Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

sağol fundacım hadi inşallah..
gerçi kızlar regl zamanı git dedikleri için gidicem..
kızlar regl iken doktor çatlayıp çatlamadıgınımı görüyo

Evet cnm doğru bende 2.günü gidip baktırıcam ultrasonda sanırım o zaman söylicek ne olduğunu..

canım gidince yazarmısın burdada yanlış anlama bende gitmeyi düşünüyorum nelere baktıklarını merak ediyorum senin sonuçlarını değil

canım ben sana yazayım neye baktığına, o gün regl olduğun için alttan değil göbekten ultrasonla bakar, kist filan varmı diye, yumurtalıklarının ölçüsüne, rahmin şuraya buraya olan mesafelerine filan bakıyor. sonra seni lab. a yönlendiriyor orda hormon testleri için kan veriyorsun. okadar. sonra sonuçları götürdüğün zaman, büyük ihtimal alttan ultrason la bakıyor, regliden sonra içerde kist filan varmı, pco lar ne durumda eğer varsa, yumurtan çatlamışmı filan diye ozamanda onlara bakıyor ve durumuna göre sonuçlara göre ilaç yazıyor

canım bana alttan baktıklarını söylediler..eğer ultrasonlar bakıyosa süperr vallahii..

ayy hadi inşallahh..çok mutlu oldum senin adına inan..çalışırken izin istemek çok zor oluyo yaa..hele tedavi verecekse doktor vay halime :S

canım sadece zaten ilk seferinde 3. günü gitmen çok önemli, eğer çok mühim bir rahatsızlık çıkmazsa ve inşallah çıkmaz zaten, diğer kontrollerde cumartesi filan gidersin eğer özele gideceksen, devlette cumartesi dr oluyormu bilmiyorum. ben özel biyere gidiyorum muayene 15 tl. gerçi devlet hastanesi gibi kalabalık ama napıyım, tanıdığım dr o hastanede mecbur gidiyorum

canım saol haftaya istemediğim adetim gelirse inş canım benim gitcem kafaya koydum ama bi sorun daha var eşim faktörü o çok kızıyor ondan habersizde gidemem

kist olup olmadığına regliyken bakıyor

nereye gidiyosun eğer memnunsan bende giderim..işyerlerimiz aynı yerde bu arada

doktora gidince açmı olmak gerekiyor bide alttan tam olarak neye bakıyor pco ne çokmu soru sordum üf herşeyi hemen öğrenecem sanki

ebeberuli bide bana dediler çatlayıp çatlamadıgını doktor reglin 3, gününde görür.bu doğrumu peki??
.ben oyüzden gitmek istiyorum..
zaten kistte varsa görür diye düşünmüştüm

canım bana alttan baktıklarını söylediler..eğer ultrasonlar bakıyosa süperr vallahii..
ayy kafayı yiycem deminden beri düşünüyorum acaba abandamı alttan bakmıştı diye, ama sanırım ben çok utandım regl iken bakmasın diye, dr beni tanıdığı için o yüzden o gün üstten baktı, ayy ölüp dirilmiştim alttan bakarsa rezillik diye ama sonraları alıştım ar damarımız çatladı resmen bu yüzden kızlar yaa,
kızlar bende kist için gitmiştim 3.gün alttan bakmıştı dr
dr alttan bakmak istiyor , siz tyinede şansınızı deneyin ay ne olur bakmayın filan diye ama tabi alttan net görüyormuş, üstten bakınca bazı şeyleri göremiyebiliyor onuda söyliyim, alttan bakması daha garanti ve kesin cevap verir yani.
kist olup olmadığına regliyken bakıyor

evet doğru bana göbekten bakmıştı işte ilk gittiğimde, kist var demişti hemde büyük, ayy yıkılmıştım,ama adet sonrası bidaha gel dedi, belki adet olamıyorsun diye birikmiştir bakalım adet olunca gidecekmi dedi, yani kist var derse hemen korkmayın benim adetim düzensizdi ondan birikmiş içerde kan, o da kist olmuştu, adet oluverince fıss diye söndü gitti bin şükür.

ebeberuli bide bana dediler çatlayıp çatlamadıgını doktor reglin 3, gününde görür.bu doğrumu peki??
.ben oyüzden gitmek istiyorum..
zaten kistte varsa görür diye düşünmüştüm

çatlayıp çatlamadığını regliyken göremiyorlar reglinden sonra yumurta takibine alıyor seni o sırada bakıyor çatlayıp çatlamadığına 2 gunde bir çağarıyor yine alttan bakıyor eğer yumurtan istenilen buyukluğu geldiyse ilişki öneriyor ertesi gun yine çağarıyor çatladığına bakıyor eğer çatlamadıysa klomen ilacı veriyor birde göbekten iğne o sıra yine ilişki oluyor cnm.

devlet hastanesine gideceğim inş kalabalık olmaz doktoru bayan seçecağim o zaman inş alttan bakmaz bolda su içerim tavsiyen için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…