- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
valla aynı ay içinde bi arkadaşım normal doğum bi arkadaşım sezertan oldu sezeryanla doğan bebek tosun gibi astımı ya da sarılığı yok ama normal doğuran arkadaşımın bebeği sanırım hastaneye yatacakmış sarılıktan bu bi tercih meselesi, insanları korkutmayın lütfen
Slm kızlar Allah nasip ederse 2ay sonra doğum yapıcam ve normal doğumdan korkuyorum agrısız acısız yapıcam olursa ama yinede kesilivrk duygusu varya demk istedimi anlamışınızdır ondan çok korkuyorum eski halini alıyomu sonradan ve doğumdan sonra oturamıyosun bile diyolar doğrumu sezeryanda nasıl oluyo peki hemn ayağa kalkaniliyomuyuz oda ağrısız sancısız olacak ama sonrasında çokmu zorlanıcam tecrübeli anneler yardımcı olabilirmi ?
Bende mecbur kaldığımdan sezeryan oldum ama hepp normal istemiştim
duyduguma göre bazı ülkelerde 6 yılı tamamlayınca ikinciye normal dogum yapıuorlarmış
bizim ülkemizdede böle bi durum söz konusumu
bilgisi olan var mı?
bebek emme refleksini kazanamadı ve sarılık oldu diye bir şey çok komik tıp ötesi bir açıklama..
emme refleksi 1 hafta erken doğunca kazılmıyor muymuş? lütfen emin olmadığımız konularda insanlara yanlış bilgi vermeyelim.
bakın yeni doğan sarılığı şunlardan olurmuş.
Bebeğin yeterince anne sütü ya da biberonla besleniyorsa formüla (mama) alamaması,
Diabetli annelerin bebekleri,
Bazı zor doğumlarda, bebeğin kafa derisi altında kan toplanması durumu,
İdrar yolu enfeksiyonu,
Anne sütü sarılığı,
Doğuştan gelen bazı enzim hastalıkları.
yani şiddetle sezeryanı redediyorsanız geçerli ama doğru şeyler söyleyelim..
duyduguma göre bazı ülkelerde 6 yılı tamamlayınca ikinciye normal dogum yapıuorlarmış
bilgisi olan var mı?
bilgisi olan var mı?
Bu korkularla kendinizi yıpratmayın bence.Slm kızlar Allah nasip ederse 2ay sonra doğum yapıcam ve normal doğumdan korkuyorum agrısız acısız yapıcam olursa ama yinede kesilivrk duygusu varya demk istedimi anlamışınızdır ondan çok korkuyorum eski halini alıyomu sonradan ve doğumdan sonra oturamıyosun bile diyolar doğrumu sezeryanda nasıl oluyo peki hemn ayağa kalkaniliyomuyuz oda ağrısız sancısız olacak ama sonrasında çokmu zorlanıcam tecrübeli anneler yardımcı olabilirmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?