- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
Cildiye bolumunde kriyoterapi gorursunuz keloid iseAnlattığınız şeyin adı "keloid"
Plastik cerrahi bölümüne başvurmanızı öneririm. Devlet ya da Üniversite hastanelerine de başvurabilirsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cildiye bolumunde kriyoterapi gorursunuz keloid iseAnlattığınız şeyin adı "keloid"
Plastik cerrahi bölümüne başvurmanızı öneririm. Devlet ya da Üniversite hastanelerine de başvurabilirsiniz.
Dun saglk ocagna gosterdim deriden kaynakli normal dedi fito krem vereblirim dedi ama baska bsiey yazin dedim ole hameten verdi bakalm daha kllanmadim ins fayda ederde duzelirCildiye bolumunde kriyoterapi gorursunuz keloid ise
evet oyleBende 2 ay oldu contractubex kullaniyorum degisiklik yok,siyah cizgi duruyo sizinde oylemi
hametan cildi bariyer olarak koruyan ödenebilir bir ilaç. Bu cildinizin yapısından kaynaklanıyor ancak hametan bu durumda işe yaramaz. Ödenebilen ilaçlardan Fito ve hametanı önermiş doktor bey ya da hanım çünkü diğer ilaçlar ödenmiyor elinde yazabileceği başka krem yok. contratubex ya da noskar gibi kremleri de plastik cerrah yazmadıkça ödenmiyor. Bu nedenle hastaneye uzman hekime gitmenizi öneririm.Dun saglk ocagna gosterdim deriden kaynakli normal dedi fito krem vereblirim dedi ama baska bsiey yazin dedim ole hameten verdi bakalm daha kllanmadim ins fayda ederde duzelir
Hamazinc di sanirim ole bi krem verms ben yanls yazmisim fito kremde evde var aslda suanlk bunlari kllaniyorum eger fsyda etmezse doktora gorunebilriimhametan cildi bariyer olarak koruyan ödenebilir bir ilaç. Bu cildinizin yapısından kaynaklanıyor ancak hametan bu durumda işe yaramaz. Ödenebilen ilaçlardan Fito ve hametanı önermiş doktor bey ya da hanım çünkü diğer ilaçlar ödenmiyor elinde yazabileceği başka krem yok. contratubex ya da noskar gibi kremleri de plastik cerrah yazmadıkça ödenmiyor. Bu nedenle hastaneye uzman hekime gitmenizi öneririm.
canim sen o kremi ne zamandan sonra kullandin benim simdi 10.gunum daha ne zaman baslasam kullanmayaContractubeks krem vermisti doktor izi giderici size vermedimi
Ben 15 yada 20 gun sonra falan baslamistimcanim sen o kremi ne zamandan sonra kullandin benim simdi 10.gunum daha ne zaman baslasam kullanmaya
Anladim peki iyi geldimi bende alicam bide size birsey sormak istiyorum sezeryan yerinizde dikislerin etrafinda şişlik ve etrafinda kızarıklık oldumuBen 15 yada 20 gun sonra falan baslamistim
Doktor 3 ay kullan dedi ama daha siyah cizgi izi gecmedi biraz daha devam edicem,sislik yada kizariklik yok.Anladim peki iyi geldimi bende alicam bide size birsey sormak istiyorum sezeryan yerinizde dikislerin etrafinda şişlik ve etrafinda kızarıklık oldumu
suan baslayabılırsınız.canim sen o kremi ne zamandan sonra kullandin benim simdi 10.gunum daha ne zaman baslasam kullanmaya