- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.781
canım benim çok sağolyarın 3. günü ise hiç kaçırma, sonra 1 ay daha bekletir yoksa seni mecburen, hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah.
benim şimdiki umudum şu rahim filmi denen şey, tıkalı kanal olup olmadığına bakılıyormuş, hafif tıkanıklık filan varsada bu vesile ile açılıyormuş sonra şıp diye hamiş oluyomuşun
günaydın tünaydın hoşgeldin canım.
sağol fundacım hadi inşallah..
gerçi kızlar regl zamanı git dedikleri için gidicem..
kızlar regl iken doktor çatlayıp çatlamadıgınımı görüyo
canım gidince yazarmısın burdada yanlış anlama bende gitmeyi düşünüyorum nelere baktıklarını merak ediyorum senin sonuçlarını değil
canım gidince yazarmısın burdada yanlış anlama bende gitmeyi düşünüyorum nelere baktıklarını merak ediyorum senin sonuçlarını değil
Kızlar ben doktora hiç gitmedim bu ay adet olunca acaba bi doktora görünsemmi 6. Ay olcak bebek yok adet gününde gidiliyor değilmi
işyerim bayrampaşada tatlım , sen nerdesin?
canım ben sana yazayım neye baktığına, o gün regl olduğun için alttan değil göbekten ultrasonla bakar, kist filan varmı diye, yumurtalıklarının ölçüsüne, rahmin şuraya buraya olan mesafelerine filan bakıyor. sonra seni lab. a yönlendiriyor orda hormon testleri için kan veriyorsun. okadar. sonra sonuçları götürdüğün zaman, büyük ihtimal alttan ultrason la bakıyor, regliden sonra içerde kist filan varmı, pco lar ne durumda eğer varsa, yumurtan çatlamışmı filan diye ozamanda onlara bakıyor ve durumuna göre sonuçlara göre ilaç yazıyor
Bu arada bende ist.dayım kızzlaarrrrr
ayy hadi inşallahh..çok mutlu oldum senin adına inan..çalışırken izin istemek çok zor oluyo yaa..hele tedavi verecekse doktor vay halime :S
canım ben sana yazayım neye baktığına, o gün regl olduğun için alttan değil göbekten ultrasonla bakar, kist filan varmı diye, yumurtalıklarının ölçüsüne, rahmin şuraya buraya olan mesafelerine filan bakıyor. sonra seni lab. a yönlendiriyor orda hormon testleri için kan veriyorsun. okadar. sonra sonuçları götürdüğün zaman, büyük ihtimal alttan ultrason la bakıyor, regliden sonra içerde kist filan varmı, pco lar ne durumda eğer varsa, yumurtan çatlamışmı filan diye ozamanda onlara bakıyor ve durumuna göre sonuçlara göre ilaç yazıyor
canım bana alttan baktıklarını söylediler..eğer ultrasonlar bakıyosa süperr vallahii..
canım sadece zaten ilk seferinde 3. günü gitmen çok önemli, eğer çok mühim bir rahatsızlık çıkmazsa ve inşallah çıkmaz zaten, diğer kontrollerde cumartesi filan gidersin eğer özele gideceksen, devlette cumartesi dr oluyormu bilmiyorum. ben özel biyere gidiyorum muayene 15 tl. gerçi devlet hastanesi gibi kalabalık ama napıyım, tanıdığım dr o hastanede mecbur gidiyorum
regliyken alttan bakıyor cnnm
ayy kafayı yiycem deminden beri düşünüyorum acaba abandamı alttan bakmıştı diye, ama sanırım ben çok utandım regl iken bakmasın diye, dr beni tanıdığı için o yüzden o gün üstten baktı, ayy ölüp dirilmiştim alttan bakarsa rezillik diyecanım bana alttan baktıklarını söylediler..eğer ultrasonlar bakıyosa süperr vallahii..
dr alttan bakmak istiyor , siz tyinede şansınızı deneyin ay ne olur bakmayın filan diyekızlar bende kist için gitmiştim 3.gün alttan bakmıştı dr
kist olup olmadığına regliyken bakıyor
doktora gidince açmı olmak gerekiyor bide alttan tam olarak neye bakıyor pco ne çokmu soru sordum üf herşeyi hemen öğrenecem sanki
ebeberuli bide bana dediler çatlayıp çatlamadıgını doktor reglin 3, gününde görür.bu doğrumu peki??
.ben oyüzden gitmek istiyorum..
zaten kistte varsa görür diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?