- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.881
kızlar bişey sorcam beni mazur görün batın nediradet dönemi mi?
kızlar bi de hiçbi belirti yok ama normal mi acaba..şurda 4 gün kaldı bata.bişeyler olması gerekmiyo mu ki
demekki bu ay hamilesin
yok cnaım ya illaki belirti şart değilki.kırmızılar gelmesin yeter
yok cnaım ya illaki belirti şart değilki.kırmızılar gelmesin yeter
herkesin vücudu farklı sonuçta di mi kimi çok şey yaşıyo kimi hiçbişey..ama ben bişey yaşamadığım için inanasım gelmiyo da ondan
kırmızılar en güzel belirti aslında..bekleyelim bakalım..gelmez olsunlar inşallah
kızlarrr napıyosunuz, muhabbetleri kaçırmışım, sabah biraz kasıklarımın ağrısı artmıştı da, bir de oruçluyum, hiç halim yoktu , işime bile zor koşuyorum, çıkmıştım, şuan yine geçti ağrım, anlamadım ben bunu ya, geldi sanıyorum , akıntımış meğer, çok korkuyorum ama :18::18: sizler de ne var ne yok canlar
hadi ilk hamişimiz sen çıkarsın inşallah tatlım ya
demekki bu ay hamilesin
efsuna katılıyorum inşallah sezonu seninle açarız hamişlik sezonunukızlarrr napıyosunuz, muhabbetleri kaçırmışım, sabah biraz kasıklarımın ağrısı artmıştı da, bir de oruçluyum, hiç halim yoktu , işime bile zor koşuyorum, çıkmıştım, şuan yine geçti ağrım, anlamadım ben bunu ya, geldi sanıyorum , akıntımış meğer, çok korkuyorum ama :18::18: sizler de ne var ne yok canlar
kızlarrrr yaaaaa nedicemmmmben 25 yaşındayım ablam var oda 27 yaşında.ben ondan önce evlendimm..ablam bu mayısda evlendi ve şimdi beni aradı test yaptım 2.çizgi hafif silik çıktı dio
efsuna katılıyorum inşallah sezonu seninle açarız hamişlik sezonunu
güzelim benim 12 temmuz güya ama hala çatlama olmadı.:44: 15. günümdeyim buğün hala ses seda yok yumurtadan ara sıra ağrı giriyo sadece.
Kıslaaaaarr yapmayın yaa, umutlandırmayın beni Ne güzel dualarda bulunuyorsunuz, inşallah hepimiz kalalım canları yaaa, inşallllaaahhhhhhhh, amiiiiiiiiiinnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?