- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.901
Yarın ben test yapacağım sende yapsana bende merak ettim
canım benim ilki beklenmedik bir gebelikti.ama aklımda kalan en büyük belirti göğüs ağrısı ve aşırı akıntıaaaaa canım niye öyle dedin , ben şimdi heyecanladım bak şimdiadet belirtilerim var benim şekerim yaaa, hamilelik değil ki , ama garip anlamadım giti çok da korkuyorum efsuncum yaaa, senin bir kızçen vardı dimi, yanlış hatırlamıyorsam, sen neler hisssetmiştin, hatırlıyor musun acep
ekliyorum canım şimdibenide eklediniz mi listeye :)
senin nezamndı bat canımcım, benim 1 temmuz, ama ben yapmıcam, dayancamaya çalışcam, negatifi görmektense kırmızıları görmeyi tercih ediyorum , sende acık daha dayan bitanem yaa, ya negatif çıkarsa :18::18::18:
cnm cahilliğimi mazur gör çatlamnasıl anlaşılıyo ki
canım çatlama zamanı akıntım çok oluyo o daha başlamadı. ovulasyon testi kullanıyorum ayrıca o da koyulaşmadı daha
14 ünde canım
hııımm ben 12 haziranda olmuştum bugün 17.günüm benimde normalde hep aynı günlere denk geliyor benim..12 temmuz bekliyorum sabırsızlıkla inş...tutdururuz bu sefer.
ayy çok heycanlandım adımı listede görünce :)) inşallah güzel olur yaaa... bu ay biraz daha umutluyum sanki :))... bide bişey daha sorcam hamilelik belirtilerinde de kasık ağrısı oluyo demi sanki hastalancakmış gibi
benimde 8 günüm kaldı bende yok bişey biraz daha bekleyelim bakalım belki olur bişeyler
belkide belirtisiz hamile kalırız bellimi olur :)
bende hiç belirti yok 8 gunum kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?