırlamıyorsam senin bata az kaldı değilmi
oo fena değil azıcık yakın sayılırızeminönüdeyim canım ben.
ohh hoşgeldin arkadaşım, ayy tam kendime doldurdum tepeme biri geldi deminden beri muhabbete tuttu beni, hadi şimdi bi fırt çekelim karşılıklıben hayali olarak geldim yanındayım doldur bi bardakta bana
ay canım benim o senin iyiliğin hayırlısı bitanem inş hepimiz hamileyizdir çocuklarımız arkadaş olur
hoşgeldin topiğe sanada uğur getirsin inşallah..kızlar o zaman ben yarın için doktordan randevu alıyorum yarın reglimin 3,günü çünkü..
evet cnm doğru ama hesaplamalara göre yarın olmam lazım..Tabi ümidim hiç olmaması ama hayırlısı..Eğer olursam 2.günü hastaneye gitmek zorundayım tedavi için.Kalan hormon testi ve ultrason yapılacak..Smear sonucuda bugun çıktı.Çokkkk merak ediyorum sonucu:44:
aminnnn inşallah, kızlar hepiniz istanbuldamısınız yaa süpermiş, bayrampaşa yada avcılara yakın olan varmı?
oo fena değil azıcık yakın sayılırız
ohh hoşgeldin arkadaşım, ayy tam kendime doldurdum tepeme biri geldi deminden beri muhabbete tuttu beni, hadi şimdi bi fırt çekelim karşılıklı
aminnnn inşallah, kızlar hepiniz istanbuldamısınız yaa süpermiş, bayrampaşa yada avcılara yakın olan varmı?
canım benim çok sağolhoşgeldin topiğe sanada uğur getirsin inşallah..kızlar o zaman ben yarın için doktordan randevu alıyorum yarın reglimin 3,günü çünkü..
Slm kızlar hepinize günaydın...
Nasılsınız.....
Hadi hayırlısı arkadaşım bende geçen ay başladım dr.takibine..
hoşgeldin topiğe sanada uğur getirsin inşallah..kızlar o zaman ben yarın için doktordan randevu alıyorum yarın reglimin 3,günü çünkü..
canım benim çok sağolyarın 3. günü ise hiç kaçırma, sonra 1 ay daha bekletir yoksa seni mecburen, hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah.
benim şimdiki umudum şu rahim filmi denen şey, tıkalı kanal olup olmadığına bakılıyormuş, hafif tıkanıklık filan varsada bu vesile ile açılıyormuş sonra şıp diye hamiş oluyomuşun
günaydın tünaydın hoşgeldin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?