- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.801
çatlayıp çatlamadığını regliyken göremiyorlar reglinden sonra yumurta takibine alıyor seni o sırada bakıyor çatlayıp çatlamadığına 2 gunde bir çağarıyor yine alttan bakıyor eğer yumurtan istenilen buyukluğu geldiyse ilişki öneriyor ertesi gun yine çağarıyor çatladığına bakıyor eğer çatlamadıysa klomen ilacı veriyor birde göbekten iğne o sıra yine ilişki oluyor cnm.
doktora gidince açmı olmak gerekiyor bide alttan tam olarak neye bakıyor pco ne çokmu soru sordum üf herşeyi hemen öğrenecem sanki
neresindendin??
kızlar bende kist için gitmiştim 3.gün alttan bakmıştı dr
ayy süper yaa, ay ne olur arkadaş olalım bari arkadaşsızım ben buralardanereye gidiyosun eğer memnunsan bende giderim..işyerlerimiz aynı yerde bu arada
doktora gidince açmı olmak gerekiyor bide alttan tam olarak neye bakıyor pco ne çokmu soru sordum üf herşeyi hemen öğrenecem sanki
ya çok zahmetli işmiş nasıl olcak hayırlısı artık katlancaz
kızlar utanmayın gidin regliyken rahim açık oluyor herbirşeyi görüyor ultrasonla doktor zaten 3.ve 4.gunu gelmiyor çok fazla sabah duş alın gidin o zaman hiç gelmiyor doktor bakarkende gelmiyor merak etmeyin o şeyi çıkarttıktan sonra gelmeye başlıyor petinize kesinlikle gidin.
ben yemek arası veriyorum arkadaşlar.
kesinlikle gidin, çünkü her gitmediğiniz ay pişmanlığınız katlanıyor sonrasında, ayy keşke daha evvel gitseymişim biran evvel hamişlik yolunda işlemlere başlasaymışım dersiniz
amanın amanın bu ne yaaaALLAHIM bu ay kırmızılar gelmesin yaaaaaaaa
çatlayıp çatlamadığını regliyken göremiyorlar reglinden sonra yumurta takibine alıyor seni o sırada bakıyor çatlayıp çatlamadığına 2 gunde bir çağarıyor yine alttan bakıyor eğer yumurtan istenilen buyukluğu geldiyse ilişki öneriyor ertesi gun yine çağarıyor çatladığına bakıyor eğer çatlamadıysa klomen ilacı veriyor birde göbekten iğne o sıra yine ilişki oluyor cnm.
canımcım karar senin tabi ama bence erteleme, senin kontrollerin daha uzun sürüyor çünkü sen şimdiden başla, eşinle yine gidersin bayramdan sonraKızlar bacım geldi onla konuştum doktor işini bayramdan sonra eşinle git dedi
slm kızlarrrr bende geldimmm..neyi tartışıyonuz bakımm :)
canımcım karar senin tabi ama bence erteleme, senin kontrollerin daha uzun sürüyor çünkü sen şimdiden başla, eşinle yine gidersin bayramdan sonra
selam canım hoşgeldin, aklımız fikrimiz regl , kırmızı, kontrol, ultrason, muayeneonlardan konuşuyoruz, sende durumlar nasıl?
çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için..o zaman ben yarın gitmicem reglden sonra gidicem..
uzun mu sürdü yani benim geçen ay 17 gün sürdü diye dr bana ilaç verdi
bugün 17.günüm arkadaşlar akıntım var hafif 1 dolu bir boş gidiyoruz 12 den beri :) dün dolu günümüzdü..12 temmuzu bekliyorum bende hayırlısı ilee
peki regliyken gittinmi sen hiç baktılarmı kist olup olmadığına
hayır adetimin ilk gününden bu yana 17.günümm.12 haziranda hastakandım 4 gün falan sürdü bitti o şekilde canımm o şekilde 17.günüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?