- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.921
benim 2 günüm kaldı benim de hiç belirtim yok , ah ahhhh ben napam , bu başımı nerelere vuraaammm
haftasonu test yapmayı düşünen var mı şekerler
benim 2 günüm kaldı benim de hiç belirtim yok , ah ahhhh ben napam , bu başımı nerelere vuraaammm
yaaaa kızlar beni de heveslendiriyonuz benim daha çok var ama benimde test yapasım geliyor yaa :)
ben bu zamana kadar o kadar çok test yaptım ki arkadaşlar arasında espiri konusu oldu:) eczaneler artık sana gelişine vercekler testi diyolar :) artık hiç gitmdiğim eczanelerden almaya çalışıyorum testi sizdede öyle oluyomu
ilahi kız başını nie vuruyorsun aaa ama
ben bu zamana kadar o kadar çok test yaptım ki arkadaşlar arasında espiri konusu oldu:) eczaneler artık sana gelişine vercekler testi diyolar :) artık hiç gitmdiğim eczanelerden almaya çalışıyorum testi sizdede öyle oluyomu
ayyy sorma yaaaa bende çok çekiniyorumm..içlerinden ne diyolar kim bilir diyorum kendi kendime :) belkide hatırlamıyolardır diyorum
aynen aynen sanki aa hala hamile kalamamış diceklermiş gibi geliyo... hatta en son eşime aldırdım testi :))
aynen aynen sanki aa hala hamile kalamamış diceklermiş gibi geliyo... hatta en son eşime aldırdım testi :))
ben aldım mı 3er 5 er tane alıyorum zaten hemen bitmesin diyeöyle iyi oluyor
kızlar 3 aydır aşırı bir istekle kırmızları görmeden hemen hastaneye koşardım hepde aynı hemşire ve sonuç hüsran geçen ay o negatif yazısı çok fena oldu resmen yıkıldım ağladım üzüldüm böyle oluncada adet olamadım zorla ilaçlarla adet oldum size tavsiyem günleri kovalamayın tarihe saate bakmayın aklınıza geldiğinde hemen başka şeyle ilgilenin yemek yapmak değişik şeyler denemek bana çok iyi gelmişti kafamı çok dağıtmıştı ben olurda bu ay olmazsan 1 hafta beklicem kesinlikle sizde kendinizi şimdiden yıpratmayın varsa ki inş. olacak geç öğrenelim sevincimiz kat kat artsın
bravo canım ben de aynı düşüncedeyim, sabredelim canlar, inşallah pozitif çıksın hayırlısıyla
bravo canım ben de aynı düşüncedeyim, sabredelim canlar, inşallah pozitif çıksın hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?