Sezaryen doğum sonrası cinsellik

kimyonkokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2024
1.371
1.672
53
Kızlar sorum şu ki doğum yapalı 2 ay oldu. Henüz cinsellik yaşamadık benim iyileşme sürecim de biraz uzun oldu. Benim aklıma zaten gelmedi açıkçası hiç canım da istemiyo. Genelde de dikişlerden dolayı gün içinde arada ah uh yaptığım için sanırım eşim de teklif etmedi ve yanaşmadı da ağrılarım olduğunu görünce. Sizce bu süre uzun mu bilemedim ve eşim bana olan anlayışından ses etmiyor gibi geliyor ya eğer artık cinsellik olmalıysa ilk adımı ben mi atmalıyım

Tam olmasada yakınlaşmalar olmalı baktın Ağrı acı yok ilişki olmalı bu süre böyle uzarsadaa ilerde artık olmasada olur durumuna tek taraflımıs gibi olur sorunlar baslar

Tam olmasada yakınlaşmalar olmalı baktın Ağrı acı yok ilişki olmalı bu süre böyle uzarsadaa ilerde artık olmasada olur durumuna tek taraflımıs gibi olur sorunlar baslar
Evet ben de bunu düşündüm. Zaten bebekten sonra birbirimize çok hızlı gıcık kapıyoruz sanki bi sevişsek sinirler yatışacak gibi sjsjsj

Ozaman ilk adımı at
İşte bende biraz acaba eski cinselliğimizi yaşayabilcek miyiz yok süt kokar mıyım yok beni eskisi gibi arzulamıyosa aslında vs.. gibi düşünceler uzaklaştırıyo. Biliyorum belki de çok saçma ama sanırm yeni doğum yapan cogu kadının hissettiklerini kaygılarını ben de yaşıyorum

Bence arayı uzatmayın.Artık çoktan dikiş yerinin acısı geçmesi gerekiyordu

pozisyon cesitliliği var sonucta . sezaryen kesıne zarar vermeden agrı sızı varsa karnını germeyecek sekılde yada ustune yuklenmeyecek sekılde yapabılırsıniz. ki bende 1. aydan sonra ne agrı ne bısey olmamıstı bılmıyorum belkı de daha erken bıttı de 40 ımda normal hayata dondugum için soyluyorum.. o etler kesi ustu gobek bolgesı bı kac cm ustuu ve altı dıyeyım hıssıslestı hatta benım bı sure canı kanı gelene kadar bekledım normalmış. agrı acı olmamıstı dr a danısmakta fayda var. emzirdiğim sure boyunca goguslerımden kactı kocam da etkılenıyorlar belli ki :)) istemez sureyı uzatırsan daha da mesafe gırer bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…