Hepinize teşekkürler arkadaşlar nırmal doğumu bnde istiyorum tabi ama oranın kesilmedi beni çok korkutuyo karnımı kedsinler daha ii diyorum orası tekrar eskisi gibi oluyomu bası kişiler genişledini söylüyo biraz açık konuştum ama bilgilenmk istiyorum sezeryanında sonrasından korkuyorum karmakarışık duygular içindeyim yani
Hepinize teşekkürler arkadaşlar nırmal doğumu bnde istiyorum tabi ama oranın kesilmedi beni çok korkutuyo karnımı kedsinler daha ii diyorum orası tekrar eskisi gibi oluyomu bası kişiler genişledini söylüyo biraz açık konuştum ama bilgilenmk istiyorum sezeryanında sonrasından korkuyorum karmakarışık duygular içindeyim yani
Slm kızlar Allah nasip ederse 2ay sonra doğum yapıcam ve normal doğumdan korkuyorum agrısız acısız yapıcam olursa ama yinede kesilivrk duygusu varya demk istedimi anlamışınızdır ondan çok korkuyorum eski halini alıyomu sonradan ve doğumdan sonra oturamıyosun bile diyolar doğrumu sezeryanda nasıl oluyo peki hemn ayağa kalkaniliyomuyuz oda ağrısız sancısız olacak ama sonrasında çokmu zorlanıcam tecrübeli anneler yardımcı olabilirmi ?
Az önce arkadaşla konuştuk bu konuyu sezeryanla doğum yapmış dikiş sancısı oluyor dedi.
sezeryanla bir hafta falan erken doğum yapılıyormuş o yüzden bebek emme refleksini kazanamamış ve sarılık olmuş bu yüzden.
En iyisi suda doğum :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?