Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sezaryandan sonra spor yapıp göbeği eriten arkadaşlar var mı?
Bende olmadı , şöyle öncesi spor geçmişim vardı fakat zor bir hamilelik geçirdim hateketsiz kalmak zorunda kaldım ve ilk aylarda çok hızlı kilo aldım sonrada saldım zaten ve 30 kilo aldım,kızım 20 aylık ve sadece 3 kilom kaldı onuda vermek üzereyim kilo verdikçe eski halime yaklaştım ekstra bir göbek yok şu an
Yıllardır düzenli karın setleti bacak kalça kardiyo yaparım, sezeryan sonrası kesilen kasları tekrar çalıştırmak ve güçlendirmek gerekiyor
Şu an hem dengeli aç kalmadan kalori hesabı ve düzenli egzersizle devam ediyorum,abur cubur ,fazla karbonhidrat alımına dikkat edilmesi gerekli tavsiyem düzenli egzersiz yapmaya ve alışmaya hatta bunu hayat rutini haline getirebilirseniz göbeğin gittiğini göreceksiniz sabırla inat ederek pes etmeden