sezaryanla doğum yapıcaksanız mutlaka okuyunn!!!!!!!

romeom

Mutlu günler yakın
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
794
224
333
ben 8 aylık hamileyken yani dün bebeğim dünyaya gözlerini açtı.suyum bittiği için kontrole gitmiştim sizi doğuma alıcz dediler ve malesef sezeryan oldu(ama olsun bebeğim bu dünyaya sağlıklı bi şekilde doğdu.1 ay küvezde kalıcak.ve bende sütümü sağıcam ve hastaneye götürücem.bebeğim bugün ağızdan yiyecek alamıyo.yarın başlıycak ağızdan beslenmeye:)fakat şimdi fecii derecede ağrım var sağolsun annem ilgileniyo ve bugün ilk anneler günüm:)sizce neden bu kadar ağrım var??bu arrada kızımın adı elif rana:)

Son düzenleyen: Moderatör:
anneler gününüz kutlu olsun bebişte hayırlı olsun benim çok yakın bi arkadaşımda epidural sezeryan oldu banada tavsiye etti çok memnundu o.acaba herkeste etkisi farklımı :18:

cnm ilk olrak bebişin hayırlı olsun sağlıkla ve mutlulukla dolu bşi yaşam dilerim banada dr um önermedi gelen anestesi altında oldum komple bayıldım ynı herşey yolunda gitti 3 saat sonra ayaktaydım çok şukur

3 saat sonra ayaktamıydıne güzel. ben 4 gün boyunca hastanede kalıcam bu arada yorum atan herkeze çok teşekkürler allahım herkeze hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.gerçekten anlatılamaz zbir duyguymuş bu arada artık bebeğim ağızdan besin alabiliyo

çok gecmiş olsun... allah acil şifalar versin.. anneler gününüzde kutlu olsun. saglıklı günlerr

Geçmiş olsun ve maşallah...
İnşallah bebeğin sağlıklı mutlu ve huzurlu bir bebek olur...

Epidoral'den bahsediyorsun sanırım?
Ben daha nişanlıyım, ama etrafımda o kadar çok doğum yapmış insan var ki, onların sohbetlerinden duyduğum kadarı ile evet senin dediğin iğne kalıcı rahatsızlıklar yaratıyor. Ama bildiğim o iğne belden yapılıyordu, omurilikte ağrıya sebep oluyor... Genel anestezi ile yapılan sezeryanlarda anne için daha rahat oluyor, fakat ayıldıktan sonrası biraz daha sancılı geçiyor o kadar. Yine de ameliyat ameliyattır bana göre. Siz mecburiyetten sezeryan olmuşsunuz, çok geçmiş olsun tekrardan. Fakat mecburiyeti olmadan sezeryana girenleri ben anlamıyorum, normal doğum en güzeli ve en sağlıklısı...

Allah her annenin ve anne adayının yardımcısı olsun.
Bir çocuk dünyaya getirmek mucizevi birşey, ne mutlu size...

nişanlıymışsın allahım tamamını erdirsin mutlu bir evliliğiniz olur inşallah.allahım sizlerede hayırlısıyla nasip eder inşallah

çok gecmiş olsun... allah acil şifalar versin.. anneler gününüzde kutlu olsun. saglıklı günlerr

çok teşekkür ederim.inşallah seneye de senin için farklı bi anneler günü olucaksın ve kadroya bir anne daha katılıcak.allahım sanada hayırlısıyla bebeğini kucağını almayı nasip etsin

Geçmiş olsun...Bebeğinizi Allah analı babalı büyütsün...Kasıktan iğneyi ilk kez duydum:s bende sezaryan oldum. Belden spinal hiç bir rahatsızlığını görmedim çok şükür..

gecmis olsun canim.ALLAH bebegine saglikli uzun omurler versin.bana belden igne vurdular.eltim etrafimdaki herkes belden sakin vurdurma dediler.ama sancim o kadardiki yapsinlar dedim.ama dogum normal dogumdu.cok memnun kaldim.igneden sonra sanci falan hissetmedim sadece ikindim o kadar.3 ay oncesine kadar ara sira belde agrilar oldu ama simdi yok tamamen gecdi diye bilirim.hamile olan herkese hayirli dogumlar

canım benımm bısey soracagım sana hamılelıgınde boyle altını ıslatacak kadar akıntın oluyor muydu hiçç

bence sen doktora sor bende annemle hastanedeyiz ona da sordum ama sen yinede bi doktorunuza sorun.ben burdaki doktoruma sordum test yapılabilir görmeden bşey diyemeyiz diyo
amnıyon sıvısının azalıp azalmadıgı normal usg de bellı oluyor degıl mı yani illaki renklıye gırmemız gerekmıyor . soylemesı ayp dr um cok bır bılgı vermıyor . benım ıcın bebegımınj kılosu boyu cok onemlı degıl . 38. haftada 2.5 kılo olur işte o zaman kafama takarım .. korkuyorum cok bı oturuyorum kalkıyorum hoppp ıslanıyorum . dr a gıdıyorum amnıyon sıvın normal dıyor .. fitil verıyo habireeee

valla canım benim ilk haftalardda akıntın olssa yerleşme sıvısı diyolarda nebiliyim seninki geçmiş.ama her gebelik farklı oluyo.ama doktorunun seni bilgilendirmemesi yanlış beni sana tavsiyem doktorunu değiştir

ıstanbulda yasıyorsun galıba dr unu ve hastanenı ogrenebılır mıyım canım ??

ıstanbulda yasıyorsun galıba dr unu ve hastanenı ogrenebılır mıyım canım ??

ben normalde izmirde yaşıyorum ben annemi ziyarete gelmiştim daha 7.ayımın sonundaydım ve dedemde vefat etmişti sözde 2 gün kalıcaktık doktorumuz izin vermemişti ama annemin yanında olup destek çıkmam gerekiyodu.yani benim gerçek doktorum izmirde burda bebeğimin kalp atışlarını az duyuyordum ve bi anda fecii bir şekilde belime ağrı girmişti ve evde de mevlüt okkunuyordu eşimi hemen çağırdık doktoru aradık doktor da bayaa bi azar işittik uzun yolculk yok demedimmi ben size filan.tamam hemen hastaneye götürün ama acil olun demişti bizde eşim annem filan nisa hastanesine gittik bişey yok ama yarın gel dediler eve geldik sonraki günü beklemek zorundaydım bekledik gittim doktora doktor doğuma alıcaz suyun bitti dedi yani ben doktorumu öyle çok tanımıyorum iyimidir nasıldır bilmiyorum ama nisa hastanesinde en iyi kadın doğum doktoruymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…