Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

evet kızlar 14. günü diye bişey yokmuş, herkesin farklı günlerde, büyük çoğunluk 14. günlerinde olabilir ama , reglinin bittiği gün ve ertesi günde çok büyük bir potansiyel varmış, birçok kişi regl ertesi hemen hamile kalıyor çünkü, benim içimden de öyle geçiyor, bence benimkide öyle olacak, nedense içime öyle geliyor

aynen yaa 14.bence varsayılan bişi.benim 31-32 gün araları oluyor.ve bu sefer kontrole gittim 11.günümde doktor bir yumurtan çatlamış dedi yani erken olmuşş..31 32 güne göre çatlama 16 17.günler olması gerek ama 11.günde çatlamış bir yumurtamm ona göree

evet canım o yüzden 14. gün diye sınır koymayın sakın, valla boşa gider yumoşlarınız

slm kızlarrrr bende geldimmm..neyi tartışıyonuz bakımm :)

hoşgeldin canım nasılsın

buraya daha önce de yazdım ben 7.günden hamile kaldım mesela :)

benimkide öyle cnm regliye genelde yakın oluyor

anladım cnm bende korkuyorum inş.tekrarlamamıştır kistim 4 aydır dr.a gitmiyorum bu ay olursam gidicem inş.

Ben geldim burda ne zaman hazirandaki gibi bende hamileyim diye yazıları okuycaz heyacanlanacağız çok merak ediyorum

Ben haftayı düşünemiyorum hergün bir arkadaşımız test yapacak veya kan tahliline gidiyorum dicek süperrrrrrrrrrrrr inş hepside pozitif sonucu görür

aaa sen yani 2. bebeğimi istiyorsun, o hamileliğin nasıl sonuçlandı haberim yoktu?

canım benim yakın derken, reglin bitince hemen ertesi gün filanmı, yoksa regl olmadan birkaç gün öncemi

evet canım benim 5 yaşında bir kızım var.

ben de ben de..2 gün sonra başlar mıyız ki müjdeli haberlere

hadi inşallah.canım listede varmıydın sen?

çok geride kalmış sanırım zor buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…