- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.861
bu grup hakkında benide bilgilendirirmisiniz
hadi hayırlı olsun,yeğen ayağını sürtsün de gelsin inşallah..sen de ona kuzen yapıcaksın,bu ay hem dee
liste kabarık baya arada kaynamalar olabiliyor hemmen düzeltiyıorum canımcımefsuncum listeden beni silivermişsin bebeğim, pabucumu ne çabuk dama attın
bende tam 8 aydır bebek istiyorum fakat henüz olmadı(
bende tam 8 aydır bebek istiyorum fakat henüz olmadı(
canım benimde 6 ay oldu ama rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman olcak inşaallah
kızlarrr yaa bu sabahtan beri ateşim var sankimm yüzüm vücüdüm yanıyorrr neden aceppp :)
öyle tabii çok sevindim aslındaaa kendime üzülüyorum benn2 yıldır tık yok mayısta evlendi ne ara olduu :)
kızlarrr yaa bu sabahtan beri ateşim var sankimm yüzüm vücüdüm yanıyorrr neden aceppp :)
tabi canım bizler hamile kalmaya çalışan bir grup bayanızbat dediğimiz şey adet olmayı beklediğimiz tarih.onların listesini yaptık bu şekilde paylaşımda bulunuyoruz.
bu arada biraz önceki sorunla ilgili olarak da ama çörek otlu bir karışım yapılıyor sanırım birde yumurtlama günlerini testle takip edebiliyorsun.bir keçiboynuzu kürü var bunlar aklıma gelenler.
batını söyle seni de ekleyelim listeye
ayyy bebekmi oluşuyor yoksa yumurtlama günündemisin nedirrrrr
bende aynıyım cnm 2 yıldır evliyim abim benden 3 ay sonra evlenmişti şimdi 1 aylık kızı var Allah ım hepimize hayırlı evlat versin.
efsuncum listeden beni silivermişsin bebeğim, pabucumu ne çabuk dama attın
bende aynıyım cnm 2 yıldır evliyim abim benden 3 ay sonra evlenmişti şimdi 1 aylık kızı var allah ım hepimize hayırlı evlat versin.
bende bendeee 2 yıllık evliyim haziran 2010
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?