sezaryanla doğum yapıcaksanız mutlaka okuyunn!!!!!!!

canım allah analı babalı büyütsün
mutluluğunuz daim olsun

Nisa hast . benım evıme cok yakın .. doktorları tanıyorum .. kım sezeryan yaptı seni hayatım alev yada muhabbet hanım mı ??

canım allah analı babalı büyütsün
mutluluğunuz daim olsun

merhaba canım RABBİM bebeğini sağlık sıhhat huzur versin bende sezeryan oldum kasıktan degil beldeki kemik yerin tam kıkırdak bölgesine 3tane inne vuruyorlar ve bel ağrılarım halen var GEÇMİŞ OLSUN

Nisa hast . benım evıme cok yakın .. doktorları tanıyorum .. kım sezeryan yaptı seni hayatım alev yada muhabbet hanım mı ??

canım ben o konuları hiç bilmiyorum yani o işleri hep eşim halletti zaten doğumdan sonra hep hemşirelerle birlikteydim ama kızımı zaten kontrole götrücem ya orda yda yaın eşime sorup yazarım.ama elif hanım diye hatırlıorum ya ben doğum yaparken söylemişti belkide o heycanla yanlış hatırlıyo olabilirim :)

merhaba canım RABBİM bebeğini sağlık sıhhat huzur versin bende sezeryan oldum kasıktan degil beldeki kemik yerin tam kıkırdak bölgesine 3tane inne vuruyorlar ve bel ağrılarım halen var GEÇMİŞ OLSUN

çok teşekkürler hepimize.sende bendensin:))) senin kızın mı oldu yoksa oğlun mu

şimdi hastanedemi bebeğin ayrımısın ondan

evdeyim bebeğim küvezde doktorlar başta 1 ay küvezde kalıcak demişlerdi ama dün gittiğimde perşembe günü çıkarırız dediler çok mutlu oldum ama perşembe günü bitürlü gelmiyo ya of

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…