- Konu Sahibi korsanmartxix
-
bende sezeryan olucam benim ilk sezeryandı o yüzden ikincide sezeryan olucakkk ilki spinaldii ikincisi büyük ihtimall genel anestesi olucakk off genel anastezi olmak istemiyorum ama yapıcak bişi yokkk
canım hava ne kadar sıcak olursa olsun atlet giyiliyo lohusa olduğun için üşüme oluyoo ben ilkinde spinal oldum ama bebeğim küvezde kaldığı için emzirme şansım olmadı bebeğimi ameliyattan sonra seni 5 10 dakka ayrı bi odada müşehadede tutuyolar ağrı kesicini vurup odana çoıkartıyolar yani bebeğin yanında olursa hemen emzirebilrisinn benm hastanemde spinal yapılmıyo bu sefer oyüzden yapamıyorumm ben çok memenun kalmıştım ilkinde.. bu arada bana sorarsan hem sütyen hem atlet derimm..canım sen deneyimlisin bu konuda sana sorayım en iyisi.sezeryan sonrası için,doğumunda hazirana olacağını düşünürsek emzirme sütyeni mi almalı yoksa emzirme atlati mi?hangisi daha konforlu olur.dikişler,sıcak vs. olcak ya kafama takılıyo.
bi de spinal anestezi nedn olmayacak sende?
spinal anesteziden sonra sorun yoksa hemen odaya alınıyo musun?bebeğini yanına alabiliyo musun?eğitimde doğumdan sonra yarım saat içinde bebeği emzirmelisiniz dedi dr çok önemliymiş.hem sütün bebekte bağışıklığı oluşturması açısından hem de bebeğin memeye alışması açısından.eğer emzirmezseniz bebek yarım saatten sonra uyku moduna geçiyo 1-2 saat ne yaparsanız yapın emmez dedi.bu da kafama takıldı şimdi
canım sen deneyimlisin bu konuda sana sorayım en iyisi.sezeryan sonrası için,doğumunda hazirana olacağını düşünürsek emzirme sütyeni mi almalı yoksa emzirme atlati mi?hangisi daha konforlu olur.dikişler,sıcak vs. olcak ya kafama takılıyo.
bi de spinal anestezi nedn olmayacak sende?
spinal anesteziden sonra sorun yoksa hemen odaya alınıyo musun?bebeğini yanına alabiliyo musun?eğitimde doğumdan sonra yarım saat içinde bebeği emzirmelisiniz dedi dr çok önemliymiş.hem sütün bebekte bağışıklığı oluşturması açısından hem de bebeğin memeye alışması açısından.eğer emzirmezseniz bebek yarım saatten sonra uyku moduna geçiyo 1-2 saat ne yaparsanız yapın emmez dedi.bu da kafama takıldı şimdi
bende sezaryen olucm tamamen kendi seçimim engel bşşy yok yani.sezaryen çocuk açısındn daha sağlıklı ona bişy olamsını istemem..doğuramam filn sonra normal o yüzdn..bişy sorucm benm normal doğum 16 hazirn dedi tahminen doktr sezryen 10 gün öncemi oluyr 38 haftayı doldurdktn sonra oluyr demi.o sırlrda sancı fln olmzz demi? yarındoktra gidicm soruurumda sizede sorym dedim?
vallahi ben de drumla görüşmedim henüz ama bildiğim kadarıyla herangi sorun yoksa planlı sezeryan39+0 ve sonrasında yapılıyor.sancı olur mu hiç bi fikrim yok inan ki şu an benim kafama da takıldı.drunla görüşünce buraya da yazar mısın?
benimde ilki sezaryen
ben şimdi normal doğumu denemek istiyorum aradan nerdeyse 5 yıl geçti
ama az da olsa riskleri var tabi
çevremdeki kimse desteklemese de ben denemek istiyorum
olmazsa zaten sezaryen
benimde ilki sezaryen
ben şimdi normal doğumu denemek istiyorum aradan nerdeyse 5 yıl geçti
ama az da olsa riskleri var tabi
çevremdeki kimse desteklemese de ben denemek istiyorum
olmazsa zaten sezaryen
Denemekmi çocuk oyuncağımı bu cnm senin ve bebeğin sağlığı çok önemli.bakma sen şimdi çıkmış sezaryen sonrası doğum yapmak ama sağlıksız.dikiş yern zorlanırsa iç kanama oluyr patlıyr dikşlrn çoğu doğumlar olumsuz olmuş blgine..ayrıca kadın doğum doktoru prfsor hemde o bile tavsiye etmyr.anestezi olrk bile 2 seçenk var ya genel anestezi ile sezaryen olunur yada normal doğum norml doğal anestsiziz ha çok korkuyrsn epidurl olablr dedi.
vallahi ben de drumla görüşmedim henüz ama bildiğim kadarıyla herangi sorun yoksa planlı sezeryan39+0 ve sonrasında yapılıyor.sancı olur mu hiç bi fikrim yok inan ki şu an benim kafama da takıldı.drunla görüşünce buraya da yazar mısın?
yok sorun yoksa kişidn kişiye değişeblyrmuş cnm..ufak sancılr olablrmiş oda doğum yaklaştıgı için olsa gerek.10 gün önce olunca..normlde doğuma 2-3 kala sıklaşablrmş sordum.ihçte olamyablende vrmış tabi belli olmuyr ne desem yalan olur dedi..6 haziran olck inş doğumum srezryenle normli 16 hazirna gelyrdu 6 olur dedi doktr 3 istedimde 6 olsun dedi 1 gün 1 gündr gelişr dedi..hayırlısı.
ayyy hadi hayırlısı olsun canım.1aydan az kalmış:))ben de çarşamba dra gitcem görüşcem bakalım nolcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?